Girlfriends' Guide to Divorce Seizoen 1 Aflevering 1 Samenvatting: Kan Bravo's eerste gescripte show blijven hangen?

Welkom bij de Gids voor Echtscheiding voor Vriendinnen! Dit is Bravo's eerste gescripte show en we zijn verheugd om te zien hoe het zich ontvouwt. De show volgt het leven van een groep vrienden die door een scheiding gaan. We zullen elke aflevering samenvatten en je onze deskundige mening over de show geven.

De Girlfriends' Guide to Divorce van gisteravond, seizoen 1, aflevering 1, markeerde Bravo's eerste uitstapje naar non-reality-tv. Dat alleen al was genoeg om onze interesse te wekken.

Zal de belangstelling echter afnemen nadat de drukte van de première is weggeëbd? Of heeft het netwerk een hit in handen met het door Lisa Edelstein geleide project?Als alternatief luchtig en schokkend brutaal, Girlfriends' Guide to Divorce Seizoen 1 Aflevering 1 heeft ons kennis laten maken met deze serie over een zelfhulpgoeroe.

En de ondergang van haar huwelijk, en alles wat daarbij komt kijken.

Edelstein speelt Abby McCarthy, auteur van een boekenreeks die haar eigen leven gebruikt als een casestudy over hoe je een gelukkig huwelijk, gezin en al het goede kunt hebben.

Doe wat ze zegt, niet zoals ze met andere woorden doet.

Abby en haar man, gespeeld door Paul Adelstein (ja, ze castten amusant een Adelstein naast een Edelstein) zijn onlangs en onhandig gescheiden.

Ze wonen echter nog steeds onder hetzelfde dak en proberen het hele huwelijksinstorting-gedoe op de DL te houden in het belang van hun kinderen en haar carrière.

Haar vrienden Lyla (Janeane Garofalo) en Phoebe (Beau Garrett) zijn op de hoogte en hebben hun eigen relatieproblemen die ze ter tafel brengen.

als jij bekijk Girlfriends' Guide to Divorce online , zie je een combinatie van lachen, drinken, dansen en seks, afgewisseld met het verdriet van levens in beroering.

Sommige delen zijn echt leuk om naar te kijken, andere legitiem moeilijk om naar te kijken. Misschien is dat helemaal een opzet, aangezien veel mensen deze midlife-realiteit goed kennen.

Daarin ligt de haak van Bravo's eerste niet-realiteitsshow, die ironisch genoeg meer levensecht is dan sommige van de zogenaamd niet-gescripte huisvrouwendrama's.

Wat gebeurt er als Abby's kinderen erachter komen? Wat geeft ze toe bij een signeersessie die op video wordt vastgelegd en viraal gaat, waardoor haar leven in beroering komt?

Volg de bovenstaande links om te kijken en erachter te komen, en vertel ons dan of je denkt dat deze nieuwe serie benen heeft of dat het over een paar weken voorbestemd is om te worden geannuleerd.