Jamie Foxx richt zich op zijn relatie met zangeres Sela Vave na Katie Holmes Split!

Hallo allemaal! Het is een tijdje geleden dat we iets van Jamie Foxx hebben gehoord, maar hij is vandaag weer in het nieuws met een aantal interessante dingen over zijn relatie met zangeres Sela Vave. Zoals je je misschien herinnert, gingen Jamie en Katie Holmes in mei uit elkaar, na zes jaar samen. Sindsdien gaan er geruchten dat Jamie een relatie heeft gehad met Sela, en nu gaat hij eindelijk in op die geruchten. In een interview met Entertainment Tonight zei Jamie dat hij en Sela 'gewoon vrienden' zijn en dat ze 'samen aan een project werken'. Hij ontkende ook geruchten dat Sela zijn nieuwe vriendin is en zei dat ze 'als een dochter' voor hem is. Ondanks het ontkennen van enige romantische betrokkenheid bij Sela, prees Jamie haar talent en noemde haar een 'geweldige jonge dame' met een 'mooie toekomst'. Het klinkt alsof deze twee een hechte relatie hebben, ook al is het niet romantisch!

Jamie Foxx haalde onlangs de krantenkoppen omdat hij de hand vasthield met de 21-jarige Sela Vave, slechts enkele dagen voordat werd onthuld dat hij was gescheiden van zijn oude vriendin Katie Holmes.

Dit uiteenvallen in Hollywood kwam voor de meesten van ons als een recente schok, maar de twee stopten er eerder deze zomer mee.

Dus net als de hele zesjarige relatie van Katie en Jamie, was het publiek zich niet bewust.

Jamie Foxx, Katie Holmes Split

En helaas ziet het ernaar uit dat dit zo zal blijven.

Foxx, 51, nam woensdag zijn Instagram Live op ingaan op de dateringsspeculatie tussen hem en Vave , en de terugslag die ze heeft ontvangen sinds het nieuws van zijn splitsing openbaar is geworden.

Hij probeerde te redeneren dat zij gewoon zijn nieuwe artiest is en dat hij er zijn hele carrière zijn missie van heeft gemaakt om rijzende sterren onder zijn hoede te nemen.

En blijkbaar, houd ze de hand vast en neem ze ook mee naar de bars.

De Foxx

'Toen ik Ed Sheeran ontmoette, kende ik hem niet van Adam. Hij sliep zes weken op mijn bank -- uiteindelijk deed hij geweldige dingen', zei Foxx in zijn livevideo.

'Nick Cannon was 13 jaar oud, hij zou in mijn oude huis slapen', voegde hij eraan toe.

'Voordat Ne-Yo Ne-Yo was, kwam hij naar de wieg.'

'Iedereen komt naar mijn wieg, wie je ook bent', vervolgde hij.

Jamie Foxx bij MTV Movie Awards

Hm, het maakt niet uit wie je bent, echt?

Ik betwijfel of we een uitnodiging zouden krijgen om mee te doen aan één van de logeerpartijtjes van Jamie Foxx, maar goed om te weten voor het geval de huur in LA blijft stijgen.

Foxx vertelde vervolgens dat dit ook het geval is voor Vave.

'Maar hier was het ding, er is een jongedame genaamd Sela Vave. Ik deed hetzelfde met haar,' legde hij uit.

Jamie Foxx foto

Hij onthulde dat hij door een van zijn andere artiesten aan Vave was voorgesteld en dat hij haar op de trappen van zijn huis hoorde zingen - een moment dat Vave ook op haar sociale media deelde.

'Ze zingt afgebroken door Beyonce, speelt gitaar, en ik zei:' Hoe is dit in godsnaam gebeurd?''

'Dus hebben we haar onder onze hoede genomen,' zei Foxx.

Jamie Foxx in White House Down

De acteur legde vervolgens uit hoe alle romantische geruchten slechts een belachelijke dubbele standaard waren.

'Het is een dubbele standaard als het om vrouwen gaat - als het om de jongens ging, was alles cool', zei hij.

'Maar toen het de vrouwen waren, proberen ze er iets anders van te maken, maar we gaan proberen de onze te beschermen.'

'En zoals ik al zei, ik sprak met de moeder van dat meisje en ze stelde haar vertrouwen in mij', voegde hij eraan toe.

Jamie Foxx in zwarte smoking

De ster sprak ook de olifant in de kamer toe! (De foto's van hemzelf en Vave hand in hand toen ze afgelopen vrijdag de nachtclub Bootsy Bellows verlieten.)

'Ik begeleid haar naar mijn auto, om haar in de auto te zetten - mijn artiest, die met mijn kinderen omgaat en zo jong is als mijn dochter', zei Foxx.

'Mensen proberen van molshopen bergen te maken.'

'We willen haar op dezelfde manier behandelen en dezelfde kansen geven.' Hij voegde eraan toe dat hij Vave waarschuwde voor de 'haters'.

Jamie Foxx-foto

Vave deelde de video van Foxx op haar eigen Instagram-pagina, met als onderschrift: 'Voor de mensen die erom geven... hier is het WARE verhaal (swipe)...'

'Voor alle anderen kun je blijven praten en me een hoer, slet, huiskraker, thot, goudzoeker noemen, dat ik zou moeten sterven, en wat je maar wilt.'

'Omdat het mij niet uitmaakt, ben ik hier om te werken en te doen waar ik het meest van hou', schreef ze en voegde de hashtags #music #killthedoublestandard toe.

Snelle cel

De rijzende ster, volgens Mensen , is een model en een actrice en is net in juli naar LA verhuisd om haar dromen om muzikant te worden verder na te streven.

En het klinkt alsof het zou kunnen gebeuren, gezien de hulp die ze krijgt van BF-mentor Mr. Foxx.

Dat meldt een bron maandag Mensen dat 'Jamie en Katie uit elkaar gingen' na een relatie sinds 2013.

Jamie Foxx woont Showtime-evenement bij

De twee hebben hun uiterst geheime relatie nooit officieel bevestigd, dus we verwachten ook niet dat hij nu te echt met ons wordt, TBH.

Dus, wat denken jullie?

Is Jamie een relatie met Sela?