Jacob Roloff is nu een getrouwde man en deze foto's smelten elke centimeter van ons hart

Hij is van de markt! Jacob Roloff is nu een getrouwde man. De voormalige Little People, Big World-ster zei op zaterdag 7 september 'ja' tegen zijn vriendin Isabel Sofia Rock. De bruid droeg een prachtige witte jurk met kanten details en een lange sleep, terwijl de bruidegom er keurig uitzag in een marineblauw pak met een wit overhemd en een gestreepte stropdas. Het gelukkige paar stapte in het huwelijksbootje in het bijzijn van naaste familie en vrienden tijdens een intieme buitenceremonie in Portland, Oregon. 'Ik ben zo diep vereerd en dolblij om met mijn beste vriend te trouwen', schreef Jacob op Instagram. 'Mijn schat Isabel.'

De cast van Little People, Big World vierde zojuist een zeer gigantische gelegenheid:

Een bruiloft van een van hen!Op zaterdag 7 september wisselde Jacob Roloff geloften uit met zijn oude vriendin Isabel Rock en werd hij de echtgenoot van haar vrouw op een niet-specifiek strand in Oregon.

Jacob en Isabel samen

Er was gekletst dat het stel in het huwelijksbootje zou stappen op de boerderij van hun ouders, net zoals Jacobs broers en zussen Zach en Jeremy vóór hem hadden gedaan - maar de ceremonie vond eigenlijk ergens anders plaats.

Een receptie is echter was gehouden op Roloff Farms.

Noch Jacob noch Isabel - die allebei nogal media-onvriendelijk zijn - hebben nog niet gereageerd op hun huwelijk, maar Tori Roloff heeft een paar familiefoto's van de grote dag gedeeld, waarop blijkbaar Jacob en Isabel's Westfalia uit 1987, een Volkswagen-camper, te zien waren.

Kijk zelf maar:

Zach, Tori en Jackson op de bruiloft

Jacob en Isabel gaan overal in dit voertuig.

De eerste verliet Little People, Big World in de zomer van 2016, waarbij hij zijn dierbaren destijds als een stel neppers vernielde en de populaire TLC-serie ontmaskerde als nep en gescript.

'Ter wille van' de aflevering 'en kijkcijfers heb ik veel VERHAALLIJNEN (losjes) over ons leven zien opstellen', schreef Jacob destijds online, en voegde er bitterheid en woede aan toe:

'De familie die wordt gefilmd, is niet mijn familie.

'Het zijn de Roloff-personages en ik heb er nauwelijks iets mee gemeen, en ik wil zelf ook geen personage zijn.'

Sindsdien hebben Jacob en Isabel vooral genoten van hun tijd om met hun honden door de Pacific Northwest te reizen, meestal buiten de gebaande paden.

Zo blij voor Jacob

Maar Jacob heeft het sindsdien goedgemaakt met zijn familieleden.

Hij keerde nooit meer terug naar Little People, Big World... maar hij legde wel op verschillende punten uit dat hij op een onvolwassen manier reageerde toen hij zijn ouders en broers en zussen op Instagram uitschold.

Jacob brengt nu ook behoorlijk wat tijd door met zijn broers en zussen en plaatst vaak foto's op sociale media van hem en neef Jackson.

Zoals je hier kunt zien, was deze jongeman gemakkelijk de meest schattige gast op de bruiloft van zijn oom:

Jackson Roloff in zijn smoking

Zoals eerder gemeld, kondigde Jacob zijn verloving met Isabel in IJsland aan in januari 2018 nadat hij het nieuws meer dan een maand geheim had gehouden.

Hij had zijn zielsverwant het jaar ervoor op eerste kerstdag ten huwelijk gevraagd.

Om de ontwikkeling te bevestigen, deelde Jacob de volgende foto en schreef als bijschrift:

'... we zijn verloofd! Het gebeurde in IJsland op de bevroren vijver, Tjörnin, laat op Kerstmis. Zoveel liefde voor deze prachtige ziel @izzysofia. Op nog veel meer kerstdagen, jij en ik.'

Wat ontzettend lief toch?

Isabel Rock en Jacob Roloff Afbeelding

Op het moment van schrijven weten we niet helemaal zeker of alle leden van de Roloff-familie waren uitgenodigd voor de bruiloft.

Er zijn de afgelopen weken geruchten geweest dat Jacob niet kon opschieten met broer Jeremy of schoonzus Audrey.

Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dit:

ONE, de bruiloft wordt niet uitgezonden op TLC.

TWEE, we zijn zo ontzettend blij voor Jacob en Isabel! We wensen ze een leven lang geluk!