Gia Giudice: gevangen in rare liefdesdriehoek met voormalige verkiezingsrivaal?

Volgens recente rapporten is Gia Giudice mogelijk verwikkeld in een vreemde liefdesdriehoek met haar voormalige rivaal van de verkiezing. Bronnen zeggen dat de twee elkaar achter de rug van Giudice's man hebben gezien en dat de situatie behoorlijk rommelig wordt.

Net toen je dacht De echte huisvrouwen van New Jersey had geen stoom meer, zegt de familie Giudice houd mijn bier vast, of wat de populaire Twitter-uitdrukking ook is.

Wat we proberen te zeggen is dat de ooit slapende serie een nieuw leven heeft gekregen nu Teresa, Joe en nu hun nakomelingen genoeg drama genereren om een ​​tiental shows van brandstof te voorzien.Om te beginnen heb je Joe Giudice die naar Italië wordt gedeporteerd.

Als die waanzin nog niet genoeg voor je was, is er het geweldige nieuws dat Teresa een relatie heeft met een veel jongere man (ondanks het feit dat ze nog steeds met Joe getrouwd is).

Joe en Teresa's 18-jarige college fresman-dochter Gia wil niet achterblijven en is nu de strijd aangegaan met een geruchten liefdesdriehoek van haar eigen ... en het is sappig.

Echt sappig. En net als Kylie Jenner voor haar, is Gia misschien wel degene die de fakkel oppakt en dit media-imperium van de familie naar nieuwe hoogten van meerdere generaties brengt.

Bekijk de nieuwste:

1. De traditie gaat verder

De traditie gaat doorGia Giudice is nog een tiener, maar de eerstejaarsstudent aan de Rutgers University is verstrikt geraakt in een heel volwassen drama dat elke Bravo reality-serie waardig is.

2. Dramatisch na haar jaren

Dramatisch voorbij haar jarenWe veronderstellen dat het niet geheel verrassend is, gezien haar stamboom, dat de jonge Gia is verwikkeld in de attributen van roem - in voor- en tegenspoed. Maar dit zagen we niet aankomen.

3. Haar eerste bijnaam

Haar eerste NickIn 2016 onthulde Gia dat ze een relatie had met een kerel genaamd Nick, wat eigenlijk een overgangsritueel is voor jonge vrouwen die opgroeien in de Garden State.

4. Bruto

GoorHet enige probleem was dat Gia toen nog maar een tweedejaars was op de middelbare school ... en Nick een 20-jarige student was.

5. Een stap in de goede richting

Een stap in de goede richtingDus fans zullen blij zijn te horen dat Gia de banden met haar aanzienlijk oudere vriend heeft verbroken. Helaas is haar nieuwe situatie niet bepaald het beeld van stabiliteit.

6. De nieuwe man

De nieuwelingHet gerucht gaat dat Gia een relatie heeft met Frankie Catania, de klasgenoot met wie ze eerder dit jaar haar eindexamenbal bijwoonde.

7. Collegeman

College manFrankie, de zoon van RHONJ-castlid Dolores Catania, is momenteel een eerstejaarsstudent aan de Sacred Heart University in Connecticut.

8. Bonuspunten

Bonus puntenDus Gia en Frankie hebben een geschikte achtergrond, en wat nog belangrijker is, hij is geschikt voor de leeftijd!

9. Samen gedwongen?

Samen gedwongen?Bravo-execs pushen naar verluidt het 'Gia en Frankie zijn een item'-verhaal, en waarom zouden ze dat niet doen? Deze twee vertegenwoordigen tenslotte de volgende generatie Bravolebrities.

10. Alleen rijden

schietenHelaas voor Andy Cohen en zijn bedrijf beweert een nieuw rapport van AllAboutTRH dat Gia en Frankie gewoon vrienden zijn -- en dat hij oog heeft voor iemand in haar sociale kring.

11. Voer Ava in

Voer Awa inFrankie achtervolgt een meisje genaamd Ava Tortorici', vertelt een bron aan de site. 'De beeldschone brunette is momenteel Miss New Jersey Teen USA en is een echte knaller.

12. Koningin van Jersey

Koningin van JerseyAva is een model en verkiezingskoningin -- en het lijkt erop dat zij en Gia vroeger tegen elkaar streden.

13. Een heel oude rivaliteit

Een heel oude rivaliteitDe twee streden tegen elkaar toen ze 6 jaar oud waren voor Miss New Jersey Princess', zegt de insider. 'Ava won de verkiezing en werd tot koningin gekroond.

14. Water onder de brug?

Water onder de brug?Het is duidelijk dat we er niet zeker van kunnen zijn, maar we vermoeden dat Ava en Gia de vijandigheid die ze tegenover elkaar hadden toen ze peuters waren, hebben overwonnen.

15. Gevriend in Jersey

Vriendschappelijk in JerseyHelaas voor Frankie lijkt het erop dat hij de verkiezingskoningin niet helemaal voor zich heeft weten te winnen.

16. Helemaal platonisch

Helemaal platonischBravo probeert te verzinnen dat Frankie een relatie heeft met Gia, maar dat is het verste van de waarheid', voegt de bron eraan toe.

17. Gia's beurt?

FamilieDus de berichten dat Ava en Frankie een relatie hebben, zijn nep. Betekent dit dat hij en Gia het proberen? Nou, niet noodzakelijk...

18. Hier is niets te zien

Niets te zien hierGia is gewoon bevriend met Frankie. Ze zijn als familie', beweert de insider.

19. Terug naar de tekentafel

Terug naar de tekentafelDus we denken dat RHONJ-producenten zullen moeten blijven vertrouwen op de oudere generatie voor soapwaardig drama.

20. Geen tekort!

Geen tekort!Gelukkig lijken Joe en Teresa heel graag voor het vuurwerk te zorgen!

21. Het oneindige verhaal

Het verhaal zonder eindeSterker nog, als Gia heeft besloten om voorlopig uit de datingpool te blijven, kan haar beslissing om dit te doen ingegeven zijn door de aanhoudende krankzinnigheid van de juridische situatie van haar ouders.

22. Juicy Joe krijgt de laars!

Juicy Joe krijgt de laars!In deze tijd van het jaar zijn de meeste eerstejaarsstudenten tenslotte alleen maar aan het stressen over hun eerste midterms -- Gia moet zich zorgen maken over haar pas gedeporteerde vader!

23. Nu met 20 procent minder sap!

Nu met 20 procent minder sap!Op Instagram plaatste Gia deze foto van een pas slanke Joe en onthulde opgewonden dat ze hem over 'een paar weken' zal bezoeken.

24. Vakantie in Venetië?

Vakantie in Venetië?Fans hebben gespeculeerd dat Gia en haar zussen Joe zullen bezoeken als ze vrij heeft van school, hetzij voor Kerstmis of Thanksgiving.

25. Een ongewenste gast

Een ongewenste gastHet is nog niet bekend of Teresa de reis zal maken of niet. Insiders zeggen dat Bravo wil dat ze Joe bezoekt met een cameraploeg op sleeptouw, maar hij heeft geen interesse om haar te zien!

26. Genoeg

VoldoendeOnnodig te zeggen dat we denken dat deze twee het netwerk voldoende drama bieden. Het is nog niet nodig om de volgende generatie in de schijnwerpers te slepen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: