Dochter van Jessica Simpson studeert kleuterschool af: zie de schattige foto!

Het is officieel: de dochter van Jessica Simpson, Maxwell, is afgestudeerd! De trotse moeder ging dinsdag naar Instagram om een ​​schattige foto te delen van haar kleine meisje in haar afstudeerpet en -jurk voor de kleuterschool. 'Mijn kleine meid', schreef Simpson bij de foto.

Jessica Simpson vecht al geruime tijd met internettrollen over de manier waarop ze haar dochter Maxwell kleedt.

We springen altijd in haar verdediging omdat de trollen het grootste deel van de tijd hebben geprobeerd om uit de ster te komen, en hun beweringen over de manier waarop de kleine Maxwell gekleed is, zijn bizar.

Jessica Simpson poseert met dochter

Voor wat het waard is, Jessica had subtiele opgravingen naar de haters gestuurd met nog meer foto's van haar dochter.

Kortom, ze weet hoe ze controverse moet creëren onder haar volgers, en dat is maar goed ook als je bedenkt dat de enige keer dat ze tegenwoordig in de media lijkt te zijn, is wanneer de trollen naar buiten komen om te spelen.

Hé, ze moet zichzelf op de een of andere manier in de schijnwerpers houden. En nee, we hebben het niet over het feit dat ze voor haar leven doorgaat met Ellen. Dat was stom en bizar.

Hoe dan ook.

Maxwell is officieel afgestudeerd van de kleuterschool en Jessica koos ervoor om de outfit in overeenstemming te houden met wat de kinderen zouden moeten dragen voor een diploma-uitreiking, dus het is niet zo dat de trollen uit het houtwerk op deze kunnen komen.

Maxwell Johnson studeert kleuterschool af

'Spreid je vleugels en bereid je voor om te vliegen, want je bent een vlinder geworden', schreef Simpson bij een foto van haar dochter. Tot nu toe lijkt het erop dat de trollen met succes op afstand zijn gehouden, en Jessica kan opgelucht ademhalen.

We denken dat ze graag wat controverse had gehad, maar het is enigszins verfrissend om naar reacties op Instagram te kijken en mensen te zien die haar prijzen. Is dit een alternatieve realiteit?

Wij maken natuurlijk grapjes.

Jessica heeft nog een foto van het evenement geüpload waarop haar kleintje te zien was van vreugde, vermoedelijk omdat ze weet dat de telefoon van haar moeder de komende dagen niet zal ontploffen van haat.

Maxwell Johnson is afgestudeerd aan de kleuterschool

'Iemand heeft zin in de kleuterschool! Hoe doen al jullie moeders het? Ik heb hulp nodig', schreef Simpson bij de tweede foto.

Ze worden zeker snel groot!

Tijdens Jessica's recente controversiële optreden in The Ellen Degeneres Show wilde Ellen weten of de Simpson-Johnson-familie aan het uitbreiden was.

'Weet je zeker dat je niet zwanger bent?' vroeg gastheer Ellen DeGeneres. 'Ik heb gehoord dat je dat bent.'

'Oh God!' Simpson antwoordde. 'We hadden een spiraaltje. Er komt niets in die baarmoeder!' Jessica beloofde dat ze 'geen derde' kind krijgt en legde uit: 'Ze zijn te schattig! Dat kunnen we echt niet overtreffen.'

Bekijk de volledige video hieronder als je wilt zien waar het allemaal om draaide.