Jennifer Lopez Stylist over onthullende Oscar-jurk: geen uitglijders hier!

De styliste van Jennifer Lopez, Leslie Fremar, vertelt hoe ze uitglijders hebben vermeden terwijl de ster haar diepe Oscars-jurk droeg. Fremar zegt dat ze dubbelzijdige tape en strategisch geplaatste pailletten gebruikten om de jurk op zijn plaats te houden.

J. Lo? Meer zoals J WHOA!

Dat was de reactie die veel Oscar-kijkers gisteravond hadden toen ze Jennifer Lopez het podium op zagen slenteren en naast Gwyneth Paltrow stonden om... de prijzen voor iets uit te reiken.We kunnen het ons niet precies herinneren, gezien de afleiding van het decolleté van Lopez, zoals blijkt uit zowel haar Academy Awards-jurk (links) als de jurk die ze aantrok op het Vanity Fair-postfeest (rechts).

Jennifer Lopez bij de Oscars Jennifer Lopez Vanity Fair-jurk

Nu, Mariel Haenn - de stylist hiervoor Amerikaans idool rechter - is naar buiten gekomen en heeft geprobeerd het gesprek het zwijgen op te leggen dat zijn cliënt haar tepels blootlegde aan een miljoenenpubliek.

'De Oscar-jurk is op maat gemaakt voor JLo... De jurk paste perfect bij haar op elke centimeter', twitterde Haenn. 'Er waren bekers ingebouwd en er was GEEN kans dat die er waren, hoe zeg je dat? 'glijdt.'...grappen over iedereen die dacht iets te zien.'

J. Lo is natuurlijk geen onbekende in het creëren van krantenkoppen voor haar modesmaak. Herinner je je deze catsuit op oudejaarsavond 2009 nog?