Jasmine Washington: Kirk Frost's Baby Mama op Social Media Blackout!

Jasmine Washington staat bekend als de babymama van Kirk Frost op de black-out van sociale media! De twee hebben samen een kind en Jasmine post altijd over haar op haar sociale media-accounts.

Als je fan bent van Liefde en hiphop: Atlanta , dat heb je waarschijnlijk al gehoord Jasmine Washington beweerde op de première van seizoen 6 dat ze was bevallen van de baby van Kirk Frost.

Dit kreeg een streng antwoord van Kirk, die het allemaal ontkende aan Rasheeda Buckner-Frost. als jij bekijk Love & Hip Hop: Atlanta online , was het duidelijk dat Rasheeda wist dat er meer aan de hand was.Jasmine Washington wil antwoorden

Ze wacht eigenlijk gewoon haar tijd af om er zeker van te zijn dat ze alle feiten kent. Er gaat niets boven het aangaan van een woordenstrijd als je niet alle feiten kent.

Kijkers hebben zich afgevraagd hoe Jasmine in vredesnaam in het verhaal kan spelen als ze haar mond houdt over alle problemen op sociale media.

Het wordt steeds duidelijker dat ze het publiek wil laten schrikken van hoe het allemaal afloopt. Dat is maar goed ook. Met reality-tv-sterren die de kracht van sociale media gebruiken, kunnen ze veel dingen voor kijkers bederven voordat de aflevering wordt uitgezonden.

Kirk Frost is een moderamp

Misschien proberen producenten haar stil te houden, maar we zullen het waarschijnlijk nooit echt weten.

Onlangs werd onthuld dat Kirk de baby met Jasmine had gekregen. De zaken namen echter een gespannen wending toen Kirk Jasmine en de baby vervolgens afsneed.

Jasmine reageerde door een rechtszaak aan te spannen tegen de schijnbare babypapa omdat ze wilde dat hij hun kind zou onderhouden. Het lijkt erop dat Kirk denkt dat als hij alles ontkent, het gewoon zal verdwijnen.

Rasheeda doet een belofte

Dat is nooit een goede eigenschap om op reality-tv te hebben. Alles komt altijd in de openbaarheid, en het zal waarschijnlijk resulteren in een grote uitbarsting op het scherm.

Er wordt ook gezegd dat Jasmine niet de enige babymama is die Kirk Frost heeft.

Er is nog een vrouw die pas 23 jaar oud is, maar het is onduidelijk of ze dit seizoen in de show zal verschijnen.

Rasheeda en Kirk Frost

Kun je je het drama voorstellen als dat klopte?

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Kirk het moeilijk heeft.

Wat vind je van dit alles?

Geluid uit hieronder!