Jade Cline vs. Ashley Jones: Brawl breekt uit bij Teen Mom 2 Reunion!

De reünie van Jade Cline en Ashley Jones' Teen Mom 2 nam een ​​wending toen de twee in een fysieke woordenwisseling terechtkwamen! Het gevecht begon naar verluidt toen Jade Ashley riep voor het gebruik van drugs, wat ertoe leidde dat Ashley een drankje in Jade's gezicht gooide. Vanaf daar escaleerde het snel, waarbij de twee slagen uitwisselden totdat de beveiliging uiteindelijk tussenbeide kwam. Hoewel het onduidelijk is wat precies tot het gevecht heeft geleid, is het veilig om te zeggen dat de gemoederen zeker hoog opliepen tussen deze twee tienermoeders!

Nou, het zou geen Tienermoeder 2 hereniging zonder de dreiging van geweld, toch?

Natuurlijk, om eerlijk te zijn tegenover de originele castleden van de show, was geen van de OG's van Teen Mom 2 betrokken bij de vuistgevechten van dit jaar.Nee, deze keer was de worp tussen Ashley Jones van Tienermoeder Jong en Zwanger en Jade Cline, het nieuwste lid van de TM2-familie.

Waar waren de dames van Jong en zwanger zelfs daar doen, en hebben producenten hen uitgenodigd voor de reünie in de hoop op een woordenwisseling?

Doe met ons mee terwijl we ooggetuigenverslagen en commentaar van een aantal ontleden vertrouwde bronnen in een poging om die vragen en meer te beantwoorden:

1. De strijders

De strijdersJade Cline en Ashley Jones kregen bijna ruzie tijdens de Teen Mom 2-reünie van deze week. En nu hebben we het laatste nieuws over wat er precies is gebeurd tussen de voormalige co-sterren.

2. Casting voor conflicten

Casting voor conflictenVoor alle duidelijkheid: de leidinggevenden van MTV wisten precies wat ze aan het doen waren toen ze Ashley uitnodigden voor de reünie.

3. Aanhoudende wrok

Aanhoudende verontwaardigingAshley heeft nooit met Jade kunnen opschieten en ze heeft er geen geheim van gemaakt dat ze jaloers is op de bekendheid van Teen Mom 2 van haar voormalige co-ster.

4. Reünie-rivalen

Reünie RivalenDe hele Young and Pregnant-cast betrad het podium tijdens de Teen Mom 2-reünie van dit jaar, en volgens een nieuw rapport van The Ashley's Reality Roundup werden de dingen snel lelijk.

5. Zure druiven

Zure druivenDe cast van Jong en Zwanger werd gevraagd hoe ze het vonden dat Jade zich bij ‘Teen Mom 2’ voegde en iedereen zei dat ze blij voor haar waren, met uitzondering van Ashley, die weigerde commentaar te geven', zegt een bron die aanwezig was voor de opnames.

6. suuuuuuur

suuuuuuur'Nadat Dr. Drew de vraag opnieuw had gesteld, drong Ashley erop aan dat ze eerst voor Teen Mom 2 werd gevraagd, maar besloot het af te wijzen', voegt de insider eraan toe.

7. Jade FTW

Jade FTWInsiders zeggen dat Ashley nooit is gevraagd om zich bij de cast aan te sluiten en dat Jade vanaf het begin de beste keuze was van de producers om Jenelle te vervangen. Maar heeft dat vervelende detail de driftbui van Jones verstoord? Je weet dat het niet...

8. Het begint

Het begintAshley begon Jade en haar familie verbaal aan te vallen, zegt de getuige. Van daaruit escaleerde het natuurlijk.

9. Kayla komt tussenbeide

Kayla komt tussenbeideCollega Young and Pregnant-ster Kayla Sessler probeerde de situatie onder controle te krijgen door de dames aan te moedigen verder te gaan met een nieuw gespreksonderwerp.

10. En ze is weg...

En zijAshley vatte dit op als Kayla's manier om partij te kiezen. Het was op dat moment dat Ashley opstond uit haar stoel en achter Jade aan ging, terwijl ze Jade's moeder 'een crackhoer' noemde tijdens de poging tot aanval.

11. In veiligheid gebracht

In veiligheid gebrachtJade werd van het podium geëscorteerd en Ashley werd kort daarna door de beveiliging verwijderd. Maar de situatie was nog lang niet voorbij ...

12. Meedogenloos

OngenadigAshley voegde zich uiteindelijk weer bij de cast, maar maakte opnieuw een dreigende opmerking gericht aan Kayla, zegt de bron.

13. En transfoob

En transfobischZe noemde Brianna Jaramillo ook nep en beschuldigde Jade ervan te zeggen dat Brianna met half vrouw half man uitging', vervolgt de bron.

14. Ashley zuigt

Ashley zuigt(Dit lijkt een onverdraagzame verwijzing te zijn naar het feit dat Briana tijdens haar tijd in de show met een transgenderman uitging.)

15. Jakkes

JakkesNadat Dr. Drew haar had gevraagd of ze zich ergens voor wilde verontschuldigen, zei Ashley dat het haar speet dat ze in Kayla's gezicht had gespuugd, maar dat ze geen spijt had van wat ze over haar kinderen zei, zegt de tipgever.

16. De toorn van Kayla

De toorn van KaylaNadat ze besefte hoeveel dit onder Kayla's huid kroop, ging Ashley naar verluidt door totdat Kayla haar schoenen uittrok en opstond', vervolgt de insider.

17. Gered door de bel

Gered door de belToen greep de beveiliging weer in, onthult de getuige. Waarschijnlijk een goede zaak voor Ashley.

18. Nog steeds niet klaar

Nog steeds niet gedaanAshley dreigde naar verluidt een publiekslid te slaan toen ze de studio verliet. Toen ze eenmaal terug was in het hotel, daagde ze haar medesterren uit om haar in de lobby te ontmoeten voor een gevecht.

19. Toetsenbordkrijger

Toetsenbord krijgerIk zal je in elkaar slaan. Periode. Je kent mijn hotelnummer, schreef ze op haar Instagram Story.

20. Gemengde berichten

Gemengde berichtenInteressant is dat terwijl ze bedreigingen naar haar medesterren plaatste, Ashley ook probeerde het slachtoffer te spelen door te schrijven: Ik haat het dat ik altijd de slechterik ben, schreef ze. Ik geef letterlijk zoveel steun en liefde aan mensen. Maar het is altijd bij mij aan het kortste eind.

21. Kayla's Take

KaylaVolgens Kayla had geen van de meisjes naar de lobby kunnen gaan om met Ashley te vechten, zelfs als ze dat hadden gewild, aangezien de veiligheidsdiensten die avond in het gebouw aanwezig waren.

22. De lucht zuiveren

De lucht zuiverenZe vertelde ook precies waarom zij en Ashley bijna ruzie hadden en schreef: 'Vanwege de hoeveelheid pesterijen die ik online heb ontvangen vanwege valse informatie, moet ik een paar dingen ophelderen. Ashley en ik kwamen er NIET in over Jade. Ik was boos op Ashley omdat ze mijn kinderen grootbracht. Ik heb het gevoel dat dat te ver ging. Voor gisteren hadden Ashley en ik geen problemen.

23. De waarheid

De waarheidKayla onthulde ook dat de andere meisjes die avond voor het filmen contact met haar opnamen, zodat ze dingen konden uitpraten en drama op het podium konden vermijden - maar Ashley sloeg de uitnodiging af.

24. Kails opmerkingen

KailKail Lowry speelde blijkbaar een belangrijke rol bij het helpen van de jonge en zwangere sterren om hun rundvlees te regelen - en het lijkt erop dat ze geen interesse heeft om volgend jaar weer scheidsrechter te spelen.

25. Bijten in de hand die voedt

Bijten in de hand die voedtKail gaf ook de producenten van de franchise de schuld van het opzetten van het conflict.

26. Ashley stopt nooit

Ashley stopt nooitJones herhaalde dat gevoel, maar we kunnen niet anders dan denken dat haar opmerking het punt mist van reality-tv-reünieshows.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: