Jenelle Evans klaagt dat ze 'meest gehate persoon op internet' is, zou wel eens een punt kunnen zijn

De meeste mensen kennen Jenelle Evans als het meisje van MTV's Teen Mom 2. Ze is al meer dan 10 jaar in de publieke belangstelling en in die tijd heeft ze te maken gehad met een groot aantal haters. Onlangs ging Evans naar Twitter om te klagen over de haat die ze online ontvangt, en misschien heeft ze gelijk. Evans is geen onbekende in drama, zowel voor als buiten de camera. Ze is betrokken geweest bij talloze vetes met haar medesterren, en haar persoonlijke leven was allesbehalve gemakkelijk. In de loop der jaren heeft Evans enkele twijfelachtige keuzes gemaakt die ertoe hebben geleid dat ze werd bestempeld als een 'treinwrak'. Ze is echter ook open geweest over haar worsteling met geestelijke gezondheid, verslaving en huiselijk geweld. Ondanks haar bewogen verleden is Evans er de afgelopen jaren in geslaagd haar leven een andere wending te geven. Ze is nuchter, heeft een gezonde relatie met haar drie kinderen en verwacht momenteel haar vierde kind. Het lijkt er echter op hoeveel vooruitgang ze ook boekt, er zijn altijd mensen klaar om haar neer te halen. Het lijdt geen twijfel dat Jenelle Evans een controversieel figuur is. Houd van haar of haat haar, ze lijkt voorlopig nergens heen te gaan.

Ken je het gezegde, zelfs een kapotte klok heeft twee keer per dag gelijk?

Nou, in het geval van Jenelle Evans is het meer twee keer in je leven, maar toch -- als ze gelijk heeft, heeft ze gelijk!Jenelle

In haar laatste Instagram-tirade klaagde Jenelle dat ze 'een van de meest gehate mensen op internet' is, en... nou, we moeten toegeven dat ze misschien wel een punt heeft.

De laatste klacht van Evans komt voort uit een bekende situatie:

Ze sloot een deal met een media-outlet die niet wist wat voor een vreselijk persoon ze is, en toen ze erachter kwamen, verbraken ze onmiddellijk de banden met haar.

Jenelle Evans en haar kofferbak

Dit keer was het een podcast met de titel This Family Tree.

Biedt onderdak aan Alex en Shane, een getrouwd stel dat het heeft over families en misschien over bomen? -- nodigde Jenelle uit voor hun show, blijkbaar zonder veel onderzoek te doen.

Toen ze te horen kregen dat Evans een beledigende onverdraagzaamheid is met een geschiedenis van het mede ondertekenen van hondenmoord, trokken de gastheren prompt de aflevering terug.

Jenelle is schattig

We wilden haar niet hebben als een goedkeuring van haar karakter; het was meer een onderzoek naar haar karakter, vertelde Shane De Ashley's Reality Roundup.

Het was niet onze bedoeling om haar te steunen of een platform te geven.

Tja, iedereen maakt fouten.

Evans, Eason en Ensley

En als er iemand is die dat zou begrijpen, zou je denken dat het Jenelle is.

Maar in plaats van de situatie van zich af te schudden, werd ze blijkbaar woedend toen ze erachter kwam dat de aflevering werd ingetrokken.

'Ik wil Ashley's Realty Roundup bedanken, want jullie hebben me eigenlijk alleen maar op de hoogte gehouden. Ik wist niet eens dat die podcastaflevering was verwijderd', zei Jenelle in een recente Instagram-aflevering.

Jenelle in geretoucheerde foto

'Niemand heeft me gewaarschuwd. Niemand legde uit waarom, maar ze zullen naar de media gaan om uit te leggen waarom.'

Jenelle ontkent de beweringen dat ze 'op zoek is naar aandacht':

'Ik ging op je podcast als een gunst voor jullie. Niet voor mezelf. Ik had deze aandacht niet nodig. Ik had deze publiciteit niet nodig.

Jenelle Evans op Instagram Live

'Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik het van tevoren heb gepland, ervoor heb gezorgd dat mijn kinderen aardig en verzorgd waren en drie kwartier lang mijn hart bij je heb uitgestort. En dat heb je allemaal weggegooid?'

Om eerlijk te zijn, het is waarschijnlijk lang geleden dat Jenelle 45 minuten aan iets heeft besteed, dus we kunnen wel zien waarom ze van streek is.

Van daaruit legde Evans uit dat, ondanks het feit dat het ongeveer 20 maanden geleden is dat ze werd ontslagen bij Teen Mom 2, ze nog steeds probeert door te breken in de mediawereld.

Jenelle op Teen Mom, ook

'Houd dus mijn Instagram in de gaten, want ik ga dit alles en meer uitleggen op drie andere podcasts die ik eigenlijk gepland heb voor volgende maand', zei Jenelle.

'Het is echt moeilijk voor mij om iemand te vertrouwen. Iedereen in de branche. Iedereen van de media en voor mij om deze podcast voor je te openen en te doen.'

Het slachtofferspel ging van daaruit verder, waarbij Evans klaagde over alle kritiek die ze krijgt, alsof ze haar leven niet heeft gewijd aan het ellendig maken van andere mensen.

'Na zo lang op tv te zijn geweest, probeer je uit deze schulp te breken waarin je zat en je probeert je open te stellen en mensen te vertrouwen en interviews te doen en op een podcast te zijn en nu ben ik terug waar ik niet kan vertrouw niemand,' zeurde ze.

'Dus als je een van de meest gehate mensen op internet bent, zoals ik, wat doe je dan in een situatie als deze?' vroeg Jenelle.

'Je gebruikt je platform om je mening te geven en je gebruikt je platform om je verhaal uit te leggen.'

Verdorie, we hoopten dat het antwoord was 'je verdwijnt stilletjes in de vergetelheid en niemand hoort ooit meer van je', maar dat geluk is er niet.

'Ik heb waarschijnlijk een co-host nodig voor mijn nieuwe podcast en ik heb een grafisch ontwerper nodig voor mijn logo', concludeerde ze.

Ja, het lijkt erop dat Jenelle een podcast begint.

Dus als je enige hoop had dat 2021 beter zal zijn dan 2020, wil je misschien gewoon doorgaan en dat nu opgeven.