Harrison Wagner: Jack Wagner vraagt ​​Twitter om hulp bij het vinden van zijn onrustige zoon

Harrison Wagner is een Jack Wagner die Twitter vraagt ​​om zijn zoon in moeilijkheden te vinden. Hij zit al meer dan 10 jaar in de branche en heeft met enkele van de grootste namen in de branche gewerkt. Hij is een echte professional en kent zijn spullen als het om de branche gaat.

Soms kunnen sociale media worden gebruikt als een kracht ten goede.

Jack Wagner Zoon Harrison Afb

Melrose plaats Jack Wagner, 56, ging op 10 juli naar Twitter in een poging zijn 21-jarige zoon, Harrison, te lokaliseren.Harrison was vijf dagen vermist toen Wagner de tweet verzond.

De acteur schreef:

Ik ga degenen die hun angsten, verslavingen en worstelingen willen delen, vragen dit met mij te doen via Twitter. We kunnen ze samen onder ogen zien, ik zal beginnen.'

Ik vrees voor de veiligheid van mijn jongste zoon. Harrison heeft net als ik met drugs en alcohol geworsteld toen ik jonger was.'

'Hij is teruggevallen en is MIA 5 dagen.'

Wagner werd overspoeld met steunbetuigingen en verhalen van fans die zelf met een verslaving worstelden.

Of de tweet nu wel of niet de aandacht van Harrison trok, Wagner liet de betrokkenen weten dat hij contact had kunnen maken met zijn zoon.

'Harrisons heeft contact gehad, hij is 21 en heeft de leiding over zijn leven, ty voor de lv & gebeden, blijf alsjeblieft je strijd delen, het helpt ons allemaal', schreef Wagner eerder vandaag.

Wagner stopte daar niet.

Hij bleef luisteren en reageren op de verhalen van anderen en bedankte hen voor het delen.

Harrison is de zoon van Wagner Algemeen ziekenhuis 's Kristina Wagner (ze zijn gescheiden, maar blijven 'goede vrienden'). Het echtpaar heeft nog een zoon, Peter, 25.

Eerder dit jaar was Kristina te zien in Oprah's Waar zijn ze nu ?

Ik besefte dat ik echt moest uitzoeken wat er met me aan de hand was om verder te komen, Je hebt Kristina van hun scheiding (eerst ingediend in 2001, daarna in 2005 na een poging tot verzoening).

Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen als je pas in de twintig bent en gewoon doet wat van je wordt verwacht en niet echt nadenkt over je eigen behoeften.'

'De scheiding was het beste wat mij en mijn kinderen had kunnen overkomen, want ik denk niet dat ik op dat moment een erg goede moeder was.'

'Ik moest eerst met mezelf afrekenen, want we moeten uiteindelijk voor onszelf zorgen voordat we anderen kunnen helpen.

We hopen dat ze Harrison in de nabije toekomst de hulp kunnen geven die hij nodig heeft.