Jay Smith wordt Instagram-officieel met Meesteres die ENKEL op Ashley lijkt

Jay Smith is officieel Instagram geworden met zijn nieuwe minnares, die ENKEL op zijn ex Ashley lijkt. De twee werden samen gespot in een restaurant in Los Angeles en ze zagen er erg gelukkig uit. Jay bedriegt Ashley al maanden en ze heeft er eindelijk genoeg van. Ze is momenteel bezig met scheiden van hem.

Nadat Jay Smith weken in ICE-hechtenis had gezeten, redde zijn baas hem op borgtocht. Hij geniet van zijn vrijheid.

Jay's vriendin geniet aan zijn zijde van zijn vrijheid.Het lijkt erop dat deze ervaring hen nog dichter bij elkaar heeft gebracht dan voorheen, omdat ze de zaken nu naar een hoger niveau hebben getild.

Dat klopt: Jay en Kayla zijn nu Instagram officieel .

Het grappige van al deze ogen op zijn relatie te hebben, is dat veel fans tot dezelfde conclusies komen.

Op sommige foto's lijkt Kayla ontzettend veel op Ashley te lijken. Heeft Jay een type of zo?

1. Jay ging door een ellendige scheiding

Jay ging door een ellendige scheidingHet huwelijk tussen hem en Ashley viel meer dan eens uit elkaar op 90 Day Fiance. Eindelijk, in april, ontdekte Ashley dat Jay een hele andere relatie had en gaf aan dat dit het einde was - hem niet meer terugnemen.

2. Zelfs gescheiden waren hun problemen nog niet voorbij

Zelfs gescheiden waren hun problemenMaanden geleden, toen Ashley met haar gezin op vakantie ging, ontdekte ze dat Jay naar verluidt in haar huis had ingebroken om wat van haar bezittingen mee te nemen. Ze nam contact op met de politie.

3. Inbraak is strafbaar

Inbraak is strafbaarMet behulp van wat volgens haar bewijs is van misbruik tijdens hun huwelijk, heeft Ashley op 1 juli een PFA-bevel - Bescherming tegen misbruik - van de rechtbank verkregen.

4. Helaas...

Helaas ...Op pagina één van het bevel staat dat Jay de PFA moet bespreken, maar om de een of andere reden besloot hij het op zijn Instagramverhalen te vermelden zodat iedereen het kon zien - bijna onmiddellijk.

5. Ashley was er kapot van

Ashley was er kapot vanToen ze hoorde dat hij nog eerder zou worden gearresteerd dan de immigratieambtenaren hadden gepland, begon het deel van haar dat nog steeds van Jay houdt intens te rouwen.

6. Hier deed Jay het juiste

Hier deed Jay het juisteHij gaf zichzelf aan bij wetshandhavingsinstanties. Dat is slim. Als je de mogelijkheid hebt, laat ze dan nooit naar je toe komen.

7. Hij werd gearresteerd

Hij was gearresteerdJay werd op 3 juli gearresteerd en zou de komende weken - eigenlijk de rest van de maand - achter de tralies in ICE-hechtenis doorbrengen. Waarom ICE? Omdat hij noch een staatsburger, noch een legaal ingezetene is. (Niet dat een van deze factoren ICE er tegenwoordig van weerhoudt om mensen op te sluiten)

8. Toen gebeurde er iets merkwaardigs

Toen gebeurde er iets merkwaardigsEr ontstond een GoFundMe, gerund door dezelfde persoon - een jonge vrouw genaamd Kayla - die de leiding nam over Jay's Instagram-account terwijl hij opgesloten zat.

9. Kayla was niet zomaar een vriendin

Kayla wasZe was de vriendin van Jay. En het lijkt erop dat zij ook de minnares was met wie hij Ashley maandenlang bedroog, te beginnen in januari.

10. Uiteindelijk heeft Jay borgtocht betaald

Uiteindelijk heeft Jay borgtocht betaaldUit het niets schreef zijn baas bij Ego Ink zelf een cheque uit om Jay vrij te krijgen.

11. Waarom?

Waarom?Ego legde verder uit dat hij veel van zichzelf in Jay zag, omdat hij ook naar de VS was gekomen als jonge immigrant die ervan droomde tattoo-artiest te worden. Ego's woorden waren een geweldige herinnering dat sommige mensen totaal verschillende kanten van dezelfde persoon zien.

12. Jay werd losgesneden

Jay werd losgesnedenOp 31 juli was Jay een vrij man, en met uitzondering van Jay zelf was niemand er blijer mee dan Kayla.

13. Jay verbrak zijn stilzwijgen over het onderwerp

Jay verbrak zijn stilzwijgen over het onderwerpHij ging naar Instagram en waarschuwde dat de ervaring hem had laten zien wie er voor hem zou zijn en wie niet als hij in een crisis verkeerde.

14. En wat Kayla betreft...

En wat Kayla betreft...Het lijkt erop dat deze hele ervaring de twee dichter bij elkaar heeft gebracht.

15. Ze zijn nu officieel Instagram!

ZeAls je die term niet kent, is het wanneer twee mensen waarvan bekend is of waarvan in ieder geval wordt beweerd dat ze aan het daten zijn, besluiten om samen op Instagram te verschijnen als een erkenning van hun relatie.

16. Ze leven het uit

ZeJay is blij dat hij vrij is, Kayla is blij dat hij vrij is, en het lijkt erop dat ze allebei dolblij zijn om dat samen te vieren.

17. En fans kunnen het allemaal zien

En fans kunnen het allemaal zienNou, niet ALLES. Sommige van hun bijschriften zijn een beetje gewaagd - ze gebruiken emoji's om duidelijk te maken dat ze van plan zijn om te botsen als ze thuiskomen van de bar. Laten we eerlijk zijn -- we hadden de emoji's niet nodig om dat te weten.

18. Al dit plezier heeft een bitterzoet element

DaarEr wordt nog steeds aangenomen dat de deportatie van Jay op de loer ligt en onvermijdelijk is. Is hij van plan om te vechten voor legaal verblijf (en op de een of andere manier te winnen?) of geniet hij gewoon van zijn laatste dagen in de VS?

19. In de tussentijd hebben fans wat gedachten over Kayla

In de tussentijd hebben fans wat gedachten over Kayla'Heeft zeker een type', suggereert een opmerking. 'Ze is Ashley's tweelingbroer op deze foto.'

20. Probeert Jay zijn ex-vrouw te vervangen?

Probeert Jay zijn ex-vrouw te vervangen?'Ze lijkt op Ashley als je haar voor het eerst ziet', beweerde een ander.

21. Sommige mensen moesten een dubbele take doen

Sommige mensen moesten een dubbele take doen'Ik dacht even dat dit Ashley WAS', bekent een commentator.

22. Hebben ze gelijk?

Hebben ze gelijk?Ashley en Kayla zijn allebei mooi, blank en blond. Verder zien we niet echt veel gelijkenis. Ze hebben allebei zeker gezichten, maar ze zijn nauwelijks hetzelfde gezicht.

23. Hoe dan ook, er is meer aan het verhaal van Jay

Hoe dan ook, daarIn de komende dagen en weken verwachten we erachter te komen wat hij - en de immigratierechtbank - van plan zijn voor zijn toekomst. Volgens Ashley is dit de maand waarin hij waarschijnlijk terug naar Jamaica wordt verscheept. De tijd zal het leren.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: