Jade Roper Playboy-foto's: de vrijgezelle ster ontbloot alles, wordt geëlimineerd

Jade Roper werd een begrip nadat ze op The Bachelor verscheen. Ze werd geëlimineerd uit de show, maar dat weerhield haar er niet van om de krantenkoppen te halen. Onlangs poseerde Jade Roper naakt voor Playboy en ze ziet er geweldig uit. De foto's zullen mensen zeker aan het praten krijgen, en we kunnen niet wachten om te zien wat Jade nu gaat doen.

Jade Roper, een van de laatste vier vrouwen die dit seizoen op ABC's The Bachelor bleven staan, werd naar huis gestuurd na een felbegeerde date in de geboorteplaats met Chris Soules.

Dit was enigszins verrassend, gezien haar band met de boer en wat zeker zijn positieve, begripvolle reactie op haar schandalige verleden leek te zijn.Hebben de Playboy-foto's van Jade Roper een rol gespeeld in zijn beslissing om haar los te laten?

De sexy 28-jarige brunette uit Nebraska werd door een van haar broers en zussen een 'Wild Mustang' genoemd, wat Chris Soules maandag zeker in de war bracht.

Dit was vóór de grote onthulling van The Bachelor Seizoen 19 Aflevering 9.

We kunnen begrijpen waarom ze zelfbewust was over naakt poseren voor Playboy (onder de naam Jade Elizabeth) en zich zorgen maakte over hoe Chris zou reageren.

We zijn ook zeker De vrijgezel star zag meer dan onze galerij hierboven, hoewel dat je zeker een mooi beeld geeft van Jade's vroege jaren in Los Angeles.

Toch is Soules het hele seizoen terughoudend geweest om iemand te beoordelen, en hij was gisteravond trouw aan het vertellen van Jade dat het geen enkele invloed zou hebben op hun toekomst.

Vervolgens schakelde hij haar toch uit tijdens de rozenceremonie.

Konden Whitney Bischoff, Kaitlyn Bristowe en Becca Tilley het zo veel meer met Chris vinden? Kan hij ze zien in Arlington, Iowa, en niet Jade Roper?

We zien alleen zwaar bewerkte versies van wat producenten willen dat we zien wanneer we bekijk The Bachelor online , dus het is bijna onmogelijk om in Chris' hoofd te komen.

Toch moet je je afvragen of Jade's verrassende wildere kant - zo niet de Playboy-foto's direct - Chris deed nadenken wat betreft het idee dat ze het materiaal van een boerin is.

Wat denk je? Heeft hij de juiste beslissing genomen om haar los te laten?

En is er een manier waarop Jade het internet niet breekt, in Kim Kardashian-stijl, na de diepgaande discussie over haar verleden als naaktmodel in de show?

Klik op de opmerkingen hieronder om alles over The Bachelor te bespreken .