Jenelle Evans herenigt zich met zoon, pronkt met nieuw leven in Nashville!

Welkom terug, Jenelle! Het is alweer een tijdje geleden dat we je in het openbaar hebben gezien, maar zo te zien gaat het goed met je! Je bent onlangs herenigd met je zoon en je pronkt met je nieuwe leven in Nashville. We zijn zo blij om je terug te zien en dat het goed met je gaat!

Het is meer dan een maand geleden dat Jenelle Evans de scheiding aanvroeg van David Eason.

En in die tijd is het leven van Jenelle aanzienlijk veranderd.Om te beginnen woont ze niet langer op het uitgestrekte landgoed op het platteland van North Carolina dat ze ooit deelde met Eason.

Nee, dat traktaat -- dat de Easons beroemd 'The Land' noemden -- is voorlopig in handen van David.

Hoewel dat kan veranderen zodra het voormalige paar de voorwaarden van hun echtscheidingsconvenant begint uit te werken.

Van haar kant heeft Jenelle haar leven in Nashville nieuw leven ingeblazen, en fans hebben tijdens het vakantieweekend voor het eerst kennis gemaakt met haar nieuwe start op Instagram.

Kijk eens:

1. Thanksgiving bij Cracker Barrel

Dankzegging bij Cracker BarrelJenelle Evans is tijdens het vakantieweekend herenigd met haar zoon Jace. De voormalige Teen Mom 2-ster is onlangs verhuisd naar Nashville te midden van een vervelende scheiding.

2. Gespot in het wild

Gespot in het wildDe foto werd voor het eerst gepost door een medewerker van Cracker Barrel die de Evans-clan op Thanksgiving bediende.

3. Een onverwachte verrassing

Een onverwachte verrassing'Hallo allemaal ! Ik moet voor @PBandJenelley_1 en haar gezin zorgen tijdens mijn DRUKKE dienst @CrackerBarrel in Nashville op donderdag', tweette de medewerker, wiens naam Gabrielle Smith is.

4. Baby's in huis!

Babs in huis!'Er was zo'n geweldige leuke familie plus weerhaak', voegde Smith eraan toe. 'Ik hoop dat mijn dienst geweldig was!'

5. Het woord verspreiden

Het woord verspreidenJenelle is de laatste tijd laag op sociale media, maar ze vond de vakantie-aandacht duidelijk niet erg. Ze retweette niet alleen de foto van Smith, ze tweette ook een artikel over hun ontmoeting.

6. De dankbaarheid opslokken

De dankbaarheid opslokkenEerder die dag verbrak Jenelle haar Twitter-stilte door een vakantiebericht met fans te delen.

7. Een hoek omslaan

Een hoek omdraaien'Vrolijke Thanksgiving! Dankbaar voor de geweldige kinderen die ik heb en dankbaar dat ik eindelijk het geluk in mezelf heb gevonden, tweette ze.

8. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenZoals je waarschijnlijk weet, zijn het nogal tumultueuze maanden geweest voor de voormalige Teen Mom 2-ster.

9. Het stoppen

Het stopt ermeeOp Halloween kondigde Jenelle aan dat ze gescheiden was van haar man van twee jaar, David Eason.

10. Een welkome wending

Een welkome gang van zakenHet nieuws dat Jenelle uit de staat was verhuisd en een scheiding had aangevraagd, werd toegejuicht door zowel fans als critici van Jenelle's, omdat er lang werd gevreesd dat Easons explosieve humeur ertoe zou leiden dat een van haar kinderen gewond zou raken.

11. Het nieuws breken

Het nieuws brekenIk heb de afgelopen dagen sociale media grotendeels achterwege gelaten omdat ik gefocust was op het nemen van een aantal belangrijke levensbeslissingen, begon Evans met haar aankondiging.

12. Wijzigingen aanbrengen

Veranderingen maken'Net als iedereen wil ik het beste voor mijn kinderen en wil ik gelukkig zijn. Nu ik een tijdje weg ben van Teen Mom, ben ik anders naar mijn leven gaan kijken en ik weet dat ik veranderingen moet aanbrengen. Daar begin ik nu aan, vervolgde Evans.

13. Splitsville

SplitsvilleNiemand gaat een huwelijk aan in de verwachting dat het zal eindigen, maar ik weet dat dat het beste is voor mij en voor mijn kinderen, voegde ze eraan toe. Vandaag heb ik papieren ingediend om dat proces te starten.

14. Het kruipen

De GroningerNa de eerste smeekte David Jenelle publiekelijk om een ​​tweede kans, maar de laatste tijd beweert hij dat hij blij is dat ze is vertrokken.

15. Dieptepunt

RotsbodemDe beslissing kwam na maanden van onrust in het huwelijk van de Easons, waarbij de situatie uiteindelijk zo verslechterde dat het Jenelle haar baan en voogdij over haar kinderen kostte.

16. Het Nugget-incident

Het Nugget-incidentDe laatste ronde van problemen begon toen David Jenelle's puppy, Nugget, neerschoot en doodde tijdens een van zijn beroemde woede-uitbarstingen.

17. De gevolgen

De gevolgenDit leidde tot een CPS-onderzoek dat uiteindelijk Evans de voogdij over haar kinderen kostte. Het kostte haar ook haar lucratieve MTV-optreden.

18. Bij haar man staan

Staande Bij Haar ManOndanks haar beslissing om David bij te staan, kon Jenelle uiteindelijk de voogdij over haar kinderen terugkrijgen. Haar baan behoort echter tot het verleden.

19. Tot haar zintuigen komen

Tot haar zintuigen komenIn oktober erkende Jenelle eindelijk de dwaling van haar wegen en vluchtte ze uit het pand dat ze vroeger met David had gedeeld.

20. Een nieuwe start

Een nieuw beginMet haar kinderen op sleeptouw vluchtte ze eerst naar New York City en vervolgens naar Nashville, waar ze naar verluidt een appartement heeft gehuurd.

21. De zaak voor Jace

De zaak voor JaceHelaas betekende dit dat ze haar oudste zoon Jace moest achterlaten, die al van kinds af aan onder de hoede van zijn grootmoeder was.

22. Weer samen

Weer samenGelukkig lijkt het erop dat de hele familie herenigd is tijdens het Thanksgiving-weekend!

23. Woonarrangementen

WoonarrangementenHet is op dit moment onduidelijk of Jace en Barbara naar Nashville zijn verhuisd, of dat ze alleen voor de vakantie op bezoek waren.

24. Het een na het ander

Het ene ding na het andereHoe dan ook, na een opeenvolging van moeilijke momenten lijkt het erop dat Jenelle eindelijk een beetje stabiliteit in haar leven heeft gevonden.

25. Tweede kansen

Tweede kansenWe zijn door de jaren heen net zo kritisch geweest over Jenelle als iedereen, maar we wensen haar het allerbeste terwijl ze een nieuw leven begint, vrij van de partner die haar zo lang heeft tegengehouden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: