Hope Higginbotham: Dating Robby Hayes vlak voor de vrijgezellin!

Welkom, fans van The Bachelorette! We hebben leuk nieuws over een van de deelnemers aan de show, Hope Higginbotham. Het lijkt erop dat ze misschien liefde heeft gevonden voordat ze in de show verscheen - met mededeelnemer Robby Hayes! Volgens bronnen dicht bij het paar begonnen ze te daten kort voordat het filmen voor The Bachelorette begon. Dit is absoluut een gang van zaken die we niet zagen aankomen! We weten niet hoe lang hun relatie zal duren, maar we houden je zeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zorg er in de tussentijd voor dat je afstemt op The Bachelorette om te zien of Hope haar nog lang en gelukkig vindt!

Gisteravond op The Bachelorette uitte JoJo Fletcher zijn ernstige zorgen over vrijer Robby Hayes en zijn ex-vriendin, Hope Higginbotham.

Nou, nu hebben we het echte verhaal ...Hoop Higgenbotham, Robby Hayes

Fans die gisteravond de aflevering hebben bekeken die leidde tot de rozenceremonie in de geboorteplaats - het werd in mei gefilmd - vragen zich allemaal af:

Waar ging dat in godsnaam over?!

De relatie van Robby Hayes en Hope Higginbotham speelde een vreemde hoofdrol in het drama dat zich afspeelde op zijn date in Florida.

Vooral toen Robby een gesprek had met zijn moeder... die hem op serieuze toon vertelde dat Hope's huisgenoot hem uitriep.

Openbaar. Om onbekende redenen.

De beschuldiging van de kamergenoot, die Robby Alex noemt, is dat hij zijn relatie met Hope heeft opgegeven om op The Bachelorette te verschijnen.

Het was allemaal heel raar...

Het Alwetende Orakel van The Bachelorette-spoilers, Reality Steve, stelt namelijk dat Bachelorette-producenten deze onzin hebben bedacht.

Waarom vraag je dat?

Steve beweert dat de show Robby's moeder de schuld gaf aan Hope's kamergenoot, terwijl in werkelijkheid zijn verdachte uiteenvallen werd gemeld door ... Steve.

Hij claimt hij zal een e-mail publiceren van Hope dat bewijst dat het verhaal dat Robby op tv vertelt ook heel anders is dan wat er echt is gebeurd.

Volgens Robby was zijn relatie met Hope zo slecht dat het ruim negen maanden duurde voordat het daadwerkelijk over was. Ja, hij zei dit.

Het is zo duister en vaag als dat klinkt, zo niet meer. Hij ging in november 2015 met Hope naar Italië, toen hadden ze duidelijk een leuke kerst:

Robby Hayes, vriendin

Volgens Robby was zijn relatie met Hope 'zo slecht' dat hij 'het negen maanden eerder had moeten beëindigen', zei hij gisteravond tegen JoJo.

Maar dat deed hij niet - in plaats daarvan ging hij in november 2015 met Hope naar Italië, iets dat vrij goed is gedocumenteerd op hun beide Instagram-pagina's.

Citaat van Reality Steve:

'Robby & Hope gingen vorig jaar november samen naar Italië. Maar volgens hem was de relatie zo slecht dat hij die negen maanden eerder had moeten beëindigen.'

'Een maand na Italië, op kerstdag, maken ze deze foto samen', voegt hij eraan toe, terwijl hij de bovenstaande foto van het tweetal van de feestdagen deelt.

Behoorlijk verdacht gezien zijn tijdlijn van 'negen maanden ellende' en het feit dat hij vertrok om te filmen De Vrijgezellin dit voorjaar, zou je niet zeggen?

Robby Hayes-foto Ik hoop Higgenbotham

Volgens een insider bracht Hope meer tijd door met Robby's familie dan met haar eigen familie en zou ze van hem en zijn familie houden.

Anderen zeggen dat Robby probeert om voor dit verhaal uit te komen en probeert het te laten lijken alsof hij hard heeft gewerkt om eerlijk te zijn tegen Fletcher.

Wat betreft H-kwadraat?

Maandagavond beloofde Steve zijn volgers dat hij de inhoud van de e-mail van Hope Higginbotham vandaag op zijn blog zou delen.

Blijf kijken.