Jacob Stockdale: Vrouw ruilen Stermoorden Moeder, broer; Zet het pistool op zichzelf

In een tragische gang van zaken vermoordde reality-tv-ster Jacob Stockdale zijn moeder en broer voordat hij het pistool op zichzelf richtte.

Tragisch nieuws uit Ohio vandaag, als 25-jarige Jacob Stockdale heeft zijn moeder en broer vermoord in het huis van de familie in Stark County.

Stockdale richtte vervolgens het pistool op zichzelf, volgens TMZ, die het verhaal voor het eerst meldde, maar naar verluidt de ontploffing overleefde.Foto Jacob Stockdale

De beroemde fiddler, die verscheen in een gedenkwaardige aflevering van de ABC reality-serie Vrouwenruil , verkeert momenteel in kritieke toestand.

Een politiewoordvoerder zegt dat Jacob zichzelf neerschoot in een schijnbare zelfmoordpoging, net toen hulpsheriffs ter plaatse arriveerden.

Er is geen officieel woord over wat tot de twee moorden heeft geleid.

De 54-jarige moeder van Jacob, Katherine, en zijn 21-jarige broer James werden beiden ter plaatse dood verklaard.

Volgens ambtenaren werd Jacob per helikopter naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd en zal hij naar verwachting overleven.

In welke staat valt nog te bezien, evenals zijn juridische lot.

Stockdale familiefoto

Jacob Stockdale werd gevonden bij de deur van het huis.

Volgens berichten in de media was hij naar verluidt op zoek naar politieagenten na het plegen van de schietpartijen.

Sheriff George T. Maier van Stark County weigerde commentaar te geven op waar de andere lichamen op het terrein werden gevonden.

Stockdale gaf ook geen commentaar op de vraag of de overgebleven leden van de Stockdale-familie - een vader en twee zonen - al dan niet thuis waren.

Hun verblijfplaats op dit moment is nog onbekend.

De vader, Tim Stockdale, gaf kort geleden een verklaring af over zijn overleden vrouw in de nasleep van deze onuitsprekelijke tragedie:

Kathryn Stockdale foto

'Kathy is al 32 jaar mijn geliefde vrouw en een geweldige moeder voor onze vier zonen', vertelde hij aan lokale media.

'Ze deed niets liever dan moeder en grootmoeder zijn.'

'Ze had een sterke liefde voor leren en was gepassioneerd door haar christelijk geloof, natuurlijke gezondheid en biologische landbouw.

De Stockdales verdienden hun brood door door het Midwesten te reizen en op te treden als een bluegrass-familieband.

Sinds 2004 trad de groep die 'er prat op gaat bluegrass ten noorden van de Mason-Dixon-lijn te delen' actief op.

Ze traden pas op dinsdag op en hadden de hele zomer concerten gepland.

Als ze thuis waren en een pauze namen van de weg, streefde het gezin naar een levensstijl van landelijke isolatie en zelfvoorziening.

Naast het thuisonderwijs van hun kinderen op een afgelegen boerderij, werden tv, internet en andere moderne gemakken om religieuze redenen verboden.

Vrienden van de familie zeggen dat Jacob nooit enige indicatie heeft gegeven van enige vijandigheid jegens zijn ouders of een neiging tot geweld.

We zullen verdere updates over dit schokkende, tragische en ontwikkelende verhaal hebben naarmate er de komende dagen meer informatie beschikbaar komt.

Moge Katherine en James in vrede rusten.