Heidi Montag voor en na plastische chirurgie: de terugkeer van normale C-cup borsten!

Heidi Montag haalde de krantenkoppen toen ze haar dramatische transformatie onthulde na 10 cosmetische ingrepen op één dag. Nu vertelt de voormalige realityster over haar beslissing om onder het mes te gaan en onthult dat ze 'blij' is met haar nieuwe look en zich 'meer als zichzelf' voelt. 'Ik voel me zeker meer mezelf', zei Montag tegen People. 'Ik voel me zelfverzekerder, ik voel me sexyer en ik voel me gewoon meer de Heidi die ik altijd had moeten zijn.' Hoewel sommigen misschien denken dat de beslissing van Montag om zoveel werk te laten verzetten een beetje extreem was, houdt de ster vol dat ze haar operatie eigenlijk conservatief benaderde. 'Ik ging naar binnen met een heel natuurlijke blik in gedachten', zei ze. 'Ik wilde eruit zien als een betere versie van mezelf.' En het lijkt erop dat Montags echtgenoot Spencer Pratt ook aan boord is met haar nieuwe uiterlijk. 'Hij vindt het geweldig', zei ze over de reactie van haar echtgenoot. 'Hij vindt dat ik er geil uitzie.'

Drie jaar nadat ze onder het mes ging om borstimplantaten van maat F te krijgen (samen met negen andere plastische operaties op één dag), besloot Heidi Montag het ongedaan te maken.

In de nieuwe uitgave van Ons wekelijks , ze vertelt over de operatie en pronkt met haar gloednieuwe C-cup-implantaten, die er veel menselijker uitzien.Lauren Conrad is blijkbaar nog steeds mooier, omdat Ons zette haar op de retrospectieve cover van de Hills, ondanks de invalshoek van Heidi Montag voor plastische chirurgie. Het spijt me, Heidi.

De wekelijkse cover van The Hills Us

Poserend aan zee in Santa Barbara, Californië, onthulde de blondine haar kleinere, beter beheersbare borsten, die ze in een procedure van zes uur had vernieuwd.

Daarvoor had ze een aantal gezondheidsproblemen gehad, allemaal gerelateerd aan haar implantaten van maat F, die volgens haar 'ongeveer drie pond per stuk' wogen.

'Ik kon het gewicht van hen in [mij] niet voorstellen', zei ze.

'Ze voelden aan als bowlingballen op mijn borst.'

En leek ook op hen.

Eerlijk gezegd is het verbazingwekkend dat ze nooit de pornoroute is ingegaan, gezien het feit dat het eenmalige schatje in wezen zichzelf had veranderd in een menselijke opblaaspop.

Terwijl Lauren Conrad tot op de dag van vandaag dezelfde natuurlijke schoonheid blijft, is Heidi nauwelijks herkenbaar aan het meisje dat we voor het eerst ontmoetten De heuvels , en het was het niet waard.

Haar borsten bezorgden haar rug- en nekklachten en gevoelloosheid in haar armen. Maar 'ik ben de nieuwe, nieuwe, nieuwe Heidi!' ze is nu enthousiast. Een goede zaak ook.

Naast het verbeteren van haar gezondheid, ziet ze er nu veel beter uit.

Voor meer informatie over de Heidi Montag-borstverkleiningssaga, inclusief hoe echtgenoot Spencer Pratt heeft geholpen bij haar herstel, volgt u de bovenstaande link naar Ons .

Vergeet dan dat ze bestaat nadat deze laatste 15 minuten zijn verstreken.