Iskra Lawrence: maak kennis met het Instagram-model met de Kardashian-sized buit

In de wereld van sociale media is Iskra Lawrence een gecertificeerde bad-ass babe. Met meer dan vier miljoen volgers op Instagram staat deze Britse schoonheid bekend om haar benijdenswaardige lichaamsbouw, onbeschaamde houding en geweldig gevoel voor stijl. Maar wat onderscheidt Iskra van de gemiddelde Instababe? Om te beginnen heeft ze een buit die de Kardashians een run voor hun geld zou kunnen geven. En ze is niet bang om ermee te pronken. Sterker nog, ze viert graag haar rondingen en moedigt andere vrouwen aan hetzelfde te doen. Of ze nu zwoele selfies plaatst of de catwalk op de Fashion Week rockt, Iskra Lawrence serveert altijd grote #bodygoals. Als je op zoek bent naar serieuze inspiratie om je kont in de versnelling te krijgen (bedoelde woordspeling), zoek dan niet verder dan deze felle femme fatale.

U kent de naam Iskra Lawrence misschien niet nog , maar het model, body positivity-activist en blogger krijgt tegenwoordig veel aandacht op sociale media.

En het is zeker niet moeilijk te begrijpen waarom.Maar terwijl haar plotselinge stijging in populariteit te wijten is gedeeltelijk voor haar Kardashian-achtige rondingen brengt Iskra veel meer op tafel dan alleen een opvallende badonkadonk.

Iskra's foto's gaan meestal vergezeld van opbeurende berichten aan haar fans, en ze verwijst geweldig naar haar 'striae en spataderen' als 'tijgerstrepen en bliksemschichten'.

'Ik had nooit gedacht dat ik van mijn lichaam zou houden, in mijn tienerjaren werd ik zo vaak dik genoemd door de mode-industrie dat ik er nu gevoelloos voor ben', schreef Iskra in een recent bericht.

'Omdat ik weet dat dit lichaam meer is dan hoe het eruit ziet en ik meer ben dan een label, een maat. Ik ben uniek in zijn soort en jij ook.'

Afgaande op haar Instagram-pagina lijkt het erop dat Iskra Kim's figuur combineert met Khloe's gevoel voor humor en Kylie's mediawijsheid.

Ze is eigenlijk net als de gewelfde Megatron van Instagram, en we kunnen niet wachten om meer van haar te zien.

1. Iskra Lawrence pronkt met haar bezittingen

Iskra Lawrence pronkt met haar bezittingenIskra Lawrence kent haar beste invalshoeken. Hier laat ze er twee zien.

2. Iskra Lawrence kont-selfie

Iskra Lawrence Kont SelfieIskra is misschien wel de nieuwe meester van de kont-selfie. Wees bang, Kardashians.

3. Iskra Lawrence Bikinifoto

Iskra Lawrence-bikinifotoIskra in een bikini. Het meisje weet haar volgers tevreden te houden.

4. Iskra Lawrence kijkt terug

Iskra Lawrence blikt terugHet meisje heeft een mooie toekomst. Maar ze heeft ook veel om op terug te kijken, als je begrijpt wat we bedoelen.

5. Iskra Lawrence Modellering Pic

Iskra Lawrence Modellering PicHet gaat niet alleen om de kont met Iskra. Het meisje ziet er vanuit elke hoek geweldig uit.

6. Iskra Lawrence in spijkerbroek

Iskra Lawrence in spijkerbroekIskra wiegt een spijkerbroek. We vermoeden dat ze ze speciaal heeft laten maken.

7. Iskra Lawrence weer in een bikini!

Iskra Lawrence weer in een bikini!Het is altijd bikiniseizoen op de Instagram-pagina van Iskra. We voelen ons al warmer.

8. Iskra Lawrence Witte spijkerbroek Pic

Iskra Lawrence witte spijkerbroek PicIskra plaatst veel foto's van zichzelf in spijkerbroek. We klagen zeker niet.

9. Iskra Lawrence-ondergoedfoto

Iskra Lawrence ondergoed fotoInstagram heeft een vrij streng beleid om naaktheid niet te vertonen. Toch heeft Iskra geen moeite om de aandacht te trekken.

10. Spark Lawrence-selfie

Spark Lawrence-selfieIskra weet absoluut haar weg in een selfie. En daarvoor danken we haar.

11. Iskra Lawrence-foto

Iskra Lawrence fotoHA! Vertel het ze, Iskra Lawrence! Dit is hoe het model reageerde op alle dikke schanders op internet.

12. Iskra Lawrence-foto's

Iskra Lawrence-fotoIskra Lawrence nam deze foto's en deelde ze online om te proberen te bewijzen dat het hele dijbeen-gedoe verzonnen en stom is.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: