Jay Smith: 90 Day Fiance Star in ICE Custody, geconfronteerd met onmiddellijke deportatie

Jay Smith, een 90 Day Fiance-ster, zit momenteel in ICE-hechtenis en wordt onmiddellijk uitgezet. Dit komt nadat hij was gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld tegen zijn vrouw, Ashley Martson. Smith komt oorspronkelijk uit Jamaica en kwam met een K-1 visum naar de Verenigde Staten. Hij is te zien geweest in de realityshow van TLC, 90 Day Fiance, die het leven documenteert van koppels die 90 dagen de tijd hebben om te trouwen voordat het visum verloopt.

Deze week vertelde Ashley Martson fans dat ze er nu spijt van heeft dat ze Jay's leven in gevaar heeft gebracht nadat hij haar bedroog.

90 dagen verloofde fans begrijpen haar woede.Maar er zijn maanden en een schat aan ander drama voorbijgegaan sinds die scène werd gefilmd.

Sommige ontwikkelingen waren goed -- maar toen speelde Jay weer vals, en vanaf dat moment ging het bergafwaarts.

Ashley onthulde vorige maand dat Jay zou worden uitgezet, maar niemand, ook Ashley en Jay niet, wist hoe dit zou aflopen.

Jay zit nu in ICE-hechtenis na het overtreden van een beschermingsbevel.

En het zal veel fans misschien verbazen te weten dat niemand hier zo diepbedroefd over is als Ashley. Kijk eens wat ze te zeggen had:

1. Ashley deelde dinsdagavond groot nieuws

Ashley deelde dinsdagavond groot nieuwsWe hebben haar diepbedroefde bericht waarin ze de grimmige tijding deelt, maar eerst de context: omdat de problemen van Jay en Ashley ver teruggaan.

2. Jay bedroog ... alweer

Jay bedroog ... alweerNadat ze Ashley mogelijk meerdere keren had bedrogen voor hun bruiloft en daarna onmiddellijk Tinder had gedownload na de bruiloft, gaf ze hem nog een kans ... en hij verknalde het absoluut. Hij neukte een willekeurig meisje in de badkamer van de kapperszaak.

3. Ashley was groot gek

Ashley was groot gekZe pakte Jay's spullen in en schopte hem het huis uit.

4. Jay werd het huis uitgezet

Jay werd het huis uitgezetHij was meer dan een beetje verbijsterd. Hij gaf toe dat hij vreemdging, maar wilde duidelijk niet dat zijn huwelijk zou eindigen.

5. Ze belde zelfs de politie

Ze belde zelfs de politie op hemVeel fans van 90 Day Fiance die deze scène zagen, vonden het overdreven.

6. Ashley sprak haar spijt uit

Ashley sprak haar spijt uitZe ging naar Instagram om te delen dat ze destijds onbezonnen en uit woede had gehandeld, en erkende dat het niet een van haar fijnere momenten was.

7. Dat was NIET het einde van hun verhaal

Dat was NIET het einde van hun verhaalAshley verzoende zich uiteindelijk met Jay, slechts enkele weken na deze nare breuk.

8. Jay was er voor haar

Jay was er voor haarHij waakte over haar in het ziekenhuis tijdens twee gezondheidscrises en wachtte vervolgens op haar handen en voeten tijdens haar herstel. Het leek weer goed. De 'goede tijden' duurden maanden.

9. Drie maanden later viel het weer uit elkaar

Drie maanden later viel het weer uit elkaarOp 15 april plaagde Ashley Jay over zijn aanstaande deportatie. Castgenoten Larissa Lima onthulden toen dat Ashley en Jay uit elkaar waren gegaan, en Ashley beschuldigde Jay uiteindelijk van overspel - zowel op sociale media als in de scheidingspapieren die ze had ingediend.

10. Ja, EEN ANDER vals schandaal

Ja, WEER een fraudeschandaalAshley zette zijn vermeende minnares op scherp, maar de volledige omvang van zijn vermeende bedrog blijft onduidelijk.

11. Dingen werden lelijk

Dingen werden lelijkAshley gaf op sociale media toe dat ze een brandblusser door Jay's raam had gegooid. Ze zegt dat dit gebeurde nadat hij haar eind mei had uitgenodigd voor een afspraakje, maar hij ontdekte dat hij met andere meisjes rondhing en weigerde de deur te openen. Ze had gedronken, maar dat is geen excuus, en ze werd aangeklaagd.

12. Ashley waarschuwde voor de dreigende deportatie van Jay

Ashley waarschuwde voor JayZe zei dat ze de aanvraag had ingetrokken om Jay's status aan te passen na een van zijn eerdere fouten, en dat de VS van plan was Jay op 7 augustus uit te zetten. Tenzij hij er natuurlijk vandoor ging.

13. De politie was al bij haar thuis geweest

De politie was al bij haar thuis geweestZe zei dat ICE wist waar Jay werkte en dat ze vermoedde dat Jay van plan was te vluchten om deportatie te voorkomen. Ashley maakte duidelijk dat ze agenten alles zou vertellen wat ze over Jay wilden weten. Het was duidelijk één verraad te veel.

14. Jay bleef zijn leven leiden

Jay bleef zijn leven leidenHoud er rekening mee dat al dat drama wordt uitgezonden op 90 Day Fiance: Happily Ever After? werd eind december en begin januari gefilmd. Jay's haar, zoals je kunt zien, is nu heel anders.

15. Hij heeft nog een grote verandering aangebracht

Hij heeft nog een grote verandering doorgevoerdJa, hij heeft een gezichtstatoeage laten zetten -- schijnbaar een silhouet van Jamaica. Wat de geruchten leek te weerleggen dat hij van plan was te vluchten. Hij is al behoorlijk herkenbaar, maar als je je wilt verbergen voor autoriteiten, krijg je geen tatoeage van een vreemd land op je gezicht.

16. Nu is er veel veranderd

Nu is er veel veranderdHet blijkt dat Ashley Martson op 1 juli een Protection From Abuse order (PFA) heeft geplaatst tegen Jay, wiens echte naam Conroy St. Christopher Smith is. Dat is een serieuze zaak en we kennen de exacte omstandigheden daarvan niet.

17. Toen, dinsdagavond laat, deelde Jay dit

Toen, dinsdagavond laat, deelde Jay ditDeze video met cryptische songteksten verwijst naar 'zichzelf aangeven'.

18. Ashley deelde zelf een Instagram-verhaal

Ashley deelde zelf een Instagram-verhaal'Let op mijn woorden, dit is de moeilijkste dag van mijn leven', schrijft Ashley. 'Ik kan niet geloven dat het zo is geëindigd.'

19. Ze was aan het rouwen

Ze had verdriet'De hoeveelheid verdriet die ik voel is onpeilbaar', vertelde Ashley. 'Er wordt hier niet gevierd, alleen puur liefdesverdriet!'

20. Jay werd gearresteerd

Jay werd gearresteerdIn Touch Weekly heeft bevestigd dat Jay naar verluidt de PFA-bestelling heeft verbroken. Het lijkt erop dat hij zich vrijwillig heeft overgegeven aan de autoriteiten. Omdat hij geen Amerikaans staatsburger is, werd hij overgedragen aan de immigratieautoriteiten en zit hij momenteel in hechtenis van de ICE.

21. Tot zover 7 augustus

Tot zover 7 augustusDe verwachting is nu dat hij mogelijk vervroegd wordt uitgezet, al blijft er nog veel onduidelijk. En Ashley's bericht, gedeeld op haar Instagramverhalen, werd snel verwijderd. Ze heeft de afgelopen maanden zoveel meegemaakt (en daarvoor, laten we eerlijk zijn).

22. Vroeger waren ze echt verliefd

Vroeger waren ze echt verliefdOok al leek Ashley Jay te beschimpen over zijn beperkte verblijf in het land in april, ze zei dat toen ze woedend was. Het is nu duidelijk dat de realiteit veel minder vrolijk is.

23. Het herinnert ons eraan dat er meer nodig is dan alleen liefde om een ​​huwelijk te laten slagen

HetAshley's reacties op Jay's bedrog bezorgden haar soms meer problemen dan nodig was. Jay's bedrog zelf was duidelijk onvergeeflijk.

24. We verwachten deze keer geen verzoening

Wij nietMaar nu Jay nu een strafblad heeft in de VS, lijkt het niet waarschijnlijk dat Ashley of iemand anders hem met een K-1-visum zou kunnen overhalen.

25. Er is nog veel dat we niet weten

DaarJay liet zijn cryptische verhaal staan, maar haalde alle foto's van zijn Instagram. We houden fans op de hoogte als we meer te weten komen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: