Jennifer Aniston & Justin Theroux: Adopteerden ze een baby!?

Volgens rapporten hebben Jennifer Aniston en Justin Theroux een baby geadopteerd! Het gelukkige nieuws komt slechts enkele maanden na de splitsing van het paar. Een bron dicht bij de situatie zegt dat de baby 'een gezond en gelukkig kleintje' is. Het is onduidelijk hoe oud het kind is, maar men vermoedt dat hij of zij jonger is dan een jaar. Dit is duidelijk een zeer gevoelig onderwerp, dus het is geen verrassing dat noch Aniston noch Theroux publiekelijk op de rapporten hebben gereageerd. Als ze echter inderdaad een kind hebben geadopteerd, kunnen we niet gelukkiger voor ze zijn!

Het is slechts een kwestie van dagen geleden dat Jennifer Aniston en Justin Theroux trouwden in een geheime, met sterren bezaaide ceremonie.

In plaats van samen als man en vrouw te genieten van wat tijd alleen, gaat het paar een nieuwe fase van het huwelijksleven in: ouderschap?!Jennifer Aniston in contact

De afgelopen weken beweerde Life & Style dat Jennifer een baby had geadopteerd. De meesten geloven echter dat het artikel slechts een gerucht was. Maar misschien is het waar!

In Touch Magazine en andere verschillende verkooppunten wordt nu ook beweerd dat het pasgetrouwde stel onlangs is getrouwd adopteerde een meisje van 6 maanden oud .

Op de omslag staat een foto van Aniston met de kop Newlywed Jen's Official Announcement - I've Adopted!

De hoes plaagt het publiek met de regel: Het is een babymeisje en ze is 6 maanden oud.

Bronnen voor de tabloid beweren dat Jennifer van plan was een 44e verjaardagsfeest voor Justin te organiseren in hun Bel-Air-achtertuin. Vlak voor het feest hoorden ze echter dat hun adoptiepakket was verwerkt en goedgekeurd.

Dus in plaats van het verjaardagsfeestje te houden, veranderden ze het evenement in een bruiloft, zodat hun baby getrouwde ouders zou hebben.

Zeker, dit roept de vraag op, is dit waar??? En zo ja, wanneer komen ze naar buiten over de adoptie?

Volgens insiders van Touch Magazine heeft Jen een officiƫle aankondiging gedaan aan een paar goede en vertrouwde vrienden. Ze vertelde een persoon dat ze de baby nog niet had ontmoet, maar dat was een paar weken voor hun huwelijk.

De bron voegde eraan toe dat Jen zei dat alles is goedgekeurd en dat ze de baby binnen zes weken naar huis zal brengen. Op de bruiloft werd niet openlijk over de adoptie gesproken.

Niet iedereen daar wist ervan, maar veel van de gasten wel.