Jeremy Calvert reageert op abortusbom van Leah Messer

Hallo allemaal! Jeremy Calvert hier! Ik weet dat er veel gespeculeerd is over wat er is gebeurd tussen mij en mijn ex, Leah Messer, en ik wil de feiten rechtzetten. Ten eerste wil ik duidelijk maken dat ik nooit 'pro-abortus' ben geweest. Ik zei gewoon dat ik het in het geval van Leah niet eerlijk vond dat ze zo'n grote beslissing nam zonder mij eerst te raadplegen. En hoewel ik begrijp dat sommige mensen het misschien niet met me eens zijn, blijf ik bij wat ik heb gezegd. Wat betreft wat er feitelijk is gebeurd... Leah kwam naar me toe en vertelde me dat ze een abortus overwoog. En hoewel ik het niet eens was met haar beslissing, respecteerde ik haar recht om het te nemen. We hebben er een tijdje over gepraat en kwamen uiteindelijk tot een overeenkomst waar we ons allebei prettig bij zouden voelen. Dus daar heb je het. De waarheid over wat er is gebeurd tussen Leah en mij. Hopelijk verheldert dit voor iedereen!

Dus hé, hoe zit het met die grote abortusbom die Leah Messer in haar nieuwe boek laat vallen?

We spraken er eerder deze maand over -- in een uittreksel uit haar aanstaande memoires, onthulde ze dat toen zij en Jeremy Calvert aan het daten waren, ze een abortus had ondergaan.We zagen het in de show, maar toen noemde ze het een miskraam.

Het is veel informatie om in je op te nemen, en Leah heeft in dat fragment verschillende details gedeeld.

Maar wat vond Jeremy van de hele zaak?

Wist hij het? Zo niet, wanneer kwam hij erachter?

Nou, daar gaan we vandaag achter komen, vrienden!

1. Zoveel

Zo veelEr is hier veel om over te praten, dus laten we de dingen chronologisch behandelen en dan zullen we het allemaal opsplitsen, oké?

2. Een terugblik

Een terugblikLeah begon rond te hangen met Corey Simms in 2009, en aan het einde van dat jaar verwelkomden ze hun tweelingdochters, Ali en Gracie. Ze gingen een tijdje uit elkaar nadat de meisjes waren geboren omdat Leah bij haar ex wilde zijn, maar ze kwamen snel weer bij elkaar en ze verloofden zich zelfs!

3. Au

AuZes maanden na de bruiloft gaf Leah aan Corey toe dat ze met diezelfde ex had geslapen vlak voordat ze trouwden, en kort daarna gingen ze scheiden, ook al was het vrij duidelijk dat ze nog steeds gevoelens voor elkaar hadden.

4. Ding Dang

Ding DangZe ging weer een tijdje uit met de ex, en ze ging een paar weken uit met een andere kerel, en in augustus 2011, twee maanden nadat haar scheiding was afgerond, begon ze met Jeremy Calvert te daten.

5. O nee

Oh neeIn december raakte ze zwanger en in januari 2012 kreeg ze een miskraam - of wat ze een miskraam noemde in Teen Mom 2.

6. Verdrietig

TriestTijdens de show zagen we haar naar het ziekenhuis gaan nadat ze krampen en bloedingen begon te krijgen. Ze zei dat haar was verteld dat ze een miskraam had, en ze belde Jeremy, die zijn werk verliet om zich naar huis te haasten zodat hij bij haar kon zijn.

7. Oh wauw

Oh wowZe ging in bed liggen en vroeg hem haar vast te houden, en hij deed wat ze zei, dingen als 'Mijn baby is weg' en 'Ik wil hem gewoon terug'. Het was allemaal erg triest en behoorlijk moeilijk om naar te kijken.

8. Een

EenMaar het blijkt dat het allemaal een leugen was!

9. De waarheid

De waarheidLeah heeft een memoires geschreven die volgende maand zal worden gepubliceerd, en in een uittreksel dat is vrijgegeven, gaf ze toe dat ze 'kapot' was toen ze erachter kwam dat ze zwanger was van Jeremy's kind.

10. Hé

HéEen baby krijgen met Jeremy zou het einde betekenen van elke kans die Corey en ik hadden om dingen voor ons gezin te laten werken, 'schreef ze - ze zei ook dat ze' op dit moment zeker nog niet voorbij was 'Corey, wat vrij duidelijk is. .

11. Maar waarom?

Maar waarom?'Ik was verdrietig om mezelf, maar vooral om onze meisjes. Ik wist dat ik het verpest had en ik had het gevoel dat ik hun leven bovenop het mijne had verpest.

12. Wat een verhuizing

Wat een verhuizingZe zei dat haar vertegenwoordiger destijds suggereerde dat ze een abortus zou ondergaan omdat dat het beste zou zijn voor haar imago, maar haar moeder adviseerde haar om te doen alsof ze een miskraam had in plaats van gewoon open te zijn over haar keuze om de zwangerschap af te breken.

13. Wat een rit

Wat een ritJe zou denken dat ze op dat moment zou hebben gezegd: 'Wauw, ik ben behoorlijk slecht in relaties en in het uitzoeken wat ik wil, ik zou waarschijnlijk de abortus moeten ondergaan en een tijdje vrijgezel moeten zijn', maar nee -- ze was het ermee eens dat het hier het beste plan was om een ​​miskraam te vervalsen met haar kersverse verloofde omdat ze nog niet over haar ex-man heen was.

14. Die noodlottige dag

Die noodlottige dagZe was zo vroeg dat ze pillen kon slikken om de zwangerschap te beëindigen, en nadat ze ze had ingenomen, belde haar moeder Jeremy om hem te vertellen dat ze een miskraam had.

15. Ja

Ja'Het was het ergste dat ik ooit had meegemaakt', herinnert Leah zich.

16. Geen spijt

Geen spijtIk kan nu zonder spijt terugkijken, maar voor de langste tijd was ik niet in orde met de keuze die ik had gemaakt', vervolgde ze. 'Het voelde zo donker omdat het verborgen was.'

17. Schoonmaken

Komt schoonPas toen ik mezelf er eindelijk toe kon brengen om Jeremy te vertellen wat er werkelijk was gebeurd, begon ik te beseffen dat zolang ik met de leugen leefde, het me zou blijven vreten.'

18. Veel pijn

Veel pijn'Ik droeg de pijn en het schuldgevoel jarenlang met me mee, totdat ik eindelijk op het punt kwam waarop ik mezelf verantwoordelijk kon houden voor mijn keuzes zonder mezelf ervoor te straffen', zei ze.

19. Jezus God Leah

Jezus God LeahDus dat is allemaal echt, echt verschrikkelijk, nietwaar? Niet dat ze een abortus had ondergaan, maar dat ze er zo bedrieglijk over deed, dat ze erover loog tegen Jeremy en hem op tv liet huilen en haar vasthield terwijl ze bleef herhalen: 'Ik wil het gewoon terug.' Het is verschrikkelijk.

20. Interessant

InteressantMaar waarom nemen we niet even de tijd om te horen wat Jeremy te zeggen heeft over de hele zaak?

21. Uitzoeken

UitvindenIn een nieuw interview met The Sun zegt Jeremy dat ik dingen heb gehoord over de abortus na het oplichtingsschandaal en voordat we gingen scheiden.'

22. Verrassing!

Verrassing!Het schandaal waar hij het over heeft vond plaats in oktober 2014 -- toen ontdekte hij dat Leah sliep met diezelfde oude ex die haar huwelijk met Corey verwoestte! Hij verliet haar toen en ze scheidden officieel in juni 2015.

23. Geruchten

GeruchtenHet lijkt alsof er een tijdje werd gefluisterd over de abortus als hij er toen voor het eerst over hoorde, maar desondanks zegt hij: 'In mijn hart heb ik daar nooit een vrouw over willen ondervragen.'

24. Zeker

Zeker'Uiteindelijk vertelde ze me de waarheid en dat was schokkend om te horen', vervolgt hij.

25. Op zijn zachtst gezegd

Op zijn zachtst gezegdDat lijkt een beetje een understatement, toch, dat het nieuws 'verontrustend' was om te horen? Jeremy is niet bepaald de kalmste man, en veel mensen zouden woedend of kapot zijn van dat nieuws.

26. Nou dan

Nou danMaar, zoals hij zegt, het is niet nodig om kwetsende tijden in het verleden ter sprake te brengen.

27. Daar gaan we

Daar gaan weZe is nu zo volwassen en ik ben trots op de vrouw die ze is geworden, voegt hij eraan toe.

28. Een theorie

Een theorieOp dit punt voelt het relevant om erop te wijzen dat Jeremy een patroon heeft van heel lief en begripvol zijn over dingen die Leah heeft gezegd en gedaan als ze aan het daten zijn. Als ze dat niet zijn, zoals wanneer een van hen een relatie heeft, is hij wat sneller om haar te bekritiseren, en dat hebben we in het verleden meerdere keren gezien.

29. Hm

HmDus misschien is dat wat hier gebeurt, of hé, misschien is Jeremy net volwassen geworden en heeft hij een soort innerlijke vrede bereikt. Misschien is dat wat er aan de hand is.

30. Zo raar

Zo raarHoe dan ook, we denken dat het goed is dat hij niet zo boos is over wat er is gebeurd.

31. Voor echt

Maar even serieusMaar toch ... dit hele verhaal moet een van de vreemdste in de geschiedenis van Teen Mom zijn, toch?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: