Jenelle Evans beschuldigt Teen Mom 2 Producer ervan haar ex te neuken, beweert dat ze wordt lastiggevallen door de media

Hé, jongens! Het is jouw meisje, Jenelle Evans, en ik ben terug met wat sappige roddels! Blijkbaar neukt een van de producers van Teen Mom 2 mijn ex, en daar ben ik niet blij mee. Ik heb het gevoel dat ik wordt lastiggevallen door de media, en ik wil gewoon de feiten rechtzetten. Ik ben geen opgever, en ik laat me hierdoor niet raken. Ik ga door met vechten voor wat juist is, en ik hoop dat jullie allemaal achter me staan.

Een nieuwe dag, een nieuwe instorting van de sociale media van Jenelle Evans.

Maar deze keer verschilt de driftbui op een aantal belangrijke manieren een beetje van haar gebruikelijke theatrie:

1. Jenelle begon maandagochtend om ongeveer 8 uur te tweeten, een tijdstip waarop we zouden aannemen dat ze nog zou uitslapen van het feest van gisteravond.

2. Jenelle heeft een aantal nieuwe beschuldigingen ingediend tegen haar voormalige bazen (die duidelijk nog steeds erg in haar gedachten zijn), evenals prominente mediafiguren (die de producenten van Teen Mom 2 lijken te hebben vervangen bovenaan de lijst met vijanden van Evans) .

3. Jenelle heeft de tweets verwijderd, wat betekent dat ze tot bezinning moet zijn gekomen en besefte hoe gek ze klonk. Voortgang!

Maar helaas voor Jenelle vergeet het internet nooit, en we hebben haar hele ochtendtirade hier.

Doe met ons mee terwijl we proberen het te begrijpen, nietwaar?

1. Woedend en werkloos

Woedend en werkloosJenelle Evans is weer bezig. De werkloze voormalige realityster lanceerde maandagochtend op Twitter een waanzinnige tirade tegen haar vermeende vijanden.

2. Ronduit presidentieel

Ronduit presidentieelJa, net als Nixon, Hitler en andere psychopaten vóór haar, lijkt Jenelle een lijst met vijanden te hebben, en vandaag besloot ze haar week te beginnen met een krachtige Two Minutes Hate, waarin ze tekeer ging tegen verschillende mensen die volgens haar onrecht hebben aangedaan. haar.

3. Zondagse feestdag

zondag FundagHet grappige is dat Jenelle een goed weekend leek te hebben. Ze luierde aan het zwembad en natuurlijk plaatste ze een hele reeks nieuwe bikinifoto's.

4. Er zijn geen eenden gegeven

Er werden geen eenden gegeven'Dit is zo goed als het kan, neem het of verlaat het #PoolDay #Confidence #BeYou', schreef Evans bij haar nieuwste fotoset. Haar volgers waren er snel bij om haar te overladen met lof in de commentaren.

5.

Strijd SessieIn een zeldzaam moment van zelfspot plaatste Jenelle zelfs een 'achter de schermen'-video waarin ze enorm worstelde tijdens haar fotoshoot. En het was eigenlijk best grappig!

6. Afgaan

AfgaanToch vond Jenelle op maandagochtend pissig en waarschijnlijk een kater. Ze was in ieder geval klaar om de strijd aan te gaan en ze trapte Meltdown Monday af op een uur dat mensen met een baan op het punt staan ​​naar hun werk te gaan.

7. Efficiënte woede

Efficiënte woedeVerbazingwekkend genoeg was Jenelle in staat om verschillende vijanden aan te vallen met slechts een handvol tweets. We veronderstellen dat als je al zo lang vervuld bent van woede en jaloezie, je behoorlijk bedreven raakt in het uiten ervan.

8. Geval van de maandagen

Last van de maandagAls eerste was er een relatief nieuwe vijand. Jenelle heeft eerder geklaagd over Reddit, maar nooit met het soort verontwaardiging dat ze maandagochtend uitte.

9. Gerichte intimidatie!

Gerichte intimidatie!Jenelle beweerde dat ze het slachtoffer is van 'gerichte intimidatie' omdat Reddit-gebruikers berichten zoals deze publiceren, waarin ze volkomen duidelijk maken hoeveel ze een hekel aan haar hebben.

10. Slecht nieuws

Slecht nieuwsAls dat soort gepraat haar zo stoort, wil ze misschien niet meer naar andere internetsites gaan waar mensen vrijuit hun mening mogen uiten -- want 'Jenelle is waardeloos' is een veel voorkomende term.

11. Geen schaamte

Schaam je nietJenelle verwachtte waarschijnlijk sympathie voor haar klacht over intimidatie. Helaas voor haar is het anti-Jenelle-sentiment zo gewoon en zo geaccepteerd dat de persoon over wie ze klaagde, daadwerkelijk de eer opeiste voor de post.

12. Reddit-woede

Reddit-woedeEvans bleef Reddit uitdagen met haar nieuwe favoriete term, 'gerichte intimidatie'.

13. De hel van Jenelle

JenelleZe dreigde zelfs de site aan te klagen. Iets zegt ons dat Reddit en elke andere sociale-mediasite tegenwoordig grotere zorgen hebben dan mensen die gemene dingen zeggen over Jenelle Evans.

14. Wat een interessant punt opwerpt...

Dat roept een interessant punt op ...Is dit alles gewoon Jenelle's manier om fans af te leiden van het feit dat ze de afgelopen weken talloze keren is beschuldigd van racisme en nog steeds weigert zich uit te spreken ten gunste van Black Lives Matter of de demonstranten die vechten tegen politiegeweld?

vijftien.

Goed geprobeerdDenkt ze dat we het feit zullen vergeten dat Ashley Siren en anderen haar onverdraagzaamheid hebben geuit als ze onze aandacht gewoon ergens anders op richt?

16. Afleidingstactieken

AfleidingstactiekenOf misschien wil ze dat we de racistische tirades van David Eason over Michelle Obama vergeten.

17. Nog steeds boos

Nog steeds boosHoe het ook zij, toen Jenelle's Reddit-tirade eindelijk ten einde was, lanceerde ze een nieuwe tirade. Deze was gericht op twee mediakanalen - Starcasm en The Ashley's Reality Roundup - die haar volgens haar oneerlijk hebben behandeld.

18. Dit lijkt niet op negeren

Dit niet'Ik probeer gewoon al je leugens en geruchten over mij te negeren', schreef Evans in haar sindsdien verwijderde tirade.

19. Het slachtoffer spelen

Het slachtoffer spelen'Jij en mensen als Starcasm moeten bijna elke week heen en weer tweeten om me uit te lachen,' vervolgde Evans, schijnbaar gericht tegen The Ashley.

20. Geen idee

OnwetendDit zette veel van haar volgers ertoe aan te vragen waarom Jenelle niet gewoon de mensen blokkeert die zulke nare dingen over haar tweeten. Het is niet verrassend dat Evans geen antwoord had.

21. De gebruikelijke klachten

De gebruikelijke klachtenJenelle klaagde dat Starcasm en The Ashley schuldig zijn aan het rapporteren van feitelijk onnauwkeurige informatie over haar, maar ze beweerde ook dat beide verkooppunten belangrijke schandalen negeren waar ze zijdelings bij betrokken is, waaronder een waarbij haar voormalige Teen Mom 2-producer, Kristen Schylinski, betrokken is.

22. Uitgeroepen?

Riep?'Terwijl ik alle anderen uitroep, waarom schrijf je dan niet over hoe mijn oude directeur, Kristen, Kieffer geld stuurt?' Jenelle schreef, schijnbaar gericht tegen The Ashley of Starcasm (wie kan het op dit moment nog zeggen?).

23. Remembah Kieffa?

Remembah Kieffa?Ja, Jenelle beweert dat Kristen geld heeft gestuurd naar haar ex-vriend, Kieffer Delp.

24. Wat je ook zegt

Wat je ook zegtZe bood hiervoor geen bewijs, noch enige reden waarom Kristen Kieffer geld zou sturen. Maar ze beweerde wel dat Barbara Evans haar hierin zal steunen.

25. Er zijn veel mysteries

Mysteries zijn er in overvloedSuggereert ze dat er iets aan de hand is tussen Kristen en Kieffer? Ze lijkt te zijn. Maar ze komt er nooit meteen uit en zegt het. En waarom zou Kristen dit allemaal aan Barbara vertellen?

26. Waarom zouden ze?

Waarom zouden ze?Noch Babs noch Kristen heeft in het openbaar commentaar gegeven op de situatie.

27. Een geboren leugenaar

Een geboren leugenaarMaar we denken dat het feit dat Jenelle haar tirade heeft verwijderd, ons alles vertelt wat we moeten weten over de waarheidsgetrouwheid ervan.

28. Solide respons

Solide reactieDe Ashley reageerde wel op Jenelle's bewering dat ze haar informatie krijgt van een Teen Mom-bemanningslid met wie ze aan het daten is. 'Uhm nee', twitterde de Ashley.

29. Volmaakt

PerfectEcht, wat valt er nog meer te zeggen over elke situatie waarbij Jenelle betrokken is?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: