Ian Somerhalder: Het is de schuld van Nina Dobrev dat The Vampire Diaries wordt geannuleerd!

Hallo allemaal, het is Ian Somerhalder hier en het spijt me te moeten zeggen dat The Vampire Diaries wordt geannuleerd. Ik geef Nina Dobrev de schuld.

Het dagboek der Vampieren heeft tot nu toe een succesvolle run gehad, maar met het vertrek van een hoofdpersoon neemt dat succes af.

Ian Somerhalder, Nina Dobrev en Paul Wesley: Televisiefestival van Monte Carlo 2010

Seizoen zes zag het vertrek van een van de hoofdpersonages van de show, Elena, gespeeld door Nina Dobrev. Haar reden om te vertrekken was om filmkansen na te jagen.

'Ik heb altijd geweten dat ik wilde dat Elena's verhaal een avontuur van zes seizoenen zou worden, en binnen die zes jaar kreeg ik de reis van mijn leven', vertelde Dobrev in 2015 aan fans via Instagram.

Seizoen zeven van de CW-serie is verplaatst naar vrijdag, misschien wel een van de slechtste dagen van de week voor een uitzending (met uitzondering van een paar). Sinds de seizoenspremière zijn de kijkcijfers gedaald en het gerucht gaat dat Dobrevs ex-vriend, Ian Somerhalder, niet gelukkig is.

Celebrity vuile was meldt Somerhalder geeft zijn ex de schuld voor de dip in kijkcijfers, en er wordt gespeculeerd dat Dobrev de show verliet omdat ze niet in de buurt van Somerhalder en zijn vrouw, Nikki Reed (het stel trouwde afgelopen april), wilde zijn.

Reed verhuisde naar verluidt naar Georgia terwijl Somerhalder filmde TVD , wat zorgde voor wat ongemakkelijke interacties op de set (nogmaals, dit is speculatie).

Dobrev ging afgelopen mei echter in op de geruchten dat ze slecht bloed had met het stel.

'Toen ik over de bruiloft hoorde, vond ik het prachtig', vertelde Dobrev EN! Nieuws van haar ex en Reed.

'Zij zien er gelukkig uit en ik ben gelukkig en dus zie ik niet in waarom daar een probleem mee zou zijn. Het drama zit in de media, niet bij ons. Maar natuurlijk, we zijn in een tienerdramashow, iedereen gaat op zoek naar drama.

'Als er geen drama is, is er niets om over te schrijven. Ik negeer het gewoon.'

De show heeft niets gezegd over kijkcijfers, een seriefinale en of Dobrev al dan niet zal terugkeren om het einde van de show te markeren die haar op de kaart heeft gezet.