Grey's Anatomy Seizoen 14 Aflevering 12 Samenvatting: Harder, Better, Faster, Stronger

De aflevering van Grey's Anatomy van deze week ging helemaal over relaties: zowel degene die we hebben met anderen als degene die we hebben met onszelf. En zoals altijd stelden de doktoren van het Gray Sloan Memorial Hospital niet teleur. De aflevering begon letterlijk met een knal. Een patiënt kwam binnen met een schotwond in de maag en het was aan Dr. Miranda Bailey om zijn leven te redden. Ze deed dit met de hulp van haar man, Ben Warren, die nu brandweerman is. Het was een ontroerend moment om deze twee samen te zien werken om een ​​leven te redden en het laat maar weer zien dat je, zelfs als het moeilijk is, altijd op je partner kunt rekenen. Ondertussen bleef dr. Arizona Robbins omgaan met de gevolgen van haar breuk met Callie Torres. Ze was vastbesloten om te bewijzen dat ze net zo goed een chirurg kon zijn zonder Callie aan haar zijde en dat deed ze toen ze het leven van een patiënt redde met behulp van een innovatieve nieuwe techniek. Het was echter duidelijk dat Arizona het emotioneel nog steeds moeilijk heeft en ze vertrouwde haar vrienden toe dat ze niet zeker weet of ze klaar is om weer te gaan daten. Dr. Alex Karev had deze week ook veel op zijn bord terwijl hij probeerde uit te zoeken wat hij voor zijn toekomst wil. Hij kwam er onlangs achter dat zijn ex-vrouw, Izzie Stevens, kanker heeft en hoewel hij niets liever wil dan

Wie heeft de chirurgische competitie gewonnen?

Dat was de grote vraag Grey's Anatomy Seizoen 14 Aflevering 12 , terwijl de doktoren in Gray Sloan Memorial hun uiterste best deden om het speelveld gelijk te trekken en met een overwinning naar buiten te komen.als jij Grey's Anatomy online kijken , weet je dat April worstelde om het geloof te behouden nadat drie van haar patiënten op één dag stierven.

Dit heeft ertoe geleid dat kijkers een andere kant van het personage te zien kregen, en het is duidelijk dat het haar niet meer kan schelen hoe mensen haar zien.

Deze nieuwe april heeft met een stagiair geslapen en had zelfs moeite om een ​​manier te vinden om om te gaan met alle dokters die te laat kwamen opdagen voor de grote vergadering.

Goede god, ik heb een monster gecreëerd, zei Webber toen hij besefte hoe ernstig April was. Misschien had hij de concurrentie alleen moeten afhandelen in plaats van zijn taken te delegeren.

Sarah Drew voor ABC

April was niet de enige die worstelde met het verliezen van patiënten. Arizona's hart voelde ook zwaar aan en het stuurde haar terug naar haar ex-vriendin, Carina DeLuca.

Arizona wilde een manier vinden om het aantal sterfgevallen van moeders tijdens en na de bevalling te verminderen, en gezien Carina's ervaring vroeg ze haar om met haar samen te werken voor de wedstrijd.

Carina accepteerde het, en de twee vrouwen gingen later in de aflevering zoenen. Ze zijn een verademing.

Dan was er Bailey, die haar beproeving nog steeds moest verwerken door toedoen van ronduit vreselijke doktoren Grey's Anatomy Seizoen 14 Aflevering 11 .

Bailey in de problemen op grijs

Terwijl ze strikte orders had om uit te rusten, gaf ze Levi de opdracht haar spullen uit het ziekenhuis te brengen om zelf een onderzoek uit te voeren.

De stagiaire mocht er echter niemand over vertellen, omdat Ben en iedereen in het ziekenhuis wilden dat ze herstelde van haar beproeving.

Wat hier gebeurt, blijft hier. Niemand hoeft te weten wat we in deze kamer doen, zei Bailey tegen Levi.

De stagiaire dacht dat Miranda hem in de maling nam en je kon zien dat hij zich overal raar bij voelde. Ja, blijf dromen, Levi.

Eindelijk voelde Jo Wilson zich gelukkig omdat ze met Meredith aan de wedstrijd kon deelnemen en zich geen zorgen hoefde te maken dat haar naam in de pers zou verschijnen.

Camilla Luddington voor ABC

Dit was een groot contrast met eerder in het seizoen, toen Meredith Jo's naam en foto uit de krant moest houden omdat ze bang was dat Paul zou terugkeren.

Gelukkig is Paul weg en zal hij haar nooit meer kwaad doen.

Oké, Grey's Anatomy Fanatics! Wat vond je van de laatste aflevering?

Wie wint de prijs?

Klik op de reacties hieronder.

Grey's Anatomy keert in maart terug.