Hot Mugshot Guy: Gedumpt, Dissed door vrouw na vermeend vreemdgaan Foto's Surface

Hij was de favoriete hete mugshot-man van internet, totdat zijn vrouw hem betrapte op vreemdgaan en een aantal zeer belastende foto's vrijgaf. Nu is hij gedumpt en uitgescholden door de vrouw die hij dacht te kunnen vertrouwen.

Jeremy Meeks werd in 2014 viraal omdat hij een aantrekkelijke misdadiger was.

Drie jaar later is 'Hot Mugshot Guy' echter niet langer een gezochte man, althans niet door zijn gekwetste en woedende vrouw, Melissa Meeks.Jeremy Meeks, echtgenote

Een week nadat Meeks werd gezien terwijl ze HEEL bevriend raakte met Topshop-erfgename Chloe Green aan boord van een jacht in Turkije, heeft Melissa aan The Daily Mail verteld dat ze van plan is te scheiden van haar vreemdgaande echtgenoot.

We kunnen haar niet bepaald ongelijk geven.

Hoewel we niet zeker weten wat er is gebeurd tussen Meeks en Green - de 26-jarige dochter van Sir Philip Green, de Britse miljardair achter de eerder genoemde internationale kledingwinkel - tonen paparazzifoto's van vorige week de twee knuffelend en kussend terwijl u op vakantie bent.

'Het eerste dat ik ervan hoorde, was toen ik wakker werd en op mijn telefoon keek' Melissa vertelde de Daily Mail , als volgt uitwerkend:

'Een willekeurig persoon die ik niet ken stuurde een direct bericht met de foto van mijn man die die vrouw kuste. Ik raakte in shock. Ik voelde me misselijk.

'Het was alsof er een bom ontplofte en mijn hele wereld in duigen viel. Ik had nog nooit van Chloe Green gehoord. Ik dacht dat Jeremy aan het werk was.'

Niet echt. Hij was eigenlijk, zo lijkt het, aan het werk het .

Meeks, Jeremy

Melissa houdt niets achter en beschrijft de beelden en de onbetrouwbare acties van haar man als een 'dolk door het hart' waardoor ze zich 'vernederd' voelde.

'Ik weet dat er twee nodig zijn voor de tango, maar ze wist dat hij getrouwd was. Voor mij is dat onvergeeflijk', voegt mevrouw Meeks toe.

'Mijn hele wereld is hierdoor verscheurd. Wat vertel ik onze kinderen? Mijn hart is gebroken. Mijn huwelijk was niet perfect, maar ik dacht dat het gered kon worden, totdat dit gebeurde.'

Jeremy en Melissa delen een zevenjarige dochter, terwijl de eerste twee kinderen heeft uit een eerdere relatie.

'Wat ze deden, heeft mijn hele wereld verwoest', zegt Melissa en vraagt:

'Heeft een van hen nagedacht over de kinderen en welke invloed dit op hen zal hebben? Zij zijn hierin de onschuldige slachtoffers. En ik ook. Ze probeerden niet eens discreet te zijn.

'Ik ben publiekelijk vernederd, wat de pijn zoveel erger maakt.'

Jeremy Meeks. Geen shirt.

Meeks werd in 2014 gearresteerd op beschuldiging van wapens en het internet ging meteen wild over zijn mugshot.

Als gevolg van deze onverwachte populariteit kreeg hij zelfs een contract voor professioneel modellenwerk.

Melissa vertelt de Britse krant dat deze roem Jeremy heeft veranderd en dat hij de afgelopen maanden met beroemdheden is omgegaan.

De twee spraken over uit elkaar gaan, maar waren nog niet tot die beslissing gekomen toen de foto's met Green vorige week naar haar werden gestuurd.

Op woensdag hadden man en vrouw het eindelijk uit.

'Ik heb hem verteld hoe kapot en boos ik ben', zegt ze. 'Hij bleef zich verontschuldigen - niet voor de affaire, maar voor de manier waarop ik erover hoorde. Ik voel me vernederd, niet alleen omdat mijn man betrapt is met een andere vrouw, maar ook omdat ze er zo brutaal over waren.

'Hij zei tegen me:' Het was niet mijn bedoeling dat het zo zou gebeuren.'

'Die foto's zullen me voor altijd achtervolgen. Hij bleef maar zeggen: 'Het spijt me, je hebt dit niet verdiend.' We hadden het over echtscheiding. Ik vertelde hem dat ik niet dacht dat het huwelijk nog te redden was.

'Hij was het er mee eens. Het huwelijk is voorbij.'