Giada De Laurentiis: Liegen over toen ze met Shane Farley begon te daten?

De beroemde chef-kok zit mogelijk in de problemen omdat ze zou hebben gelogen toen ze met haar huidige partner begon te daten. Volgens een recent rapport wordt Giada De Laurentiis beschuldigd van liegen over de tijdlijn van haar relatie met Shane Farley. Het paar begon naar verluidt te daten in 2015, maar Giada zou vrienden en familie hebben verteld dat ze elkaar pas in 2016 begonnen te zien. Als de beschuldigingen waar zijn, is het mogelijk dat Giada probeerde de ernst van haar relatie met Shane te bagatelliseren om een ​​mogelijk drama met haar ex-man, Todd Thompson, te vermijden. Hoe dan ook, het ziet er zeker niet goed uit voor de beroemde chef-kok.

In het verleden romantische geruchten hebben ontweken, Giada DeLaurentiis had deze misschien wel zien aankomen.

Giada chat met Facebook-fans

De Italiaanse chef-kok is momenteel aan het daten Shane Farley , een tv-producent die heeft gewerkt aan Rachel Ray , De Tony Danza-show en momenteel Het FABLife .Farley vroeg de scheiding aan van personal trainer Jennifer Giamo afgelopen april, en De Laurentiis voltooide de hare van Todd Thompson in september (hun splitsing werd aangekondigd in december 2014).

Volgens Radar online , De procedure van Farley en Giamo lelijk geworden , met een rechter die op 24 april 2015 een tijdelijk straatverbod uitvaardigde. Het vervreemde stel moet op 11 december weer voor de rechtbank verschijnen.

Dat vertelde een bron onlangs Pagina zes dat toen De Laurentiis en Farley voor het eerst met elkaar gingen daten, de producer 'nog steeds erg getrouwd' was.

Dit leidde ertoe dat een paar mediakanalen probeerden de punten te verbinden toen het nieuwe stel elkaar daadwerkelijk begon te zien. De Laurentiis en Bobby Flay waren in gesprek met Farley om in 2013 een show te lanceren, en Radar merkt op dat De Laurentiis verschillende gastoptredens maakte op Rachel Ray in 2011.

Giamo's advocaat, vertelde Barry S. Guaglardi Pagina zes dat zijn cliënt via de roddelbladen achter Farley's nieuwe vriendin kwam.

Mijn cliënt is kapot van wat ze via de roddelbladen heeft vernomen', zei de advocaat van Giamo. 'Kwetsend' zou een milde typering zijn.'

De vertegenwoordiger van De Laurentiis beweert dat de chef en Farley pas sinds deze zomer aan het daten zijn.

Giada en Shane zijn inderdaad aan het daten, maar begonnen pas afgelopen augustus met daten.

Alle rapporten die het tegendeel beweerden, waren ronduit vals, voegde hij eraan toe.