Hailey Baldwin tot Kourtney Kardashian: blijf weg van Justin Bieber!

Hailey Baldwin is niet blij met Kourtney Kardashian! Het model ging naar Twitter om de realityster te vertellen 'blijf uit de buurt van Justin Bieber'. Hailey en Justin gaan al jaren af ​​en toe uit, en het lijkt erop dat ze niet zo blij is dat hij tijd doorbrengt met Kourtney.

Het is bijna twee maanden geleden dat de wereld hoorde dat Justin Bieber en Hailey Baldwin verloofd zijn.

Samen heeft het jonge stel behoorlijk ruige wateren bewandeld, omdat ze te maken hebben met intense media-aandacht, de druk van huwelijksplanning en natuurlijk exen.Hailey Baldwin met Justin Bieber, Best Friends Photo

Nog maar een paar maanden geleden was Justin nog op de markt, wat betekent dat zijn laatste affaires als alleenstaande man vrij recent zijn.

Het is duidelijk dat Selena Gomez de meest spraakmakende ex van Justin is, maar ze is zeker niet de enige beroemde vrouw met wie hij heeft geslapen.

Zoals fans zich zullen herinneren, ging Bieber vorig jaar uit met Kourtney Kardashian, en het lijkt erop dat ze ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil een behoorlijke band vormden.

Dus misschien is het niet verwonderlijk dat Hailey teleurgesteld was toen hij hoorde dat Justin en Kourtney nog steeds regelmatig contact met elkaar hebben.

Justin Bieber, verloofde

Hailey is erg beschermend over haar relatie en ze heeft alle reden om zich bedreigd te voelen, vertelt een bron dicht bij de situatie aan Radar Online.

Ze zegt dat Kourtney beter uit de buurt van Justin kan blijven, en ze zal niet aarzelen om hem te verbieden helemaal met haar te praten.

Het klinkt misschien alsof Hailey melodramatisch is, maar ze heeft misschien een goede reden om bezorgd te zijn.

De insider zegt verder dat Kourt klaar zou zijn om in een oogwenk achter Justin aan te gaan, als ze de kans zou krijgen.'

Kourtney Kardashian staart hard

Klinkt alsof Justin waarschijnlijk de banden met Kourtney zou moeten verbreken omwille van zijn relatie.

Maar ook al hebben we hier te maken met de nieuwe en verbeterde Justin, het is een veilige gok dat hij dat niet zal doen.

De dingen tussen Justin en Kourtney waren ernstiger dan de meeste mensen beseften', beweert de bron.

'Hun fysieke compatibiliteit was buitengewoon, en ze begonnen zelfs een band te krijgen over religie.

Justin Bieber op het strand

De insider voegt toe:

Justin voelde zich enorm aangetrokken tot Kourtney en ze was echt verliefd op hem. Ze hadden veel plezier samen.'

Een andere bron bevestigt dat Justin en Kourtney nog steeds contact hebben, maar ontkent dat

Kourtney en Justin staan ​​op goede voet, ze praten nog steeds af en toe, maar Selena hoeft zich nergens zorgen over te maken. Kourtney heeft alleen oog voor Younes Bendjima, ze is helemaal gek op hem en alleen op hem. een insider dicht bij Kourtney vertelt Hollywood Life.

Justin Bieber en Hailey Baldwin kussen

Ze zal altijd dol zijn op Justin, ze denkt dat hij een geweldige kerel is, maar er is niets meer romantisch tussen hen, dat eindigde toen ze serieus werd met Younes, 'voegt de bron toe.

Tegenwoordig zijn Kourtney en Younes uit elkaar, maar degenen die Justin het beste kennen, zeggen dat hij volledig toegewijd is aan zijn relatie met Hailey,

Natuurlijk was hij in het verleden volledig toegewijd aan zijn relatie met Selena.

En we weten allemaal hoe dat is afgelopen.