Jax Taylor: OPNIEUW betrapt op vreemdgaan met Bretagne Cartwright?!

Jax Taylor is weer betrapt op vreemdgaan met Bretagne Cartwright en het internet ontploft! Jax staat bekend als een beetje een speler, maar dit spant de kroon. Sommigen zeggen dat Bretagne hem voorgoed moet dumpen, maar anderen zeggen dat ze hem nog een kans moet geven. Wat denk je?

Vorige maand, Vanderpump-regels ster Jax Taylor is verloofd met Brittany Cartwright .

Fans van de serie waren meer dan een beetje verrast, niet omdat Jax nooit echt het trouwende type leek (hoewel er is dat), maar omdat hij zijn uiterste best leek te doen om Bretagne's leven aanzienlijk erger te maken gedurende hun tijd samen.Bretagne Cartwright en Jax

Om eerlijk te zijn, Bretagne had misschien een beter idee gehad van wat haar te wachten stond als ze de moeite had genomen om de show van haar verloofde ook maar één keer te bekijken voordat ze naar LA verhuisde om bij hem te zijn, maar nadat ze haar geboorteplaats had gezien in de kortstondige spin-off van haar en Jax, we kunnen Cartwright echt niet de schuld geven van het aangrijpen van de eerste gelegenheid om te vluchten.

En trouwens, zelfs de ergste critici van Jax hadden niet kunnen voorspellen dat hij zich zou gedragen deze slecht.

In het begin waren het alleen de dronken tirades en willekeurige leugens die we gewend zijn van de meest berouwvolle sociopaat van West Hollywood.

Maar het duurde niet lang voordat het bedrog begon.

Ja, niet alleen Jax slaapt met Faith Stowers achter Bretagne's rug om, ging hij verder met haar in de vergetelheid te brengen, lang nadat een berg bewijsmateriaal overduidelijk had gemaakt dat Taylor beslist vals speelde.

Maar nu hij en Bretagne verloofd zijn, zal Jax zeker meer moeite doen om het in zijn broek te houden, toch? Noullll...

Jax en een kerel

Blijkbaar was Bretagne afgelopen vrijdag de stad uit, en Jax maakte van de gelegenheid gebruik om te gaan feesten met enkele van zijn mannelijke vrienden.

Maar in nieuws dat niemand zal choqueren die ooit 5 seconden heeft gekeken Vanderpomp , duurde het niet lang voordat sommige vrouwen betrokken raakten bij de jongensavond. Naar men zegt.

Een in LA gevestigde fan van de show tweette en verwijderde beschuldigingen dat zij en Jax het in een badkamerhokje hadden gedaan.

Weet je, zoals je doet als je tegen de 40 aanloopt en pas verloofd bent om te trouwen.

Jax koos ervoor om geen commentaar te geven op de beschuldigingen en ging in plaats daarvan af op een willekeurige fan die het gerucht onder zijn aandacht bracht, omdat oncontroleerbare woede een heerlijke eigenschap is van een toekomstige echtgenoot.

Hier is een stukje van die uitwisseling:

Jax Taylor-tweets

'Het is allemaal goed, we hebben ook haters nodig.. mensen praten alleen onzin als ze jaloers zijn of een hater willen zijn, onthoud dat haters de wereld draaiende houden. Veel plezier!!' Jax twitterde.

'.@talktrashy2me is niet gemeen, maar we zijn een succesvolle show die al vele jaren loopt, mensen die nog steeds haat tonen zijn verdrietig en moeten beseffen dat we nergens heen gaan, dus je kunt net zo goed meedoen met The vanderpump party! !'

Hij voegde toe:

'Dit betekent dat je een persoon van middelbare leeftijd bent die niet blij is met de manier waarop het leven is verlopen, ze hebben nooit een sprong naar iets groters gemaakt en hebben er nu spijt van, dan zien ze mensen op tv die ze eigenlijk leuk vinden, let wel, jij niet trol mensen die je haat, je houdt niemand voor de gek.'

Wauw. Klinkt alsof meneer Taylor weer in de pasta zit.

Bretagne Cartwright en Jax Taylor Pic

Kijk, als de beschuldigingen ongegrond zijn, kunnen we zijn frustratie begrijpen, maar het is nog steeds niet nodig voor Jax om af te gaan op een fan die alleen maar probeerde ervoor te zorgen dat hij op de hoogte was van wat mensen daar zeggen.

Oh, en kerel, vervloek jezelf niet door te zeggen dat je nergens heen gaat.

Er zijn de afgelopen tien jaar maar heel weinig realityshows in de ether zonder ingrijpende aanpassingen van de cast, en dat is ook zo heel zelden dat de sterren van dergelijke franchises iets behouden dat op echte roem lijkt nadat hun serie is afgelopen.

Snooki is de uitzondering, niet de regel, snap je?

Horloge Vanderpump-regels online voor meer slecht gedrag van Jax en zijn bedrijf.