Jenelle Evans: Even voor de duidelijkheid, ik geef ook niets meer om Jace!

Jenelle Evans is een reality-tv-persoonlijkheid die voor het eerst bekendheid verwierf met de MTV-show '16 and Pregnant'. Ze speelde later in de spin-off-serie 'Teen Mom 2'. Op 24 april 2017 kondigde Evans aan dat ze na acht seizoenen 'Teen Mom 2' zou verlaten. Ze noemde als redenen om te vertrekken dat ze zich wilde concentreren op haar persoonlijke leven en gezin. Sindsdien heeft Jenelle de krantenkoppen gehaald vanwege haar tumultueuze persoonlijke leven. Ze is twee keer getrouwd en gescheiden, en heeft vijf kinderen gehad met vier verschillende vaders. In mei 2019 kreeg ze de voogdij over haar zoon Jace terug nadat hij acht jaar bij zijn grootmoeder had gewoond.

Elke dag wordt de situatie met Jenelle Evans, David Eason en hun kinderen droeviger en droeviger.

Maar zoals ... het is nu gewoon te veel.Eerder deze week verloren ze officieel de tijdelijke voogdij over de kinderen nadat David de familiehond had vermoord, en dat was al erg genoeg.

Serieus, dat was verschrikkelijk genoeg.

De Easons waren echter nog niet helemaal klaar om de absoluut slechtste mensen te zijn, en daarom bracht The Ashley's Reality Roundup gisteravond een nieuwe verslag doen van alles over hoe ze 'klaar' waren met Maryssa.

Het nieuws is hartverscheurend en woedend, maar er stond ook een klein stukje over Jace in dat veel mensen lijken over te slaan.

En net toen je dacht dat je niet slechter van Jenelle kon denken... nou, hier is dit.

1. Een grote geschiedenis

Een grote geschiedenisDus Jenelle's relatie met haar oudste kind, Jace ... nou, het is altijd behoorlijk rotsachtig geweest.

2. Het begin

Het beginJenelle raakte zwanger van Jace als tiener die van wiet houdt en aan haar reality-tv-debuut op 16 en Zwanger kon zien dat het niet goed zou aflopen.

3. Oh bruto

O brutoJace's vader was Andrew Lewis, een oudere man die Jenelle beloofde dat hij er zou zijn voor haar en hun zoon, maar hij ging vrijwel uit elkaar zodra Jenelle beviel.

4. Een

EenJenelle vertelde ondertussen hoe opgewonden ze was om een ​​kind te krijgen, dat ze hem mee zou nemen naar het strand en films met hem zou kijken, maar al snel werd duidelijk dat ze letterlijk geen idee had wat baby's doen.

5. Meisje

MeisjeMeteen nadat Jace was geboren, ging ze weer feesten, en ze rechtvaardigde dat ze de hele nacht buiten bleef door te zeggen dat hij toch zou slapen, en bovendien had hij haar niet nodig omdat hij haar eigen moeder had.

6. Godzijdank voor Barbara

Godzijdank voor BarbaraJa, Barbara, de moeder van Jenelle, kwam er snel tussen om ervoor te zorgen dat Jenelle Jace niet vermoordde, en het bleef gewoon hangen.

7. Grote veranderingen

Grote veranderingenToen Jace ongeveer zes maanden oud was, tekende Jenelle officieel de voogdij over aan Barbara - er is nog steeds een mysterie rond de exacte omstandigheden hiervan, maar het lijkt erop dat CPS erbij betrokken was geraakt, en Jenelle heeft gezegd dat ze de voogdijpapieren heeft ondertekend om te voorkomen dat ze gaat naar de rechtbank.

8. Erger worden!

Wordt erger!Het idee was oorspronkelijk blijkbaar dat Barbara officieel de voogdij zou krijgen, maar dat Jenelle nog steeds thuis zou wonen en als moeder voor Jace zou optreden. Dat is duidelijk niet gebeurd.

9. Oeps

OepsIn plaats daarvan begon Jenelle zich te concentreren op daten en wiet en het opbouwen van haar plakboek met foto's -- we herinneren ons allemaal hoe slecht ze was in die tijd.

10. Herinneringen

HerinneringenZoals we in de vroege seizoenen van Teen Mom 2 zagen, leek Jenelle liever wiet te roken (en later heroïne te gebruiken) met Kieffer dan met haar kind om te gaan.

11. Jakkes

JakkesWe zagen haar een paar verschillende relaties doormaken, verschillende arrestaties, en ze is zelfs een keer getrouwd.

12. Allemaal dankzij Nathan

Allemaal dankzij NathanMaar pas toen ze door Nathan Griffith in elkaar werd geslagen, begon ze er echt over na te denken om de voogdij over Jace terug te krijgen.

13. Zo verdrietig

Zo spijtigEn toen, jongen, werd het een groot probleem.

14. MIJN ZOON NACHORS

MIJN ZIJN NACHORSDit was het moment waarop Jenelle Barbara echt begon te haten -- nou, dit was een van die keren. We zagen haar zo vaak tegen haar schreeuwen dat ze haar zoon terug moest geven, en dat 'Hij is mijn zoon, niet de jouwe!' Weet je nog.

15. Vooruitgang boeken?

Vooruitgang boeken?Een tijdje probeerden ze het privé op te lossen, maar Barbara was altijd niet voorbereid om Jace zomaar uit handen te geven -- en dat is begrijpelijk. Uiteindelijk heeft Jenelle in 2015 formeel de voogdij aangevraagd.

16. Nergens komen

Nergens komenDe zaak werd om allerlei redenen steeds uitgesteld, totdat er uiteindelijk in de zomer van 2017 snel een einde aan kwam.

17. Raar

VreemdEn dat komt omdat in plaats van naar de rechtbank te gaan, Jenelle er via bemiddeling mee instemde dat Barbara de volledige, permanente voogdij over Jace zou krijgen.

18. Echt bizar

Echt bizarJa, na jaren van schreeuwen en huilen en haar moeder smeken om haar zoon terug te geven, gaf ze het recht op om ooit Jace te hebben, en ze deed het zonder enige strijd. Het was het beste voor Jace, om duidelijk te zijn, maar toch... nogal een rare zet.

19. Een nieuw normaal

Een nieuw normaalTegen de tijd dat de zaak was afgehandeld, had Jenelle Kaiser en Ensley, en ze zou slechts een paar maanden verwijderd zijn van het trouwen met David, die net de volledige voogdij had gekregen over Maryssa, zijn dochter uit een eerdere relatie.

20. Een moeilijke relatie

Een moeilijke relatieJenelle en Barbara konden het niet met elkaar vinden, maar Jace kwam langs voor zijn geplande bezoeken, zoals afgesproken in de bemiddeling.

21. Het einde?

Het einde?Dus alles was geregeld, toch? FOUT. Grote tijd.

22. Verdomd, David

Verdomme, DavidJace's voogdij werd twee jaar geleden geregeld en sindsdien is Davids gedrag steeds erger geworden. Er zijn beschuldigingen van misbruik geweest, geruchten over verwaarlozing, en natuurlijk hoorden we allemaal Jenelle snikken tegen de 911-telefoniste over hoe David haar had neergeslagen en haar zo hard tegen de grond had gedrukt dat ze dacht dat hij een bot had gebroken.

23. RIP Goudklompje

RIP NuggetMaar de zaken kwamen een paar weken geleden tot een hoogtepunt toen David de Franse bulldog van de familie, Nugget, op brute wijze doodde.

24. Geen kinderen meer

Geen kinderen meerDe politie startte een onderzoek en het duurde niet lang voordat CPS erbij betrokken raakte -- ze haalden alle kinderen het huis uit en ze adviseerden Barbara om te voorkomen dat Jace op bezoek kwam.

25. Meer voogdijgevechten

Meer voogdijgevechtenJenelle en David probeerden deze beslissing aan te vechten, maar eerder deze week, na vier afzonderlijke rechtszittingen, beëindigde een rechter officieel hun hechtenis - in ieder geval tijdelijk.

26. Waar zijn ze?!

Waar zijn zij?!Vanaf nu is Maryssa bij haar grootmoeder, Kaiser is bij Nathan en Ensley hangt met Jace in het huis van Barbara. Ze blijven daar totdat Jenelle en David aan de vereisten voldoen om aan de rechter te bewijzen dat ze het aankunnen om ouders te zijn.

27. Het plan?

Het plan?In de toekomst zullen ze bezoeken onder toezicht hebben en volgende week zullen ze het plan leren om de kinderen terug te krijgen, maar naar verluidt zal het regelmatige drugstesten, counseling en ouderschapslessen omvatten.

28. Echt praten

Echt pratenEerlijk gezegd hebben we onze twijfels of ze in staat zullen zijn om aan de eisen van de rechter te voldoen -- Jenelle zou moeten stoppen met wiet, en is David zelfs in staat om ergens aan te voldoen?

29. Jongens...

Jongens ...Maar het lijkt erop dat ze vanaf gisteren alleen zullen vechten voor de voogdij over twee kinderen, niet drie ...

30. Nee

NeeOmdat ze volgens een nieuw rapport van The Ashley's Reality Roundup 'klaar' zijn met Maryssa.

31. Zo teleurstellend

Zo teleurstellendEen bron vertelde gisteravond aan de site dat Jenelle en David vandaag met alle vier de kinderen een bezoek onder toezicht hadden in het bezoekerscentrum. Jace en Ensley waren erbij, net als Kaiser. Maryssa kwam maar weigerde David te zien, dus vertrok hij.

32. Er overheen?

Overheen?David werd boos, zoals hij vaak doet, en Hij zei dat hij klaar was met Maryssa en dat ze voorgoed bij haar oma kon blijven.'

33. Wat een vader

Wat een vaderDavid zou hebben gezegd dat hij Maryssa's spullen bij het huis van haar oma zal afgeven, en dat is dat. Ze zijn klaar.

34. Geen woorden

Geen woordenDus dat is gewoon ongelooflijk walgelijk en verkeerd en tragisch en allerlei andere slechte dingen, toch? Hoe kon hij gewoon klaar zijn met zijn eigen dochter?

35. Maar wacht

Maar wachtHet is ondoorgrondelijk, maar er is nog een ander deel van het rapport van The Ashley waar veel mensen naar kijken.

36. Jace ook

Jace ookEn dat is de allereerste regel van het rapport: 'Jenelle Evans en David Eason zullen niet langer vechten voor de voogdij of bezoek zonder toezicht van hun twee oudste kinderen.'

Wacht! Er is meer Jenelle Evans: Even voor de duidelijkheid, ik geef ook niet meer om Jace!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: