Jenelle Evans: Ik moest Kaiser naar het ziekenhuis brengen omdat ik een kleine bitch was!

In de wereld van vandaag is het niet ongebruikelijk dat beroemdheden hun mening uiten op sociale media. Toen Jenelle Evans echter naar Twitter ging om haar driejarige zoon een 'kleine b-tch' te noemen, trok ze zeker wat wenkbrauwen op. Veel mensen bekritiseerden de realityster snel en zeiden dat ze een slecht voorbeeld was voor haar zoon. Evans leek echter niet al te veel last te hebben van de terugslag en ging zelfs zo ver dat ze haar oorspronkelijke verklaring verdubbelde. 'Het spijt me als ik iemand heb beledigd, maar ik blijf bij wat ik heb gezegd', twitterde ze. 'Kaiser is soms een snotaap en moet een lesje worden geleerd.' Het is duidelijk dat Jenelle Evans niet bang is om haar mening te uiten, zelfs als dat betekent dat er wat veren moeten worden verstoord. Houd van haar of haat haar, je moet toegeven dat ze altijd vermakelijk is!

Het moet heel moeilijk zijn voor Jenelle Evans als haar kinderen ziek of gewond raken.

Aan de ene kant is ze verslaafd aan aandacht, en alles wat haar berichten leuk vindt en becommentarieert, kan niet allemaal slecht zijn.

Jenelle en Kaiser 2020

Helaas staat de situatie haar niet toe zich terug te trekken in de zij-schuur en 17 Corona's te verslaan terwijl ze zich koestert in de lof.

Want als haar kinderen ziek zijn, wordt Jenelle gedwongen om echt op te staan ​​en moeder te worden - en er is niets dat ze meer haat dan verantwoordelijkheid nemen.

De nieuwste van Jenelle's verwaarloosde nakomelingen die haar dwingt zich als een volwassene te gedragen, is haar zoon Kaiser.

Kaiser Met Blauw Haar

De laatste keer dat we deze lankmoedige 6-jarige controleerden, schepte zijn vader, Nathan Griffith, op dat David Eason Kaiser niet meer verslaat, en dat al maanden niet meer heeft gedaan.

Nu lijkt het erop dat de arme jongen essentiële medische zorg is ontzegd, waardoor een slechte situatie veel, veel erger werd

In een recente Instagram Live-sessie onthulde Jenelle dat ze 'zoon Kaiser uitlachte toen hij klaagde over pijn in zijn lies'.

Jenelle Evans en Kaiser in het ziekenhuis

Ze heeft hem later naar het ziekenhuis gebracht voor een geïnfecteerd abces', en de situatie blijkt nogal ernstig te zijn.

Houd Bubba alsjeblieft in je gedachten en gebeden! Hij heeft een ontstoken abces in zijn lies dat zijn lymfeklieren infecteert, ze onderschrift bovenstaande foto.

Hij heeft meerdere medicijnen gebruikt en hopelijk werkt dit volgende antibioticum. #GetWellSoon #PrayersPlease

Het is niet verrassend dat veel commentatoren snel met de vinger naar Jenelle wezen omdat ze niet snel had gehandeld.

Jace vieren

Hoe gebeurt dat? vroeg een volger.

Door hem op te nemen terwijl hij zegt dat hij hoofdpijn heeft en om zijn pijn te lachen in plaats van hem [naar] de dokter te brengen', stemde een ander in.

Jenelle klapte eigenlijk terug bij die opmerking en stond erop dat ze het probleem onmiddellijk aanpakte en alleen de video plaatste van Kaiser die pijn had ... om te lachen?

Jenelle en Kaiser in de Kidnergarten

Uhm... nee. Kaiser is nu een maand bij de dokter. Dit is de reden waarom hij al aan zijn derde antibioticum zit.

Het probleem is natuurlijk dat je je zo gemakkelijk kunt voorstellen dat Jenelle een van haar kinderen negeert als ze pijn hebben, dat het buitengewoon moeilijk wordt om haar versie van de gebeurtenissen te geloven.

Voor het geval je het gemist hebt, Jenelle heeft de laatste tijd nogal wat verlies geleden op sociale media.

Hoera voor Kaiser

Op zondag verdedigde ze onhandig Davids behoefte om altijd een pistool op hem te dragen, zelfs als hij boodschappen doet.

Daarvoor bespotte ze Hunter Biden als een crackhead, ondanks haar eigen lange geschiedenis van verslaving.

En omdat spottende verslaafden blijkbaar tegenwoordig haar ding is, tweette Jenelle een tirade van beschuldigingen tegen een naamloze voormalige co-ster waarvan wordt aangenomen dat het Leah Messer is.

Ik vraag me af of je echt de waarheid gaat vertellen over je verslaving. Ik weet te veel. Waarom was ik super eerlijk over de mijne, maar jij niet? Nieuwsgierig. #ThinkingOutloud, tweette Evans. #Als de schoen past

'Als ik iets tweet, wordt het altijd verkeerd opgevat, voegde ze er later aan toe.

Nee, ze worden helemaal niet verkeerd opgevat. We beschouwen de tweets van Jenelle als tekenen van een verveelde verliezer die probeert grappig te zijn en jammerlijk faalt, en dat is precies wat ze zijn.