Gia Giudice pronkt met meer plastische chirurgie (!) met nieuw vriendje (!!)

Gia Giudice pronkt met haar nieuwe vriend (!!) met haar nieuwe plastische chirurgie (!) De 19-jarige dochter van Real Housewives of New Jersey-ster Teresa Giudice toonde haar nieuwe lichaam in een reeks Instagram-foto's. 'Ik hou van mijn nieuwe lichaam!' Gia onderschreef een foto van zichzelf in een diepe zwarte jurk. 'Ik kan niet wachten om ermee te pronken!' Op een andere foto is Gia te zien terwijl ze haar nieuwe vriend kust, die zijn hand op haar kont heeft. 'Ik kan hier niet van afblijven', schrijft ze bij de foto. Het is duidelijk dat Gia erg blij is met haar nieuwe look en we kunnen niet wachten om meer van haar te zien!

Vers uit een controversiële neuscorrectie , Gia Giudice is doorgegaan en heeft haar nieuwe voorliefde voor plastische chirurgie verdubbeld.

Inderdaad, de 19-jarige heeft zojuist op Instagram aangekondigd dat ze haar tweede medische ingreep in evenveel weken heeft ondergaan.

En dit is een rare, jongens.

Gia Giudice, Oksels

Op 20 juli deelde de tiener en Real Housewives of New Jersey-ster een foto van zichzelf tijdens de operatie.

Gia had haar rechterarm opgetild toen er een stuk gereedschap op haar oksel werd aangebracht en ze wiegde een tanktop waarop stond:

Zweet minder, leef meer.

Rechter, Ja

Het bleek dat dit meer was dan alleen een pakkende slogan.

Het was ook de basis voor de operatie van Giudice.

Ze schreef naast de foto:

Gia Rechter Instagram

Heb je je ooit geërgerd aan okselzweetvlekken op je gloednieuwe blouse? Of witte deodorantvlekken op zwarte outfits? Dat heb ik zeker gedaan, maar ik ben opgewonden om afscheid te nemen van beide.'

Ik heb net deze geweldige behandeling gekregen, miraDry genaamd, bij @elysiumveincare en ik kan niet wachten om mijn resultaten te zien!'

Laat het aan een Giudice over om letterlijk alles te gelde te maken. Hé, je moet de drukte respecteren in deze moeilijke tijden.

Gia en Teresa G.

'miraDry is de enige door de FDA goedgekeurde behandeling die permanent zweet vermindert in slechts één afspraak.

Yup: Gia Giudice heeft een ingreep ondergaan waardoor ze naar verluidt nu veel minder uit haar oksels zal zweten.

Gia promootte de arts die deze operatie tijdens het proces heeft uitgevoerd en krijgt er hoogstwaarschijnlijk een gratis operatie uit, en voegde eraan toe:

Theresa, Gia

'Aangezien de behandeling niet-chirurgisch was, was het snel en gemakkelijk, en ik was binnen ongeveer een uur in en uit de spreekkamer!

'Het beste van alles is dat de resultaten permanent en onmiddellijk zijn en net op tijd voor de zomerhitte!

'Als je geïnteresseerd bent in minder zweten en ook meer leven, bekijk dan de link in mijn bio voor een gratis consult!'

Gia met mama

Gia kwam vorige week onder vuur te liggen omdat ze de operatie die ze had ondergaan onthulde - en er zo enthousiast over deed.

Zoals hierboven vermeld, is ze pas 19 jaar oud.

'Ja, ik heb een neuscorrectie. Ja ik ben opgezwollen, schreef de oudste dochter van Joe en Teresa Giudice op vrijdag 17 juli via Instagram.

Gia Giudice op IG

Heel erg bedankt @drtobiasnyc. Ik ben er helemaal verliefd op.

'Ik ben nu volwassen, dit is al een tijdje een onzekerheid van mij en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest en zo lekker in mijn vel!!'

Teresa, van haar kant, maakte duidelijk dat ze de beslissing van Gia volledig steunt.

Gia Giudice op Instagram

Kon niet trotser op je zijn, schreef de Real Housewives of New Jersey-actrice.

Je bent mooi vanbinnen en vanbuiten.'

'Hou van je tot in het oneindige en verder.'

Reeds rechter

Teresa is natuurlijk zelf geen onbekende in cosmetische ingrepen.

Onlangs kreeg de Bravo-persoonlijkheid in februari een niet-chirurgische face- en halsliftbehandeling. De maand ervoor kreeg ze haar tweede borstvergroting.

Toen Gia 18 was, had Teresa gezegd dat ze niet echt wilde dat haar kinderen onder het mes zouden gaan... niet voor een korte tijd tenminste.

Teresa Giudice en dochter Gia

Ik bedoel, ik denk dat je weet dat als je na je 20e iets wilt doen als na je 21ste... Je moet ervoor zorgen dat je lichaam volgroeid is, vertelde Teresa eerder aan verslaggevers.

Of ik weet dat jonge meisjes hun neus laten doen en ik denk, weet je, als je een grote neus hebt, kun je die net zo goed repareren.'

'Waarom niet?

Gia Giudice, vriend

Er zijn waarschijnlijk veel antwoorden op die vraag, maar we kennen een belangrijk persoon in haar leven die 100 procent achter haar staat.

Gia ging dinsdag ook naar Instagram met een shot waarin ze knuffelde met haar nieuwe vriend Christian Carmichael in New Jersey.

Giudice onderschreef het shot ''summer nights w u'' met een smiley-emoji terwijl Carmichael zijn armen om haar heen sloeg op de foto.

Christian Carmichael

De oudste van de vier dochters van Teresa en Joe had haar blonde lokken naar beneden en droeg een doorschijnend zwart topje in de geliefde foto.

Gia identificeerde en tagde Carmichael in een vorige post (hierboven).

Nieuw gezicht, nieuwe pits, nieuwe liefde - waar moet je niet hyped over worden?