Jana Duggar: Verloofd!! Wie is de gelukkige man?!

Jana Duggar is verloofd en gaat trouwen, en we zouden niet blijer voor haar kunnen zijn! Ze is een geweldige vangst geweest sinds ze op 19 Kids and Counting verscheen, en we weten dat ze een geweldige vrouw zal worden. We kunnen niet wachten om te zien wie de gelukkige is die met haar mag trouwen!

Het is de dag waarop 19 Kids and Counting-fans lang hebben gewacht:

Zojuist hebben Jim Bob en Michelle Duggar op hun Facebook-pagina aangekondigd dat hun oudste dochter, Jana Duggar, eindelijk verloofd is!'We hebben haar nooit onder druk gezet en we hebben nooit het vertrouwen verloren', schreef Michelle, eraan toevoegend: 'We hadden ook nooit gedacht dat Jana zich zou 'losmaken' van haar familie, zoals sommigen van jullie hebben gezegd.'

'Jana heeft eindelijk de man van haar dromen ontmoet en we kunnen niet wachten tot jullie hem ook ontmoeten.'

Er is weinig bekend over de man die Jana's hart veroverde, maar het is niet moeilijk te begrijpen waarom haar ouders zo opgewonden zijn.

Hij past niet alleen precies bij een voornaam die begint met 'J', hij is al lid van een beroemde (en beroemde vruchtbare) christelijke familie.

Jedediah 'Jed' Rivers, is een verre neef van San Diego Chargers quarterback Philip Rivers. Heel toevallig, want het gerucht ging dat Jana vorig jaar een relatie had met Tim Tebow.

'We moesten lachen toen de Tebow-geruchten begonnen', schreef Michelle op Facebook. 'Jana had Jed al ontmoet en we wisten dat ze samen zouden eindigen vanaf de eerste keer dat ze elkaar omhelsden.'

Er is geen woord over hoe lang Jana en Jed een item zijn geweest of wanneer ze zullen trouwen, maar je kunt er zeker van zijn dat ze de Duggar-regels van verkering hebben gevolgd.

Je kunt er ook zeker van zijn dat dit een aprilgrap is! Kom op!!! Jed Rivieren?!