Jersey Shore-paren: wie is er nog samen en wie is officieel vrijgezel (en klaar om te verpletteren)?

Het is een paar jaar geleden dat de wereld voor het eerst kennismaakte met de guido's en guidettes van MTV's Jersey Shore. Sinds het einde van de show zijn veel van de castleden getrouwd, hebben ze kinderen gekregen en zijn ze een bedrijf begonnen. Maar sommige dingen veranderen nooit: hun liefde voor de kust, hun grote persoonlijkheden en natuurlijk hun voorliefde voor drama. Dus wat is de status van Jersey Shore-paren vandaag? Wie is er nog samen, en wie is vrijgezel en klaar om zich te mengen (of te smushen)? Laten we kijken.

Kom bijeen, guido's en guidettes - we hebben groot nieuws uit de Garden State.

Het lijkt erop dat een van de OG's van het Jersey Shore-team - Jenni 'JWoww' Farley zelf - officieel van de markt is.

Als je het drama hebt bijgehouden, weet je dat JWoww en Zach Carpinello uit elkaar zijn gegaan en talloze keren weer bij elkaar zijn gekomen.

Maar het lijkt erop dat alles achter hen ligt, want '24' heeft deze week de vraag gesteld en Jenni accepteerde.

Onze oprechte felicitaties gaan uit naar deze twee, want we houden gewoon van een verloving deze tijd van het jaar!

Jenni's vreugdevolle nieuws bracht ons ertoe na te denken over de romantische situaties van haar castmates, dus zonder verder oponthoud presenteren we een volledig overzicht van de DTF Shore-sterren en hun huidige (of voormalige) romantische partners.

Dus pak je Purell in, want we staan ​​op het punt om de Smush Room grondig te verkennen:

1. Jenni en 24

Jenni en 24Ja, Jenni 'JWoww' Farley en Zach '24' Carpinello zijn officieel verloofd. Het stel deelde deze week hun grote nieuws met fans op Instagram.

2. 24 niet meer

24 niet meerOndanks zijn bijnaam is Carpinello eigenlijk 26 jaar oud. Dat maakt hem negen jaar jonger dan Jenni, maar het leeftijdsverschil lijkt deze twee niet te deren.

3. De slechte tijden

De slechte tijdenJenni en Zack hebben hun ups en downs gehad, waaronder het ongelukkige incident waarbij hij Angelina Pivarnick betastte tijdens een avondje uitgaan.

4. Een gelukkig einde

Een gelukkig eindeMaar mevrouw Farley en meneer Carpinello zetten door en het lijkt erop dat Jenni binnenkort voor de tweede keer in het huwelijksbootje zal stappen.

5. Een geleerde les (op de moeilijke manier)

Een geleerde les (op de moeilijke manier)Ja, Jenni hoopt dat de tweede keer de charme is, aangezien haar eerste huwelijk - met vrachtwagenchauffeur Roger Mathews - explosief eindigde.

6. Reden om hoopvol te zijn

Reden om hoopvol te zijnDe Roger-situatie werd tegen het einde zeker lelijk, maar Jenni zou zich niet ontmoedigd moeten voelen. Verschillende castmates van haar hebben tenslotte gezonde, duurzame huwelijken gesloten.

7. Snooki en Jionni

Snooki en JionniNeem bijvoorbeeld Snooki en Jionni LaValle. Het verticaal uitgedaagde koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje.

8. Het gehaktballeven achter je laten

Het gehaktballeven achter zich latenJa, Shore's grootste feestbeest was de eerste die zich vestigde, en zij en Jionni hebben sindsdien samen drie kinderen verwelkomd. Als dat geen bewijs is dat mensen kunnen veranderen, dan weten we het ook niet meer!

9. Een nieuwe Snooki

Een nieuwe snookiSnooki is sindsdien met pensioen gegaan bij Shore, daarbij verwijzend naar haar verlangen om meer tijd met haar gezin door te brengen. Als politici dat zeggen, is het meestal BS. Maar we geloven echt dat het van Snooks komt!

10. Hier komt Mama Deeners!

Hier komt Mama Deeners!Om niet te worden overtroffen, trouwde Snooki's partner in crime, Deena Nicole Cortese, in 2017 met Chris Buckner. Het paar verwelkomde hun eerste kind in 2019.

11. Meer kleine gehaktballen!

Meer kleine gehaktballetjes!In het meest recente seizoen van Shore kondigde Deena aan dat zij en Chris momenteel hun tweede kind verwachten. We vermoeden dat de zelfverklaarde 'explosie in een glas' tijdelijk op ijs is gezet.

12. Angelina en Chris

Angelina en ChrisAfronding van de dames van Shore is de Kim Kardashian van Staten Island zelf, Angelina Pivarnick, die in november 2019 met Chris Larangeira trouwde.

13. Het laten werken

Het laten werkenHet begon moeizaam dankzij de toespraak van de beruchte bruidsmeisjes op hun bruiloft, maar ondanks dat (en Angelina's voortdurende obsessie met Vinny) gaat het paar nog steeds goed.

14. Sammi en RAHN!

Sammi en RAHN!Over koppels met problemen gesproken, wie zou Ronnie Ortiz-Magro en Sammi 'Sweetheart' Giancola kunnen vergeten?

15. Absoluut voor het beste

Absoluut voor het besteHet drama van Sammi en Ron maakte deel uit van wat de vroege seizoenen van Shore zo gedenkwaardig maakte, maar gelukkig hebben de voormalige castmates geen contact meer met elkaar.

16. De nieuwe lieverds

De nieuwe lieverdsTegenwoordig is Sammi verloofd met zakenman Christian Biscardi. Het stel zal naar verwachting ergens in 2021 in het huwelijksbootje stappen.

17. Ron, STOP!

Ron, STOP!Wat Ronnie betreft, zijn relatie met Jen Harley veranderde in een regelrechte ramp. Maar hey, het heeft tenminste zijn geliefde dochter, Arianna, voortgebracht!

18. Echte Ron-Com

Echte Ron-ComTegenwoordig heeft Ronnie een nieuwe relatie met een vrouw genaamd Saffire Matos. We zijn blij dat hij verder is gegaan, maar we maken ons een beetje zorgen over het feit dat hij nog steeds dezelfde Instagram-poses gebruikt.

19. Mike en Lauren(s)

Mike en Lauren(s)Succesvoller op het gebied van romantiek is Ron's castmate Mike Sorrentino, die in 2018 met Lauren Pesce trouwde.

20. Ruwe start

Ruw beginKort nadat hij in het huwelijksbootje stapte, werd Mike gedwongen om acht maanden in de federale gevangenis te zitten op beschuldiging van belastingfraude.

21. De gelukkigste eindes

De gelukkigste eindesMaar Mike en Lauren hebben het volgehouden en tegenwoordig verwachten ze hun eerste kind samen! Hé, een gladde zee heeft nog nooit een bekwame zeeman gemaakt, toch?

22. Pauly en Nikki

Pauly en NikkiDus wie is de volgende die de trouwklokken hoort in de familie Shore? Nou, ons geld is op Pauly D en Nikki Hall!

23. DJ-liefde

DJ LiefdePauly lijkt misschien niet het type om zich te settelen, maar hij lijkt verliefd op Nikki sinds ze hun relatie officieel maakten in het tweede seizoen van A Double Shot at Love With Pauly and Vinny. We houden van een guido-bruiloft in deze tijd van het jaar!

24. Vinny en ... oom Nino?

Vinny en... oom Nino?Dus dat laat Pauly's Double Shot-partner Vinny Guadagnino over als het enige volledig alleenstaande lid van de Jersey Shore-familie.

25. Alleen rijden

schietenVin lijkt behoorlijk tevreden met zijn carrière als eersteklas stripper, dus misschien stapt hij nooit in het huwelijksbootje. Maar als hij dat doet, hopen en bidden we dat hij zijn dronken oom zal laten optreden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: