Here Comes Honey Boo Boo Seizoen 4 Aflevering 1 Samenvatting: Gefeliciteerd met je 34ste verjaardag, June Shannon!

Welkom bij mijn samenvatting van Here Comes Honey Boo Boo seizoen 4 aflevering 1! In deze aflevering vieren we de 34ste verjaardag van June Shannon! June is opgewonden om haar verjaardag te vieren met haar familie en vrienden, en ze heeft zelfs een speciale verrassing voor haar dochter Alana. We zien ook de ex-man van June, Mike 'Sugar Bear' Thompson, een gastoptreden maken. Dus pak wat popcorn en laten we aan de slag gaan!

De Shannons en Thompsons zijn terug in Here Comes Honey Boo Boo Seizoen 4 Aflevering 1. Toen we de familie voor het laatst verlieten, waren Anna en Michael net verloofd.

Nu, tijdens de première van het vierde seizoen die gisteravond werd uitgezonden, zien we dat er nog meer veranderingen op komst zijn voor de grote familie die op de een of andere manier nog steeds op een TLC-show is.Here Comes Honey Boo Boo Seizoen 4 Aflevering 1 zag Anna haar bruiloft plannen en tot haar ergernis het huis van Mama June verlaten.

Het is niet het verjaardagscadeau dat ze in gedachten had. June Shannon wordt 34 in deze aflevering. Ze werd geboren in 1979. Neem even de tijd om dat te laten bezinken.

Ter ere van dit evenement besluiten de meiden een tropische stay-cation te houden, waarbij ze de plek omtoveren tot een Hawaiiaans strand, compleet met een uitsnede van Mario Lopez.

Helaas voor juni verhuist Anna uiteindelijk met Michael en Kaitlyn, dus het is een bitterzoet moment, maar ook een overgangsritueel waar ze niet tegen kan.

Om de leegte op te vullen, gaat ze op zoek naar een fulltime baan. Haar zus heeft toevallig een bakkerij, dus besluit June om te proberen te bakken en taarten te decoreren.

Verbazingwekkend genoeg gaat het niet zo goed, maar ze probeert het, min of meer, en terwijl ze met haar zus aan het werk is, verandert Sugar Bear in Sugar Stay at Home Mom.

Niet voor lang. Binnenkort is June weer thuis, zodat Sugar Bear weer aan het werk kan. Gelukkig, met een beetje okselzachte toffee, behandelen ze Anna's vertrek goed.

Volg de link naar bekijk Here Comes Honey Boo Boo online en blader door onze geweldige fotogalerij hieronder om de bende door de jaren heen te zien: