Jax Taylor Cheating Tape: Wat zei hij precies?!

Jax Taylor is een man die geen introductie behoeft. Hij is een reality-tv-ster, model en ondernemer. Hij is ook verwikkeld in meer dan zijn deel van de controverse, meest recentelijk voor het naar verluidt bedriegen van zijn vriendin, Brittany Cartwright. Nu is er een tape opgedoken waarop Jax lijkt te bekennen dat hij Bretagne heeft bedrogen. Op de band is te horen dat Jax zegt dat hij een ander meisje heeft ontmoet terwijl hij dronken was. Hij zegt ook dat hij geen condoom heeft gebruikt en dat hij niet weet of het meisje anticonceptie gebruikt. Deze tape zal zeker meer drama veroorzaken voor Jax en Bretagne. Het valt nog te bezien hoe ze zullen reageren op deze nieuwste ontwikkeling.

Als je de aflevering van deze week van Vanderpump-regels , weet je dat het verschrikkelijke gedrag en het popcornwaardige drama van de show onverminderd doorgingen.

Op wat aanvankelijk een nogal saai housewarming-feestje zou worden voor Jax Taylor en Brittany Cartwright, liepen de zaken snel op toen het Jax-bedrogschandaal opnieuw de kop opstak.Jax op Vanderpump

In het eerste deel van de aflevering beweerde Jax opnieuw dat hij vals speelde vanwege een eenvoudig gebrek aan controle.

Als een f-koning eekhoorn me met een vagina aankeek, zou ik het hebben geflikt, meende hij op een gegeven moment welsprekend.

Nogmaals, kijkers waren verbaasd over het feit dat Jax en Bretagne zijn op de een of andere manier nog steeds samen in het echte leven.

En nogmaals, Jax zag er op de een of andere manier nog slechter uit aan het einde van de aflevering.

Dat wisten we al Jax sliep met Faith Stowers terwijl hij met Bretagne aan het daten was, maar gisteravond kwamen we erachter dat hij ook een berg stront praatte over zijn liefhebbende, ondersteunende vriendin terwijl hij probeerde Stowers te verleiden.

Het nieuws over de trash talk kwam met dank aan Lala Kent, die op het feest arriveerde met bonnetjes in de vorm van een audio-opname waarin Jax Brittany om onduidelijke redenen uitscheldt.

Jax Taylor en Bretagne Cartwright

Hij deed niet alleen wat hij deed met Faith, er is f --- ing audio op die telefoon waarin hij zegt dat hij nooit met haar zal trouwen en dat ze nooit seks hebben, vertelde Kent aan Ariana Madix voordat hij de opname met Bretagne deelde.

Het is duidelijk dat de opname behoorlijk vernietigend was, aangezien Cartwright Jax voor tientallen gasten uitschakelde.

Als het doel van Kent was om het drama te bezorgen en het leven van Jax verder te verbeteren, dan was haar missie zonder twijfel geslaagd.

Maar sommige fans voelden zich een beetje buitengesloten door het feit dat kijkers de controversiƫle audio nooit te horen kregen.

Dit is tenslotte een serie die zich heeft weten te onderscheiden in het overvolle reality-tv-landschap, grotendeels dankzij de bereidheid van de cast om alles naar buiten te brengen.

Jax Taylor Brittany Cartwright Bravo-kantoren

Het is dus niet verwonderlijk dat fans begonnen te vermoeden dat er iets mis was toen de aflevering eindigde zonder dat er iets van de opname werd uitgezonden.

Madix ging gisteravond naar Twitter om elk gerucht de kop in te drukken dat de audio nep was en het drama was geschreven:

'Ik zie in de #pumprules van vanavond veel vragen over het niet horen van de opname. Het spelen ervan zou een enorm juridisch probleem zijn. Geloof me maar: het was hartverscheurend', twitterde ze.

We denken dat het veilig is om te zeggen dat we niet veel meer informatie zullen ontvangen over wat er op de band stond, maar het is even veilig om te zeggen dat Jax er nog meer uit ziet als een klootzak.

Aan de positieve kant bezit de man een combinatie van een bierkoeler en een gemotoriseerde kar, dus hij kan niet allemaal slecht zijn.

Horloge Vanderpump-regels online voor meer van ieders favoriete cast van sociopaten.