Ian Somerhalder poseert met Nina Dobrev EN Nikki Reed, stuurt bericht naar haters

Ian Somerhalder weet hoe hij met de haters moet omgaan! De acteur, die momenteel verkering heeft met Nikki Reed, plaatste een foto op Instagram van zichzelf met zijn ex Nina Dobrev en zijn huidige vriendin. Hij onderschrift van de foto, 'Kan niet wachten op seizoen 7.' Sommige mensen waren snel boos op de foto, maar Ian had de perfecte reactie. Hij schreef: 'Voor al diegenen die hun haat ergens anders heen moeten brengen: dit is een plaats van liefde en positiviteit #wearonebigfamily.' Goed gezegd, Ian! We vinden het geweldig dat je vrienden kunt zijn met je ex en we hopen dat je de liefde blijft verspreiden!

Over een onverwacht trio gesproken.

Nee, niet DAT soort onverwacht triootje. Wij denken tenminste niet.Maar Ian Somerhalder heeft een foto op Instagram gedeeld waarvan we nooit hadden gedacht dat we die zouden zien, waarmee hij alle geruchten over een vete tussen zijn ex-vriendin en zijn huidige vrouw tot rust bracht... en overal in het proces een gericht bericht naar websites stuurde.

(Met uitzondering van Lamusiqueblog, nemen we aan; we hebben altijd alleen maar liefde voor Ian gehad.)

Ian, Nina en Nikki

Zoals je hierboven kunt zien, deelde de knappe Vampire Diaries-ster dinsdag een maaltijd met zowel Nikki Reed en Nina Dobrev.

Dit is verrassend omdat Somerhalder een aantal jaren met Dobrev uitging, voordat hij met Reed trouwde binnen een jaar nadat hij en Dobrev uit elkaar gingen.

Het is ook verrassend omdat het internet sindsdien gevuld is met geruchten dat Reed in wezen een hekel heeft aan Dobrev en opgewonden was toen de actrice The Vampire Diaries verliet na seizoen 6.

Maar Dobrev keert terug voor de finale van de show op 10 maart en gebruikte deze week haar tijd in Atlanta om eten te halen met haar ex en zijn wederhelft.

We laten Somerhalder het doel achter deze foto uitleggen.

'Chillend met deze twee, schreef de acteur om een ​​lang bijschrift te openen dat als volgt verder gaat:

'Na jaren van websites die deden alsof deze twee stoere dames elkaar goed en ongegrond kenden, vulden valse informatie over rugsteken en haat van low-brow websites de hoofden en harten van fans... Ze waren eindelijk in staat om samen te komen voor hun eerste echte diner.

'Laten we stoppen met het verspreiden van haat iedereen, daar is nu al te veel van in onze wereld. Doe mee met de liefde. Alleen liefde hier - is altijd geweest en zal altijd zijn.

'Mediabedrijven die azen op de passie van kwetsbare en/of beïnvloedbare geesten van fans om reclame te verkopen via klikverkeer is een ziekte in onze samenleving. Het is giftig.

'Laten we deze serie met respect en vriendelijkheid beëindigen en dat voortzetten in ons leven. Ik denk dat het tijd is. Wat denk je?

Dat vinden wij geweldig klinken.

En Dobrev voelt duidelijk hetzelfde. Ze plaatste gisteravond haar eigen foto van de drie sterren op sociale media:

Nina Dobrev, Nikki Reed, Ian Somerhalder

'Ik kan niet geloven hoe de tijd vliegt. Afscheidsdiner met team Somereed! Zo goed om bij te praten met deze goofballs. All [love]', schreef Dobrev in haar bijschrift.

Ondanks de aanhoudende vetegeruchten hebben Dobrev en Somerhalder in de loop der jaren geen enkel negatief woord over elkaar in de pers gezegd.

Wanneer we bekijk The Vampire Diaries online om Dobrev's grote terugkeer als Elena volgende maand te zien, zullen we op zoek gaan naar tekenen van spanning tussen de acteur en de actrice.

Maar we betwijfelen of we er een zullen vinden.

Somerhalder en de Twilight Saga-aluin verloofden zich ondertussen na zes maanden daten in januari 2015.

Ze verrasten fans door vervolgens te trouwen - met weinig tamtam en zonder aankondiging vooraf - in de Tuscali Mountain Inn in Topanga, Californië in april van dat jaar.

Er zijn maar weinig celebrity-paren die bijna wekelijks zo vaak of met zoveel gevoel over elkaar heen gutsen als deze twee liefdesvogels.

Nikki en Ian zien er goed uit

Reed deelde dezelfde foto hierboven als haar man gisteren, en schreef er haar eigen lange bijschrift bij.

We gaan gewoon door en drukken het hele ding hieronder af:

De afgelopen jaren dachten we dat het de beste manier was om ongegronde geruchten met stilte aan te pakken. Trouwens, wie wil er reageren op verzonnen verhalen over 'vrienden die vrienden in de maling nemen', 'vreemdgaande exen' of 'castleden die shows verlaten' op low-brow websites zoals hollywoodlife die slechts trends in stand houden die ons voorgingen.

Bah.

Ik zie nu dat stilte als een kans werd aangegrepen om de lege plekken in te vullen met nog meer onwaarheden en sappiger verhalen, en wij, ja WIJ, geloven dat we een morele verantwoordelijkheid hebben jegens jonge meisjes om dat verhaal te beëindigen, want uiteindelijk hiervan zijn het die jonge meisjes die verliezen.

Hun passie en eindeloze toewijding voor een tv-show wordt misbruikt, vervangen door gevoelens van woede door verdeeldheid zaaiende technieken, en erger nog, hun geest wordt gevormd en gevormd als hun kijk op zichzelf, andere meisjes, en hoe die dynamiek eruit zou moeten zien zoals worden gevormd.

Dus hier is om een ​​einde te maken aan al die nepverhalen over jaloezie op de set, verraad, verzonnen vriendschappen die verloren zijn gegaan en vrouwen die vrouwen haten. Want daar gaat het uiteindelijk om: meisjes leren dat je andere meisjes moet haten, kweekt alleen maar een generatie vrouwen die vinden dat je andere vrouwen moet haten.

En dat is wat deze tijdschriften, websites en blogs niet begrijpen. Dat is het schadelijke onbedoelde gevolg van hun onzinverhalen en we hebben een morele verantwoordelijkheid om dat op te lossen. Laten we samen deze pagina omslaan, terwijl we allemaal vredig het volgende hoofdstuk ingaan.

En tot slot, laten we dit gebruiken als een voorbeeld van hoe belangrijk het is om te stoppen met deze trend van het schrijven van vreselijke krantenkoppen over vrouwen, die ons afschilderen als verbitterde, boze, onzekere, diepbedroefde, kinderloze, ruziënde, achterbakse monsters, want of we het nu willen toegeven of niet, het verandert de manier waarop alle vrouwen zichzelf zien.

En schande voor deze websites omdat ze zich nu op een nog jongere demografie richten, dit op een jongere leeftijd bijbrengen, wanneer meisjes nog vatbaarder, kwetsbaarder en kneedbaarder zijn. Wanneer we deze koppen schrijven, onderwijzen we haat. Ik heb het uit de eerste hand gezien.

Laten we vanaf nu een verschuiving aanbrengen in wat we in het universum stoppen, en hopelijk zullen we een verschuiving beginnen te zien in de manier waarop we elkaar behandelen en onszelf zien.

Wauw. Amen, hè? Duizendmaal amen op dit gevoel.

Somerhalder vertelde in oktober aan het tijdschrift Modern Luxury dat hij en Reed zich in de nabije toekomst zeker zullen voortplanten.

En hij kan niet wachten.

'De tweede keer dat we bij elkaar in de buurt waren en niet met andere mensen uitgingen, wisten we het gewoon', zei de diepzinnige ster en voegde eraan toe:

'Oh, ooit zal ik geweldige kinderen krijgen met mijn mooie vrouw. Absoluut, absoluut. Ik woon samen met iemand die ernaar streeft om geluk en vrede te vinden in de kleinste dingen – of het nu vijf minuten onder een boom zitten is of het platteland op gaan en tijd doorbrengen op onze paarden of gewoon een wandeling maken rond het meer of rijden op een boot.'

Hij zei ook dat Reed de 'meest zorgzame, medelevende persoon is die ik ooit heb gekend'.

Hoe kun je deze twee niet aanbidden?!?