Grey's Anatomy Seizoen 14 Aflevering 15 Samenvatting: Oude littekens, toekomstige harten

Als je een fan bent van Grey's Anatomy, dan weet je dat de meest recente aflevering een tranentrekker was. In 'Old Scars, Future Hearts' zagen we de terugkeer van Owens zus, Megan, die vermoedelijk dood was nadat ze jaren geleden door de Taliban was gevangengenomen. Hoewel haar hereniging met Owen emotioneel was, bracht het ook enkele oude wonden naar boven tussen de broers en zussen. Naast de terugkeer van Megan, zagen we ook de relatie van April en Jackson verslechteren. Nadat April erachter kwam dat Jackson geheimen voor haar achterhield, maakte ze een einde aan de relatie tussen hen. Het was een hartverscheurende aflevering vol drama. Als je het hebt gemist, of gewoon een opfriscursus wilt, lees dan verder voor onze samenvatting van alle grootste momenten uit Grey's Anatomy seizoen 14 aflevering 15.

Zelfs na 14 jaar is er nog steeds veel informatie die we niet weten over enkele van onze meest geliefde Grey's Anatomy-personages.

Daar werd veel duidelijk over Grey's Anatomy Seizoen 14 Aflevering 15 waaruit bleek dat de personages bleven proberen hun carrière en leven voort te zetten bij Gray Sloan Memorial.

Toen de aflevering begon, probeerde Meredith meer details te weten te komen over de relatie van haar moeder met Marie.

als jij Grey's Anatomy online kijken , weet je dat Meredith het patent voor polymeren nodig had van haar moeders oude vrienden, maar ze had geen idee dat Marie Ellis haatte voordat ze stierf.

Dus deed Meredith onderzoek in alle oude dagboeken van haar moeder in de hoop de waarheid te achterhalen en hopelijk haar onderzoeksproject te redden.

Laat je me zelfs het patent licentiëren? vroeg Meredith wanneer Marie in het ziekenhuis aankwam.

Er is hier niets onbeduidends, antwoordde Marie, duidelijk woedend omdat ze gegeneraliseerd werd als een schurk omdat Ellis volledig achter haar rug ging.

Toen begon Marie over Ellis die haar tweede Harper Avery had gewonnen met werk waaraan beide vrouwen hadden gewerkt.

Meredith grijs op grijs

Toen ze me verraadde, deed het onvoorstelbaar veel pijn, zei ze. Ze heeft me gebroken. Marie verliet Meredith toen met een ultimatum: vertel de wereld de waarheid, of geen polymeer.

Na een gesprek met Weber weigerde Meredith, en Marie zei dat ze met een team van getalenteerde artsen aan de procedure zou werken.

En zomaar ging het onderzoek van Meredith de deur uit.

Elders maakte Alex zich zorgen over zijn relatie met Jo toen bleek dat ze in het hele land beurzen aan het aanvragen was.

Camilla Luddington voor ABC

Alex had het gevoel dat Jo hun relatie beëindigde, maar ze voelde een gevoel van vrijheid. Ze was zo lang voor Paul weggelopen dat ze niet wist hoe vrijheid voelde... totdat hij stierf.

Jo wilde haar relatie met Alex echter groots bezegelen. Dus vroeg ze hem ten huwelijk met zijn eigen verlovingsring.

Het was hartverwarmend en bewees dat dit Grey's stel tot het bittere einde samen zal blijven.

In flashbacks kregen we de moeizame relatie van Alex met zijn geesteszieke moeder te zien. Hij had moeite om vrienden te maken of contacten op te bouwen omdat hij niemand mee naar huis kon nemen.

Sarah Drew voor ABC

De enige keer dat hij dat deed, probeerde zijn moeder zijn schedel in te slaan met een hamer omdat ze vergat haar medicijnen in te nemen.

Ondertussen zette April haar ondergang voort, en dat betekende dat ze door Tom geromantiseerd bleef worden. Tom onthulde dat zijn zoon stierf en het deed hem op een gegeven moment twijfelen aan zijn eigen geloof.

Dit bracht ze dichterbij, maar Jackson begint zich zeker zorgen te maken over wat er met zijn ex-vriendin aan de hand is. Toen hij hun kind bij het huis afzette, had ze geen idee welke dag het was.

Ja, dit gaat behoorlijk donker worden.

Wat vind je van de nieuwste wendingen voor de personages?

Klik op de reacties hieronder.

Grey's Anatomy gaat donderdag verder op ABC!