Jessica Simpson: Bekijk mijn 37-jarige kont!

Hallo vrienden! Vandaag bespreken we de enige echte Jessica Simpson en haar recente Instagram-bericht waar iedereen over praat. De 37-jarige pronkt met haar troeven in een zwoele nieuwe foto, en we zijn hier om je een overzicht te geven van wat iedereen zegt.

Jessica Simpson is 37.

Voor onze lezers van een bepaalde leeftijd zal het feit dat de sprankelende blondine, wiens tonijnverwarring haar hielp om een ​​vroege MTV-reality-uitblinker te worden, nu de 40 nadert, genoeg zijn om een ​​milde existentiële crisis uit te lokken.

Hoewel ze altijd in de schijnwerpers heeft gestaan, ziet Jess er zeker niet uit als 37 - zoals blijkt uit haar laatste bikinifoto:

Jessica Simpson: Bikini verjaardagsfoto

Kiss My Butt 36,' schreef Simpson bij haar feestelijke verjaardagsshot, waarmee ze aantoonde dat haar brutale bravoure en liefde voor Random Capitalization intact blijven.

Als je haar op Instagram volgt, weet je dat Simpson de hele tijd bikinifoto's plaatst, maar deze heeft ongewoon veel aandacht getrokken.

Om te beginnen ziet Jessica er verdomd goed uit voor elke leeftijd.

Bovendien lijkt het erop dat fans van alle leeftijden, vormen, maten en geslachten geïnspireerd lijken te zijn door het schijnbare vermogen van Jess om te lachen in het gezicht van Vadertje Tijd.

'Ze is nu 37, jongens. Ik ben zelf net een dag eerder 37 geworden. En ik ben het ermee eens; 36 kan mijn kont kussen!' schreef een volger.

'Ik wil haar kont! Ik ga squats doen terwijl we dit weekend lopen', merkte een ander op.

Afbeelding van het zwempak van Jessica Simpson

'36?? Op zoek naar 24!' schreef een derde, die ... we vermoeden dat hij het hele 37e verjaardagsgedeelte heeft gemist.

Wat misschien wel het meest inspirerende aan Jess is, is het feit dat ze Gisele Bundchen niet is - daar buiten extra calorieën verbranden door te foerageren voor haar diner van takjes en bessen.

(Wij jochie. Gisele zou niet dood worden betrapt op het eten van fruit! Suiker!)

In plaats daarvan houdt Jessica van drinken, eten en chillen, en ze is er nooit verlegen voor geweest.

Het is bemoedigend om te weten dat je zo'n adembenemend figuur kunt behouden zonder een bovenmenselijke, 24-uurs toewijding aan fitness.

Dit is natuurlijk het internet anno 2017, wat betekent dat waar er positiviteit is, haters snel zullen volgen.

Jessica Simpson 2006 VMA

Helaas verschijnen er opmerkingen zoals dit juweeltje op de ontzagwekkende post van Jess:

'Idioot. Uw kinderen lijden voor uw domheid en hebben aandacht nodig NEGATIEVE AANDACHT. WEES EEN FREAKIN MOEDER!'

Ja, want een miljonair die haar eigen werkschema mag maken, zou natuurlijk geen tijd moeten hebben om te gaan zwemmen of een selfie te posten op haar verjaardag.

Jess heeft destijds misschien veel luchtafweer gekregen voor haar kip-tonijn-opmerking, maar zoals sociale media ons er regelmatig aan herinneren, zijn er veel dommere mensen in ons midden.