Jessica Simpson: Boob Job-geruchten lopen op na de nieuwste Instagram-foto's

Er wordt gespeculeerd dat Jessica Simpson mogelijk een boobjob heeft gehad nadat ze enkele onthullende foto's op Instagram had geplaatst. Op de foto's draagt ​​Simpson een strakke witte tanktop die pronkt met haar decolleté. En hoewel ze altijd rondborstig is geweest, zijn sommige mensen ervan overtuigd dat haar borsten er groter uitzien dan normaal. Simpson moet de geruchten nog bevestigen of ontkennen, maar als ze een borstvergroting heeft ondergaan, is ze niet de enige beroemdheid die dat doet. Jennifer Aniston, Kelly Ripa en Kim Kardashian zijn slechts enkele van de sterren die hebben toegegeven dat ze werk aan hun borst hebben gedaan.

Geruchten dat Jessica Simpson dronken was tijdens haar recente optreden op het Home Shopping Network gaan de afgelopen weken overal rond.

Eerlijk gezegd is het niet moeilijk te begrijpen waarom, aangezien ze totaal verspild leek te zijn aan live tv.

Maar nu zeggen degenen die foto's van Jessica's laatste optredens en selfies van haar Instagram-pagina hebben bestudeerd, dat het drankprobleem van de 34-jarige misschien niet haar enige geheim is.

Ja, artsen die met Radar Online hebben gesproken, zeggen dat het hun professionele mening is Jessica heeft een borstvergroting gekregen .

Jessica Simpson Cleavge-afbeelding

Jessica heeft duidelijk een flinke borstvergroting ondergaan, zegt plastisch chirurg dr. Brian Glatt, die - het moet gezegd worden - Jessica zelf nooit heeft behandeld. Ze heeft waarschijnlijk ook een borstlift gehad.'

Dr. Fred Pescatore onderschrijft die mening, maar op een veel minder professionele, veel Howard Stern-achtige manier.

Ze ziet er op dit moment belachelijk uit - borsten op een stok! zegt Pescatore, die maar beter een onberispelijk fysiek exemplaar kan zijn als hij dat soort onzin praat.

Hoewel ze altijd aangenaam topzwaar is geweest, zeggen doktoren dat met de hoeveelheid gewicht die Simpson in de loop der jaren is aangekomen en verloren, het onwaarschijnlijk is dat haar borsten zo parmantig zouden blijven zonder enige vorm van chirurgische hulp.

Interessante dingen, maar eerlijk gezegd zitten we in het 'wat ze ook doet, het is werkkamp'. Ga zoveel mogelijk onder het mes, Jess. Blijf gewoon die bikinifoto's delen op Instagram.