How to Get Away with Murder Seizoen 1 Aflevering 3 Samenvatting: Wie bekende?

Als je op ons lijkt, zat je op het puntje van je stoel tijdens de aflevering van How to Get Away with Murder van gisteravond. De derde aflevering van het seizoen, getiteld 'Who Confessed?', was een echte nagelbijter. De aflevering begon met Annalise Keating (Viola Davis) en haar studenten verzamelden zich rond een tafel in haar huis om een ​​zaak te bespreken. De groep probeerde erachter te komen wie de moord op Rebecca Sutter (Katie Findlay) bekende. Annalise vertelde haar studenten dat zij voor de situatie zou zorgen en dat ze zich op hun eigen zaken moesten concentreren. Het werd echter al snel duidelijk dat Annalise worstelde met de beslissing wat ze met Rebecca's bekentenis moest doen. Later in de aflevering zagen we Annalise een ontmoeting hebben met Rebecca's vader, Nate Lahey (Billy Brown). Ze vertelde hem over Rebecca's bekentenis en zei dat ze zichzelf zou aangeven bij de politie. Nate smeekte Annalise echter om dit niet te doen, omdat het het leven van zijn dochter zou ruïneren.

How To Get Away with Murder verspilde deze week een paar solide gaststerren.

Ana Ortiz portretteerde een ogenschijnlijk onschuldige moeder in een buitenwijk die al twee decennia onder een veronderstelde naam leefde nadat ze borgtocht had overgeslagen wegens een aanklacht wegens moord.Jason Gedrick speelde de leider van een anti-globaliseringsgroep die zich tegen het karakter van Ortiz keerde en... eerlijk gezegd is dit niet eens de moeite waard om samen te vatten. De Case of the Week leek alleen relevant als parallel met het leven van Annalise.

Kies je man zorgvuldig, zei ze uiteindelijk tegen Michaela, op basis van het verhaal van hun cliënt tijdens het uur. Je hebt alleen jezelf de schuld als het slecht afloopt.

En dat brengt ons natuurlijk bij Sam.

We vernemen dat Rebecca in het kantoor van Keating was - samen met de kern vier - op de avond van Sams dood. We hebben ook vernomen dat Michaela haar verlovingsring verloor op een bepaald moment tussen het verbranden van Sam's lichaam en het teruggaan naar het busje.

(Oh, we leren OOK dat Michaela's verloofde Aiden seks had met Connor toen ze naar een kostschool voor alleen jongens gingen. Natuurlijk.)

Ondanks beschimpingen van Connor, is Michaela nog steeds van plan om te trouwen in een jurk van Vera Wang... één kind te krijgen... een kok en een oppas in te huren... en de wereld te veroveren als Aidens vrouw.

Ondertussen doet Wes zich voor als advocaat om de gevangenis binnen te sluipen en zijn buurvrouw Rebecca te bezoeken, die zijn hulp niet wil.

Later beantwoordt Wes een telefoontje op de telefoon die Rebecca in zijn badkamervloer had verstopt en ontdekt dat het echt zo is Lila 's telefoon - en de persoon aan de andere kant lijkt op zoek te zijn naar drugs.

Terug naar Annalise Keating: de school wil dat ze de zaak van quarterback Griffin op zich neemt. Zal ze Lila's vriend verdedigen?

Kan zijn. Eerst moet Annalise bepalen of haar man de moord heeft gepleegd.

Ze moet ook rekening houden met het alibi van Griffin, namelijk dat zijn DNA onder Lila's nagels zat omdat ze hem betrapte op omgang met Rebecca bij zijn studentenhuis nadat ze wat cocaïne aan de jongens had afgeleverd.

Annalise neemt de zaak van Rebecca aan en vertelt haar studenten dat ze 'verdere discussie over de moord op Lila Stangard' verbiedt.

Ze arriveert echter op het politiebureau en krijgt te horen dat Rebecca de moord op Lila al heeft bekend en dat we alles ook op band hebben, glimlacht een zelfgenoegzame rechercheur.

Ik kan niet zeggen dat we het zagen Dat komt eraan. Maar we kunnen wel zeggen dat we niet kunnen wachten om te zien wat er daarna komt.

Bekijk de officiële teaser hieronder voor Hoe weg te komen met moord Seizoen 4 Aflevering 4 ('Let's Get to Scooping') en gaan bekijk How to Get Away with Murder online via TV Fanatic om aflevering 3 opnieuw te beleven: