Javi Marroquin Vreemdgaan Schandaal: 'Badkamerliefhebber' geïdentificeerd, aangevallen op Twitter

Door het recente valsspelschandaal van Javi Marroquin vragen veel fans zich af met wie de 'badkamerliefhebber' is waarmee hij is betrapt. Hoewel we haar identiteit misschien niet kennen, is ze zeker aangevallen op sociale media door fans van Marroquin.

In augustus gingen Teen Mom 2-ster Javi Marroquin en Lauren Comeau onder rommelige omstandigheden uit elkaar. We praten rommelig, zelfs volgens de normen van Teen Mom 2.

Toen de details van de splitsing naar voren kwamen, leerden we online dat Javi betrapt was op het bedriegen van Lauren, met wie hij verloofd is en met wie hij een jonge zoon heeft.

Nog erger was het feit dat Marroquin weinig moeite deed om zijn ontrouw te verbergen.

Zich afzonderend in de badkamer van zijn huis met een gewillige jonge vrouw terwijl Lauren boven sliep, bedroog Javi onder hetzelfde dak als de moeder van zijn kind.

Wekenlang gingen er geruchten over de identiteit van Javi's zogenaamde 'badkamerliefhebber'.

Ze werd uiteindelijk geïdentificeerd als een alleenstaande moeder en lid van de Dover, Delaware CrossFit-sportschool die eigendom is van Javi.

Maar voor veel Teen Mom-fans was dat niet genoeg.

Ze groeven dieper - en uiteindelijk ontdekten ze meer informatie dan iemand had verwacht.

Kijk eens:

1. De bedrieger

De bedriegerJavi Marroquin is nu beschuldigd van bedrog door zowel zijn ex-vrouw, Kailyn Lowry, als zijn huidige verloofde, Lauren Comeau. In het geval van de eerste zijn de details en beschuldigingen duister. In dat laatste geval werd hij echter op heterdaad betrapt.

2. Meisje, niet doen!

Meisje, Do(Ja, geloof het of niet, Javi en Lauren kwamen na dit alles weer bij elkaar, na een vervreemding die zo kort was dat het nauwelijks als een vervreemding kan worden gekwalificeerd. Daarover later meer.)

3. Aan de slag

Aan de slagVolgens insiders en ooggetuigen organiseerde Javi een feest voor de leden van zijn sportschool, en toen Lauren naar bed ging, bood hij een van hen prompt een privétraining aan, als je begrijpt wat we bedoelen. We bedoelen dat hij haar lichaam bewerkte. Op een seksuele manier.

4. Had de deur op slot moeten doen!

Zou moetenLauren werd blijkbaar wakker, liep naar beneden en liep op een ongelegen moment de badkamer in. Het is onduidelijk waarom de kerel de deur niet op slot deed, gezien wat hij blijkbaar van plan was, maar dat is op dit moment niet hier of daar.

5. Betrapt

BetraptDe verhalen lopen uiteen over wat de geschokte Comeau precies binnenliep, maar degenen die aanwezig waren bij het fiasco beweren dat Javi's vreemdgaande partner volledig uitgekleed was toen Lauren de deur opendeed en haar met haar verloofde zag.

6. Slimme zet

Slimme zetHet is niet verrassend dat Lauren het huis uit stormde en Eli - haar 1-jarige zoon bij Javi - meenam. Maar niet voordat er een BLOWOUT-gevecht was in het huis van Marroquin als gevolg van deze gang van zaken.

7.

Ja, de politie is erbij betrokkenOp een gegeven moment arriveerde de zus van Javi ter plaatse in de hoop Eli uit de chaos te halen. Javi belde de politie toen ze weigerde te vertrekken, wat resulteerde in het alarmnummer dat online opdook en hielp het deksel van dit verhaal af te blazen.

8. Een beroep doen op Kail

Bellen naar KailZelfs Kailyn Lowry, Javi's ex-vrouw en een van de 'Core Four' van MTV's Teen Mom 2, werd meegesleurd in de puinhoop. Lowry onthulde op haar podcast dat ze acht nachtelijke telefoontjes ontving op de avond van het gevecht, en merkte op hoe ironisch Javi wilde dat HAAR zou helpen bij het opruimen van deze rommel.

9. Onruststoker

onruststokerDus wie heeft al deze chaos veroorzaakt? Javi, duidelijk en eenvoudig. Maar er zijn er twee nodig om de naakte tango te doen, en dit is 2019, wat betekent dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de amateur-speurneuzen van het internet haar identiteit ontdekten...

10. Maak kennis met Audrey

Maak kennis met AudreyDit is Audrey Greene. Hoewel we hun beweringen niet kunnen bevestigen, beweren velen in de Teen Mom-gemeenschap dat zij de alleenstaande moeder is die betrapt werd toen ze contact maakte met Javi.

11. Het achtergrondverhaal

Het achtergrondverhaalVolgens de mensen die het opgravingen deden, is Audrey een voormalige vriend van zowel Lauren als Javi - een feit dat het voor Lauren dubbel pijnlijk moest maken dat ze naakt met hem binnenliep.

12. Klinkt logisch

Klinkt logischOm voor de hand liggende redenen zijn ze alle drie tegenwoordig niet bepaald BFF's. Freak worden onder de douche met een ander meisje terwijl je verloofde IN HETZELFDE HUIS is, zal zijn tol eisen van de beste vriendschappen.

13. Het begint

Het begintVolgens ons is er maar één persoon verantwoordelijk voor Javi's ontrouw, en dat is Javi. Maar vanwege haar rol als medeplichtige, en het feit dat ze zowel Lauren als Javi kent - waardoor er geen plausibele ontkenning over hun relatiestatus is - hoort Audrey het van de peanut gallery.

14. Afgaan

AfgaanZe wordt zelfs publiekelijk beschaamd als een 'homewrecker', wat een beetje belachelijk is aangezien zij de enige was in dit alles. Maar er bestaan ​​dubbele standaarden, en om redenen die niet helemaal duidelijk zijn, hebben sommige Teen Mom-fans de neiging om Audrey te bashen op sociale media.

15. Zichzelf beschermen

Zichzelf beschermenAls gevolg hiervan heeft de nu beruchte Dover, Del., Vrouw (die ook een alleenstaande moeder is) haar Facebook-pagina gedeactiveerd en haar tweets privé gemaakt.

16. We snappen het echt niet

We echt nietDe aanval op de Greene Machine lijkt meer dan een beetje overdreven, vooral omdat zelfs Lauren geen last lijkt te hebben van Javi's ontrouw, of er in ieder geval vanaf is.

17. Derde keer is de charme

Derde keerJa, geloof het of niet, Javi, Lauren en Eli wonen allemaal weer samen. Ze moet een heel kort geheugen hebben of heel lage normen.

18. Het geduld van een heilige

Het geduld van een heiligeHet is een raadsel wat Lauren ertoe bracht Javi nog een kans te geven na twee rommelige breuken, maar het lijkt erop dat ze werd beïnvloed door een openbare verontschuldigingsbrief die hij op Instagram plaatste.

19. Corny-dingen

Corny dingen'Lauren, het spijt me voor mijn fouten, het spijt me dat ik je hart heb gebroken, het spijt me dat ik je niet respecteerde. Het spijt me dat ik je als vanzelfsprekend beschouwde. Ik zou sorry kunnen zeggen voor een miljoen andere dingen, maar het spijt me zal nooit genoeg zijn', schreef Marroquin, ogenschijnlijk aan Lauren, maar ook aan zijn online volgers.

20. 'One Day' kwam snel

Zoals de volgende week. 'Ik heb de enige persoon gekwetst van wie ik het meest hou. Ik zal er alles aan doen om een ​​betere man te worden en hopelijk kun je me op een dag vergeven. Ik zal er alles aan doen om je thuis te krijgen,' vervolgde hij.

21. Rolmodelmateriaal

Rolmodel materiaalJavi richtte zijn aandacht op zijn twee zonen en schreef: 'Aan mijn jongens, mijn grote dawg en mijn knappe man, ik heb jullie gefaald als vader en gefaald in mijn poging om jullie beiden te laten zien wat het is om een ​​man te zijn.' Als gevolg hiervan beloofde hij andere alleenstaande moeders langer te botsen in de badkamer van het huis dat hij deelt met een van hun moeders. Grapje.

22. Beetje laat, br

Beetje laat, broer'Ik beloof je dat mijn beide acties niet zullen reflecteren op hoe je vrouwen zult behandelen, laat staan ​​degene van wie je houdt. Ik zweer dat ik vanaf vandaag het voorbeeld zal zijn,' vervolgde Marroquin, hoewel hij nog veel werk te doen heeft met zijn daden om te bewijzen dat hij het goede voorbeeld kan geven.

23. Gemakkelijk overtuigd

Gemakkelijk overtuigdOp de een of andere manier werkten die woorden bij Lauren, aangezien zij en Javi weer helemaal bij elkaar zijn. Misschien is het wishful thinking, of misschien heeft ze hem een ​​ultimatum gesteld en is hij vastbesloten dit niet te verknoeien.

24. Stiefmoederplichten

Stiefmoeder takenWat het ook is, ze is all-in. Comeau werd zelfs door Marroquin gezien toen hij Lincoln, zijn zoon bij Kail, afzette voor de eerste schooldag van de jongen.

25. Maak het goed

Het goed makenDus nu alles goed gaat in Javi Land, kunnen hij en Lauren de maffia misschien vertellen om Audrey Greene een beetje terug te trekken, hè? Ja, ze heeft hier ook een fout gemaakt, maar Marroquin kan wel wat goed karma gebruiken nadat ze haar in die positie heeft gebracht.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: