Jax Taylor krijgt meer betaald dan de rest van de Vanderpump-cast omdat in 2018 wreedheid en idiotie deugden zijn

Jax Taylor is een reality-tv-ster die vooral bekend staat om zijn rol in de Bravo-serie Vanderpump Rules. Hij is ook verschenen in andere shows zoals The Real Housewives of Beverly Hills en Shahs of Sunset. In 2018 was Taylor naar verluidt het best betaalde castlid op Vanderpump Rules en verdiende $ 25.000 per aflevering. Dit is aanzienlijk meer dan wat zijn medesterren verdienen, waarvan wordt aangenomen dat het tussen de $ 10.000 en $ 15.000 per aflevering ligt. Er zijn verschillende redenen waarom Jax Taylor meer betaald krijgt dan zijn medesterren. Een van de redenen is dat hij sinds de start in 2013 bij de show is en een van de meest herkenbare gezichten is geworden. Bovendien staat Taylor bekend als een controversieel figuur in de show, wat vaak leidt tot hoge kijkcijfers en meer belangstelling van kijkers. Ten slotte wordt aangenomen dat Bravo hem meer betaalt omdat hij een jongere doelgroep binnenhaalt dan sommige andere castleden.

Als je een fan bent van de langlopende Bravo-serie Vanderpump-regels , dan zijn er bepaalde feiten die je bent gaan accepteren over het leven tussen West Hollywood's dronkenste bende extreem blanke sociopaten:

Bijvoorbeeld, ondanks beweringen van het tegendeel, het is alles over pasta.Maar de meest in het oog springende en onbetwistbare waarheid over Lisa Vanderpumps haveloze groep bejaarde levensgenieters is dat Jax Taylor de meest weerzinwekkende schurk is aan deze kant van The Situation rond 2010.

Jax bedriegt zijn verloofde , liegt alsof het zijn werk is (wat we denken dat het ook is), scheldt zijn vrienden en voormalige collega's uit en geeft zichzelf vervolgens medelijden met de zeldzame gelegenheid dat iemand hem echt uitscheldt omdat hij vreselijk is.

Dit is natuurlijk het soort dingen dat de wereld van reality-televisie doet draaien, dus misschien zou het geen verrassing moeten zijn dat Jax krijgt meer betaald dan zijn medespelers .

Kijk eens:

1. Stapels voor Jax

Stapels voor JaxHet is duidelijk dat het op dit moment hilarisch is dat de cast af en toe doet alsof ze afhankelijk zijn van het magere salaris dat ze ontvangen van het bedienen en bartending in Lisa Vanderpump's Sexy Unique Restaurant. (Die naam zal nooit hilarisch zijn.)

2. De grote schertsvertoning

De Grote CharadeDe show is daar niet eens volledig voor toegewijd, aangezien castleden worden ontslagen door Lisa en niet eens doen alsof ze op zoek zijn naar een nieuwe baan.

3. Langzaam klimmen

Langzame klimTegenwoordig zit de hele cast financieel gezien mooi, maar het kostte ze nogal wat jaren om te komen waar ze zijn.

4. Gestart vanaf de onderkant

Van onderaf begonnenIn het begin deed de cast niet alsof ze arm waren.

5. Dat is net zoiets als een maand huur in LA

DatEen rechtszaak die Tom Sandoval aanspande tegen zijn voormalige talentenbureau onthulde dat de barman slechts $ 12.000 verdiende in het eerste seizoen van de show.

6. Ergens komen...

Ergens komen...Uit hetzelfde pak bleek dat Sandoval $ 25.600 mee naar huis nam voor seizoen 2 van Vanderpump. Een grote verhoging, maar nog steeds niet zoveel geld.

7. Nu hebben we het over ...

Nu weIn seizoen 3 begonnen de dingen echter te veranderen. Sandoval (en vermoedelijk de rest van de cast) begon 'meer dan $ 15.000 per aflevering' mee naar huis te nemen.

8. Jij doet de wiskunde

Jij doet de wiskundeDe show filmde dat seizoen 21 afleveringen, dus het volstaat te zeggen dat Tom en zijn gezelschap een aanzienlijke verhoging genoten.

9. Stagnerend groeien

Stagnerend groeienMaar dat is ongeveer waar de verhogingen stopten voor Sandoval en zijn bedrijf.

10. Goed bezig

Goed bezigToegegeven, hij en Tom Schwartz hebben andere inkomstenstromen, waaronder de bar die ze onlangs met Lisa hebben geopend, maar naar verluidt betaalt Bravo hen ongeveer hetzelfde als in 2014.

11. Achtergelaten

AchtergelatenSommige hoofdrolspelers hebben zelfs nooit de salarissen van de Toms bereikt. Bronnen zeggen dat Scheana Shay bijvoorbeeld slechts $ 10.000 per aflevering verdient.

12. Allemaal familie

Allemaal relatiefVoor alle duidelijkheid, de hele VPR-cast doet het prima, vooral omdat de show meer dan 20 afleveringen per seizoen opvoert, een enorme order voor elke realityshow.

13. Koning Jax

Koning JaxMaar niemand (behalve Lisa natuurlijk) haalt het zo binnen als meneer Jax Taylor.

14. Het grote geld

Het grote geldVolgens een nieuw rapport van The Ashley's Reality Roundup krijgt Jax momenteel $ 25.000 per aflevering.

15. Niet te armoedig

Niet te armoedigAangezien de show dit seizoen 24 afleveringen zal uitzenden, is die verlovingsring van $ 70.000 die Jax zojuist voor Bretagne heeft gekocht ineens veel logischer.

16. De harde waarheid

De harde waarheidAls 2018 ons iets heeft geleerd, is het dat het kwaad loont, en bijna niemand belichaamt dat feit zo goed als Jax Taylor.

17. Echt, hoewel ...

Echt, hoewel...Dat klinkt misschien hard, maar de litanie van Jax' meest flagrante wandaden is adembenemend om te zien. Laten we het voorlopig bij de recente houden, zullen we?

18. Kwade trouw

Slechte trouwVorig jaar bedroog Jax Bretagne met Faith Stowers, die zorgde voor een stervende oude vrouw die sliep op slechts een paar meter afstand van waar ze neukten.

19. Het wordt erger

Het wordt ergerFaith is een beetje een samenzweerder, dus nam ze een post-coïtaal gesprek met Jax op, waarin hij verklaarde dat hij nooit met Bretagne zal trouwen en zich in feite niet eens tot haar aangetrokken voelt.

20. Laat de gaslighting beginnen

Laat het gaslicht beginnenToen hij betrapt werd, viel Jax Bretagne uit omdat hij het lef had hem van zoiets te beschuldigen. Natuurlijk bekende hij later dat hij volledig vals speelde.

21. Koning van leugens

Koning van leugensMaar inmiddels is Bretagne eraan gewend dat Jax non-stop liegt.

22. Dames, zoek een man die nooit de waarheid vertelt

Dames, zoek een man die nooit de waarheid verteltZijn leugens variëren van snode (in 2016 vertelde hij de familie van Bretagne dat hij van plan was een aanzoek te doen en hij had al een ring laten maken.) tot goedaardige, maar nog steeds absurde leugens. (Vorig seizoen beweerde hij te zijn ingehuurd als social media-manager voor een NHL-hockeyteam.)

23. Deze Effing-kerel ...

Deze Effing-man ...Tijdens de première van seizoen 7 van Vanderpump onthulde Jax dat hij besloot Bretagne ten huwelijk te vragen omdat ze er voor hem was nadat zijn vader stierf, wat de slechtste reden is om voor te stellen die we ooit hebben gehoord,

24. De zonnige kant

De zonnige kantMaar ach, de verhoging van Jax zou in ieder geval kunnen betekenen dat we ons niet tot tranen hoeven te vervelen door nog meer van zijn stomme nevenprojecten, zoals zijn fitness-app of zijn sweaterlijn. En bovendien, het kan erger...

25. Het zou James Kennedy kunnen zijn

Het zou James Kennedy kunnen zijnWe kunnen niet eens grappen maken over hoe vreselijk deze kerel is. Andy Cohen moet tussenbeide komen en zijn beledigende reet zo snel mogelijk ontslaan.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: