Holly Madison over Hugh Hefner: 11 schokkende waarheden blootgelegd

Het veelzeggende boek van Holly Madison over haar leven met Hugh Hefner staat vol schokkende onthullingen. Hier zijn 11 dingen die we uit haar boek hebben geleerd.

Zeven jaar lang woonde Holly Madison in de Playboy Mansion en deed alsof het leven met Hugh Hefner en zijn staartdragende harem slechts een kom met kersen was.

Maar vorig jaar, haar tell-all boek In het konijnenhol onthulde de duistere waarheid over de Playboy-levensstijl, en het was allesbehalve glamoureus.Nu is Madison, die ooit werd beschouwd als Hef's 'nummer één vriendin', terug met een nieuw boek, De Vegas-dagboeken , waarin ze meer geheimen onthult over haar tijd als konijn.

Ze ontmaskert de Playboy-mogol als een monster en beschrijft de Mansion als een waar horrorhuis voor een jonge, beïnvloedbare vrouw die op zoek is naar glitter en glamour.

Lees verder voor haar vernietigende verwijderingen van de man onder het satijnen gewaad.

1. Hij was een meestermanipulator

Hef was een meester-manipulator'Er was vrij duidelijk vriendjespolitiek... hij speelde graag favorieten om iedereen scherp te houden', beweerde Madison in The Vegas Diaries. 'Hoe zou hij anders zeven vrouwen onder controle kunnen houden?' voegde ze eraan toe. 'Hij moest op de een of andere manier de overhand behouden.'

2. De leuke, feestelijke sfeer was allemaal een façade

De leuke, feestelijke sfeer was allemaal een façade'Het was een constante strijd', zegt Madison, die zeven jaar in het Playboy-huis heeft gewoond. 'Ik probeerde dit beeld van 'Oh, alles is hier zo geweldig' te verkopen, maar ik voelde me ellendig van binnen.'

3. Ze haatte het om een ​​Barbie-kloon te zijn

Ze haatte het om een ​​Barbie-kloon te zijn'Ik vond het niet leuk om een ​​kloon te zijn', zegt ze over het leven in een huis vol met haar dubbelgangers. 'Dat was zeker iets waar ik de hele tijd last van had.'

4. Hij was ronduit beledigend

Hef was ronduit beledigend'Als Hef echt in de war was over de reden waarom ik wegging en vergat dat er ruzie was, dan had hij ofwel het meest selectieve geheugen ter wereld, ofwel dacht hij dat het normaal was om tegen zijn vriendinnen te praten en ze regelmatig aan het huilen te maken', zei ze in The Vegas. Dagboeken.

5. Hij wist nauwelijks iets van zijn 'vriendinnen'

Hij wist nauwelijks iets over de zijne'Hij wist ongeveer vier dingen over elk meisje,' beweerde Madison. 'Haar naam, haar leeftijd, waar ze (ongeveer) vandaan kwam en hoe goed ze zich gedroeg en zich aan de regels hield.'

6. We leefden allemaal in angst in de Mansion

We leefden allemaal in angst in het landhuis'Er was veel angst omdat er zoveel concurrentie was tussen de vrouwen', aldus Hef, aldus Madison.

7. Het leven in het landhuis vernietigde het gevoel van eigenwaarde

Het leven in het landhuis vernietigde het gevoel van eigenwaarde'The Mansion was geen plek waar vertrouwen werd opgebouwd', vertelde Madison aan People. 'Het was een plek waar manipulatie werd gebruikt om iedereen te laten klauteren om haar plek in huis te behouden.'

8. Seks met Hef was zeer onaangenaam

Seks met Hef was zeer onaangenaam'Iedereen wilde dat soort dingen heel snel achter de rug hebben', zei Madison over seks met de tachtigjarige in haar eerste boek, Down the Rabbit Hole. Geen schok daar.

9. Hef's slaapkamercapriolen waren 'eng' en 'bizar'

HebbenMadison zei dat haar quaaludes werden aangeboden, wat Hef grofweg 'dijopeners' noemde. Ze beweerde dat de orgieën bestonden uit twee breedbeeldschermen met porno, kijken naar Hef die masturbeerde, een gepasseerde joint en meerdere vrouwen die in een halve cirkel rond het bed rondhingen.

10. The Mansion was als een gevangenis

The Mansion was als een gevangenis'Iedereen denkt dat het beruchte metalen hek bedoeld was om mensen buiten te houden', zei Madison in haar eerste boek. 'Maar ik kreeg steeds meer het gevoel dat het bedoeld was om me op te sluiten.' Ze geeft toe dat ze zelfmoord heeft overwogen, in de overtuiging dat dit haar enige uitweg was.

11. Hij stuurde haar enge brieven nadat ze was vertrokken

Hef stuurde haar enge brieven nadat ze was vertrokkenMadison was talloze keren in de pers nadat ze het landhuis had verlaten, maar Hef wilde haar nog steeds onder controle houden. 'Als ik iets zei dat niet naar zijn zin was, stuurde hij me een berispende brief', zei Madison. 'Er was gewoon een heel griezelige sfeer.'

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: