Jay Z Blast Kanye West op nieuw nummer: mijn vrouw is beter dan die van jou!

Jay Z is op dit moment niet blij met Kanye West. Op zijn nieuwe nummer, 'Kill Jay Z', neemt hij een paar foto's van zijn voormalige vriend en zegt hij behoorlijk harde dingen. Het is duidelijk dat Jay Z op dit moment niet blij is met Kanye West.

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord, werd Kanye West de afgelopen maanden een speciaal soort gek, zelfs zo ver dat hij slavernij tot een keuze verklaarde en Donald Trump zijn vader.

Gelukkig heeft de rapper sindsdien gezworen de politiek uit de weg te gaan en zich te houden aan het maken van muziek en afschuwelijke, te dure sneakers.Kanye met passie

Maar nu heeft Jay Z besloten om de capriolen van zijn voormalige vriend mee te delen.

En we kunnen het niet helpen dat we het gevoel hebben dat iemand zojuist door onze deur is binnengestormd en een luchthoorn heeft geblazen seconden nadat we eindelijk onze peuter naar beneden hebben gebracht voor een dutje.

Dit is wat er gebeurde:

De rapwereld gonst vandaag na de release van het langverwachte comeback-album van Meek Mill, Kampioenschap .

Jay Z en Kanye West Foto

Tot nu toe is het meest gehypte en meest ontlede nummer op het album 'What's Free', een opschepperige knaller met een van de levende legendes van de rapwereld, Jay.

Het nummer is vandaag viraal gegaan, grotendeels als reactie op de volgende regels uit Jay's couplet:

Geen rode hoed, niet Michael en Prince mij en jij / Ze scheiden je als je het DNA van Michael en Prince hebt

Troonwachters

'Ik ben niet een van die huisn*gga's die je hebt gekocht / Mijn huis als een resort, mijn huis groter dan het jouwe / Mijn spo - kom op, man - mijn route is natuurlijk beter

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Jay serieuze schaduw werpt op zijn voormalige beschermeling.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel luisteraars tot die conclusie kwamen, vooral gezien het feit dat de rivaliteit tussen Jay en Kanye dateert van vóór diens afdaling in MAGA-waanzin.

Kanye West en Jay-Z

Maar het is belangrijk op te merken dat Jay's regels openstaan ​​voor interpretatie, en bronnen die dicht bij het hiphopicoon staan, houden vol dat het niet zijn bedoeling was om 'Ye' te beledigen.

Het lijkt er zelfs op dat hij fans verzekert dat hij niets met Kanye te maken heeft, door hun situatie te vergelijken met pogingen om een ​​drama tussen Michael Jackson en Prince in de jaren tachtig op gang te brengen.

Er is veel aandacht besteed aan de 'mijn echtgenote'-regel, waarin Jay lijkt te voorkomen dat hij Beyonce vergelijkt met Kim Kardashian.

Kanye West en Jay-Z treden op tijdens The Victoria 2011

Maar het lijkt waarschijnlijker dat de regels op de Donald zelf zijn gericht, en Jay wijst er gewoon treffend op dat Bey in alle opzichten superieur is aan Melania.

Natuurlijk is men het er algemeen over eens dat de 'house n--gas'-lijn een grap is tegen prominente zwarte publieke figuren die Trump steunen.

Hoewel Jay misschien Omarosa of Ben Carson in gedachten had, bevat die lijst uiteraard ook Kanye.

Jij en Jay

Een nuchter persoon in de positie van 'Ye' herkent misschien de complexiteit van het sentiment dat Jay hier uitdrukt en juicht zijn voormalige mentor toe voor zijn lyrische behendigheid.

Maar dit is Kanye waar we het over hebben, wat betekent dat er al een vernietigende, onverstandige reactie op komst is.

Zet je schrap, Amerika!