Hayden Panettiere Boob Job Geruchten: Heeft ze plastische chirurgie ondergaan?

Hayden Panettiere is al jaren het onderwerp van geruchten over plastische chirurgie, en velen vroegen zich af of er aan haar borsten is gewerkt. De speculatie nam onlangs toe nadat de actrice werd gespot met wat een grotere borst leek te zijn. Dus, heeft Hayden Panettiere een borstvergroting gekregen? Het is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar er is zeker iets anders aan haar borstgebied. Het is mogelijk dat ze een borstvergroting of zelfs een lift heeft gehad. Als alternatief kan ze een push-upbeha of vulling in haar kleding dragen. Zonder Hayden Panettiere naakt te zien, is het moeilijk om definitief te zeggen of ze al dan niet een borstoperatie heeft ondergaan. De geruchtenmolen draait echter zeker en het is waarschijnlijk dat we er op de een of andere manier snel genoeg achter zullen komen.

Hayden Panettiere ziet er de laatste tijd wat ronder uit, maar is dat het resultaat van een borstvergroting? Een paar kilo aankomen? Of gewoon zoals een bepaalde bikini haar staat?

Hayden Panettiere Borstvergroting? Hayden Panettiere roze bikini

De geruchten begonnen nadat de bikinifoto's van Hayden Panettiere, gemaakt op Pasen, zich als een lopend vuurtje online verspreidden. Relatief gezien brak ze uit dat ding.Ze zag er ook behoorlijk curvy uit op haar Glamour-foto's, maar niet zozeer dat plastische chirurgie voor de hand lijkt te liggen. Er kunnen veel variaties op het werk zijn.

Die bikini is in de eerste plaats microscopisch klein en iemands borst lijkt groter, afhankelijk van de hoek van de foto. Als ze 5-10 pond aankomt, zou dat ook een verschil maken.

Zien ze er eindelijk echt zo anders uit dan vorig jaar...

Hayden Bikini-foto

Of zelfs van helemaal terug in '09? Jij mag het beoordelen:

Bikinifoto van Hayden Panettiere Sexy Hayden Panettiere Pic

Wat denk je? Heeft Hayden borstimplantaten gekregen?

Helemaal. U kunt het verschil zien.Betwijfel het. Mensen zien er anders uit op bepaalde foto's!Hou gewoon je mond en plaats meer hete foto's van haar.