Jenelle Evans: TERUG SAMEN met David Eason nadat hij haar vriend in elkaar sloeg in het bijzijn van haar kinderen!

We hebben groot nieuws: Jenelle Evans is terug samen met David Eason! Het paar was op de klippen gelopen nadat Eason Jenelle's vriendin in elkaar had geslagen waar haar kinderen bij waren, maar het lijkt erop dat ze hun problemen aan het oplossen zijn. Dit is absoluut een ommekeer ten opzichte van waar het een paar weken geleden was. We zijn blij om te zien dat Jenelle en David dingen uitwerken in het belang van hun gezin.

Besluitvorming is nooit de sterkste kant van Jenelle Evans geweest.

Maar hoewel we de afgelopen tien jaar hebben gekeken naar de voormalige Teen Mom 2-ster die haar leven totaal heeft verbeterd, zijn we nog steeds een beetje onder de indruk van haar vermogen om in elke situatie precies het verkeerde te doen.Kijk bijvoorbeeld eens naar de waanzin van deze week.

Haar enorm onstabiele en beledigende echtgenoot, David Eason, sloeg een vriend van Jenelle met een pistool en werd twee keer gearresteerd in 24 uur.

Hij deed dit voor de kinderen van het paar.

Eason dreigde de hersens van haar vriend eruit te schieten, maar toonde voldoende terughoudendheid - hij viel hem alleen aan met een dodelijk wapen - om de autoriteiten op de een of andere manier te overtuigen hem op borgtocht uit de gevangenis te laten.

En nu lijkt het alsof ze weer samen is met de maniak die haar en iedereen om haar heen terroriseert.

Dit ondanks het feit dat de Easons makelaar zijn dan ooit en hun gevaarlijke financiële situatie grotendeels de schuld van David is.

Scroll verder voor het volledige verhaal over deze waanzinnige situatie:

1. Het gruwelijke tweetal

Het gruwelijke tweetalVorige week werd David Eason gearresteerd voor het op brute wijze aanvallen van een mannelijke vriend van Jenelle Evans. Nu lijkt het erop dat de aanval plaatsvond in het bijzijn van Evans' kinderen.

2. De slechtste vader

De slechtste vaderWe hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat deze kinderen al genoeg getraumatiseerd zijn, met het kijken naar hun vader die de hond van het gezin vermoordde tijdens een van zijn driftbuien vorig jaar.

3. Geen idee en medeplichtig

Geen idee en medeplichtigElke nieuwe aanval op de psyche van zijn kinderen herinnert ons eraan dat David een monster is en dat Jenelle hem gemakkelijk uit haar leven zou kunnen verwijderen... maar ze besluit dat niet te doen.

4. Slecht idee

Slecht ideeDe laatste overtreding vond vorige week donderdag plaats. Twee mannelijke vrienden van Jenelle kwamen bij haar thuis om haar te helpen haar bezittingen op te halen na een heftige ruzie met David.

5. Beheersing van woede

WoedebeheersingDingen werden snel lelijk toen David een van de mannen met een pistool sloeg na een verbale ruzie.

6. De Ruckus

De RuckusDe andere man 'viel' David aan met een 'kapstok met stekels', maar het lijkt erop dat niemand ernstig gewond is geraakt.

7. Terug waar hij thuishoort

Terug waar hij hoortToch heeft David op de harde manier geleerd dat je iemand niet met een dodelijk wapen kunt aanvallen, zelfs niet als ze zich op je terrein bevinden. Hij werd gearresteerd en in hechtenis genomen.

8. Wat een winnaar

Wat een winnaarLeuk weetje: het was de tweede arrestatie van David in minder dan 48 uur. Eerder in de week werd hij binnengehaald omdat hij een niet-gerelateerde rechtbankdatum had gemist.

9. Denk aan de kinderen

Denk aan de KinderenNiet zo leuk feit: het lijkt erop dat de kinderen van David en Jenelle getuige waren van het incident met het slaan van pistolen vorige week.

10. Kleine wonderen

Kleine wonderenNou ja, we moeten zeggen de meeste van hun kinderen. Degenen waarover ze nog steeds geen voogdij hebben, bevonden zich gelukkig ergens anders op het moment van het incident.

11. Een stabiel huis

Een stabiel huisDe kinderen waren getuige van de woordenwisseling, ze huilden. Ze zagen hoe David James [Spivey] met het pistool sloeg', vertelt een bron aan de Britse krant The Sun.

12. Enge dingen

Enge dingen'Toen hij hem in de rug sloeg, als dat pistool afging, zouden zijn kinderen in gevaar zijn geweest. De kinderen zouden dood zijn geweest', voegt de insider eraan toe.

13. Te veel, te snel

Te veel te vroegVorig jaar verloren Jenelle en David de voogdij over hun kinderen na een gewelddadig incident in hun huis. De bron denkt dat die afspraak het beste was.

14. Bot gezegd

Bot gezegd'CPS moet erbij betrokken worden. De kinderen moeten worden beschermd', zegt de bron.

15. Hij heeft een manier om alles erger te maken

Hij heeft een manier om alles erger te makenDe insider zegt dat Jenelle van plan was om de kinderen mee te nemen en David achter te laten nog voor het incident met de pistoolzweep, maar hij bemoeide zich met die plannen.

16. Voorzorgsmaatregelen nemen

Voorzorgsmaatregelen nemenZe was bang om alleen te gaan en ze had hulp nodig om haar kinderen en bezittingen te krijgen.

17. Gevaarlijke Dave

Gevaarlijke DaveHelaas, toen David zich realiseerde wat er aan de hand was, nam de situatie snel een wending.

18. Zijn favoriete outfit

Toen David uit de slaapkamer kwam, zat hij in een handdoek. Hij ging terug de kamer in en kwam naar buiten met een spijkerbroek en een pistool', zegt de bron.

19. De aanval

De aanvalDavid vertelde hem dat hij hem wilde 'flikken'. Hij duwde hem toen in de borst en hij landde op zijn onderrug, 'voegt de informant toe.

20. Een bekende scène

Een vertrouwd tafereelBlijkbaar vreesde het slachtoffer, dat gehandicapt is door ernstige rugklachten, voor zijn leven, terwijl Jenelle ontspannen was en dit soort dingen al vaker had meegemaakt.

21. Baby Davey

Baby DaveyHet was toen dat Spivey de kapstok greep waarmee David beweert dat hij was 'aangevallen'.

22. Het litigieuze type

Het litigieuze type'Hij gebruikte het gewoon als een schild. Hij duwde hem niet. Hij verdedigde zichzelf', zegt de bron.

23. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenDit alles komt op een moment dat David zich niet het soort juridisch advies kan veroorloven waaraan hij gewend is.

24. Diep

In diepeHij en Jenelle kregen onlangs een pandrecht van $ 46.000 omdat ze in 2017 geen belasting betaalden.

25. Hier gaan we weer

Daar gaan we weerOndanks dit alles lijkt het erop dat Jenelle al weer bij David is ingetrokken.

26. Niet de helderste lamp

Niet de helderste lampFans met adelaarsogen zagen haar op de achtergrond van zijn nieuwste Instagram-verhaal, dat lijkt te zijn opgenomen op The Land.

27. Geniet ervan!

Genieten van!Het is duidelijk een trieste situatie voor de kinderen, maar eerlijk gezegd verdienen deze twee elkaar.

28. UPDATE: Ja, ze zijn weer bij elkaar

UPDATE: ja, zijNou, het lijkt erop dat onze ergste angsten zijn bevestigd. Volgens James Spivey, de man die zich verdedigde met de kapstok, zijn Jenelle en David weer 100 procent bij elkaar.

29. En ze liegt erover!

En zijZe beweert dat ze bij familie is, maar het tegendeel is waar. Ze logeert in het pand. Ze zijn weer bij elkaar', zei Spivey tegen The Sun.

30. Solide redenering

Solide redeneringEn wat is Jenelle's reden om de man die haar kinderen terroriseerde weer te verwelkomen? Nou, hij is een warm lichaam ...

31. Alles waar hij goed voor is

Alles HijZe maakte heel duidelijk dat ze niet alleen wil zijn. Ze wil niet alleen op het terrein wonen, zei Spivey.

32. Wat een verward web

Wat een verward webJenelle vertelde James ook dat ze van plan was een straatverbod tegen David aan te vragen, maar dat ze dat nog moet doen.

33. Helemaal vol

Helemaal vol vanZe heeft het straatverbod niet ingediend. Op vrijdag had ze het papierwerk voor het straatverbod, maar diende het maandag niet in zoals ze zei, 'vertelde Spivey aan The Sun.

34. Ja, ze doet het niet

Ja, zijToen ze contact met mij en Josh opnam, zei ze dat ze uit de relatie moest stappen. Ze zei dat ze een straatverbod aan het indienen was, maar ze deed het niet', vervolgde Spivey.

35. Angstaanjagende tijden

Angstaanjagende tijdenWe houden deze situatie in de gaten zodra er meer informatie beschikbaar komt. Iets zegt ons dat het niet goed zal aflopen...

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: