Hayes Grier gaat dansen met de sterren

Hayes Grier staat op het punt het podium te betreden van Dancing with the Stars en we kunnen niet opgewondener zijn! De social media-ster staat bekend om zijn hilarische ranken en schattige glimlach, maar we zullen een geheel nieuwe kant van hem te zien krijgen wanneer hij de dansvloer betreedt. We hebben het gevoel dat hij een natuurtalent gaat worden!

Een andere beroemdheid is geboekt voor Dancing with the Stars seizoen 21.

Hoewel we die term deze keer misschien losjes moeten gebruiken.

Hayes Grier foto

De geliefde Vine-sensatie Hayes Grier is gecast voor het komende seizoen van deze ABC-competitie - en hoewel zijn naam misschien niet bij iedereen bekend is, is hij bekend bij een vrij groot contingent internetgebruikers.

Grier heeft meer dan vier miljoen volgers op Vine, waarmee hij een van de meest populaire posters op deze videodienst is.

Hij heeft ook meer dan drie miljoen Twitter-volgers en hij kondigde het DWTS-nieuws zelf als volgt aan:

Begin met tweeten en retweeten #hayesdwts @DancingABC Ik hou van jullie allemaal die me hebben geholpen om hier te komen. Geef de video een duim omhoog en reageer.'

Later voegde hij eraan toe:

'Ik ga nu weer naar bed, want ik heb over een paar uur mijn eerste repetitie. Houd de hashtags gaande en trending! Kom snel terug.'

Grier sluit zich aan bij een Dancing with the Stars-cast met onder meer Triple Crown-winnende jockey Victor Espinoza; dochter van wijlen Steve Irwin, Bindi Irwin; en af ​​en toe een racist, Paula Deen.

Het nieuwe seizoen begint op 14 september en de volledige cast wordt aanstaande woensdag aangekondigd op Good Morning America.