Gary Shirley tegen Teen Mom OG-fans: stop met proberen Amber me te laten haten!

Beste Teen Mom OG-fans, Ik snap het, je bent betrokken bij het drama tussen Amber en mij. Ik begrijp dat je ons wilt zien vechten omdat het vermakelijk is. Maar wat je niet beseft, is dat je een rol speelt in een veel groter probleem. Zie je, Amber en ik geven co-ouderschap aan onze dochter Leah. En hoewel we het misschien niet altijd met elkaar eens zijn, proberen we te doen wat het beste voor haar is. Dus als je ons tegen elkaar uitzet, wordt het alleen maar moeilijker voor alle betrokkenen. Dus stop alsjeblieft met proberen Amber me te laten haten. Het doet niemand goed.

Tijdens de meest recente aflevering van Tienermoeder EN , gingen fans naar Twitter om Amber Portwood te bekritiseren vanwege wat zij als manipulatief gedrag beschouwden.

Het vermeende slachtoffer van Ambers zwendel was haar ex en babypapa, Gary Shirley.Als je al heel lang fan bent van de show, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen dat de relatie tussen Amber en Gary niet altijd over rozen is gegaan.

Maar het lijkt erop dat ze aan dingen werken - en Gary zou het zeer op prijs stellen als fans zouden stoppen met proberen dat proces moeilijker te maken.

Kijk eens:

1. Een goede vader

Een goede vaderHet Teen Mom-landschap is bezaaid met dodelijke vaders, maar het siert hem dat Gary altijd prioriteit heeft gegeven aan de behoeften van zijn dochter, de 9-jarige Leah.

2. Dik en dun

Dik en dunGary was er voor zijn dochter in tijden dat Amber fysiek of emotioneel niet in staat was.

3. Gary en Kristina

Gary en KristinaTegenwoordig is Gary getrouwd met Kristina Anderson, die ook volledig toegewijd lijkt te zijn aan Leah's geluk.

4. Ambers strijd

AmberAmber daarentegen is niet bepaald een favoriet bij fans en wordt er vaak van beschuldigd haar kinderen op de laatste plaats te zetten.

5. Eerlijk zijn

Eerlijk zijnAmber heeft tegenwoordig veel op haar bord, met een nieuwe baby en een relatief nieuwe relatie met Andrew Glennon.

6. Excuses niet

geen excuusMaar TMOG-kijkers stonden deze week niet te popelen om Amber enige speling te geven, zoals blijkt uit hun opmerkingen op Twitter.

7. Vakantiedrama

VakantiedramaIn de laatste aflevering gingen Gary en zijn vrouw samen met Portwood en haar clan op een gezamenlijke familievakantie.

8. Lieve baby James

Lieve schat JamesOp een gegeven moment bood Kristina zich vrijwillig aan om op Ambers baby te passen, zodat ze tijd met Leah kon doorbrengen. Portwood ging op het aanbod in.

9. Kwaliteitstijd

Quality timeAmber en Leah leken echt van hun tijd samen te genieten, ze gingen zelfs parasailen ... en om de een of andere reden maakte dat de kijkers echt kwaad.

10. Ambers reactie

AmberAmber reageerde natuurlijk op dezelfde manier op de kritiek als op alles: met ziedende woede.

11. Tweets van woede

Tweets van woede'Ik krijg mijn dochter nauwelijks te zien en nu ik dat ben, hebben jullie het lef om te klagen dat ik zoiets als parasailen met haar wil doen?' Portwood twitterde.

12. Weet ze wat een jammerfeest is?

Weet ze wat een medelijdenfeestje is?'Het is iets dat ze zich kan herinneren en koesteren en jullie maken er allemaal een [jammer] feest van terwijl het niemand iets kan schelen!' Amber vervolgde.

13. Boos op Portwood

Boos op PortwoodOnnodig te zeggen dat Amber niet gelukkig is. En verrassend genoeg staat Gary 100 procent in haar hoek.

14. Gary-tijd

Gary tijd'Elke ouder verdient een pauze. [Kristina] bood aan [te] kijken naar James [om] [Portwood] wat welverdiende rust te geven. Dat is prima,' twitterde Shirley.

15. Prioriteit geven aan familie

Familie prioriteit geven'We hebben niet veel mensen om op te leunen, dus we hebben elkaar, we doen ons best voor [Leah], Emilee, [en] James. We zijn een unieke familie,' vervolgde Gary.

16. Gary gaat naar binnen

Gary gaat naar binnen‘Dus laten we allemaal begrijpen dat we allemaal een paar seconden van iemands leven kunnen beoordelen, maar nooit volledig weten wat er aan de hand is’, voegde hij eraan toe.

17. Wij familie

Wij familie'[Portwood] [en] ik doe ons best om positief te zijn voor Leah en alle betrokkenen. Het was maar één dag, en we boden aan omdat we wisten dat ze allebei wat rust nodig hadden. Wij familie,' concludeerde Shirley.

18. Winst co-ouderschap

Winst co-ouderschapZoals we eerder zeiden, is er een reden dat Gary de meest geliefde is van alle Teen Mom-babypapa's.

19. Het laten werken

Het laten werkenAmber en Gary waren als koppel misschien vreselijk samen, maar ze zorgen er echt voor dat dit co-ouderschap werkt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: