Gary Shirley tegen Amber Portwood: Je bent een verschrikkelijke moeder! (Maar het spijt me dat ik je heb gebeld!)

Dag Allemaal. Het is Gary Shirley hier. Je kent me misschien nog van MTV's Teen Mom. Hoe dan ook, ik heb onlangs mijn ex, Amber Portwood, op Twitter geroepen omdat ze een vreselijke moeder was. En ik heb er een beetje spijt van. Maar niet echt. Dit is het punt: Amber is een vreselijke moeder. Ze gebruikt constant drugs en ze geeft niet eens om haar eigen dochter, Leah. Maar tegelijkertijd kan ik niet anders dan medelijden met haar hebben. Ze heeft op dit moment duidelijk veel persoonlijke problemen en ik kan niet anders dan denken dat ze misschien niet echt bij haar volle verstand is. Hoe dan ook, ik had haar niet zo publiekelijk moeten uitschelden. Het was verkeerd van mij en ik verontschuldig me ervoor. Maar ik wil gewoon dat iedereen weet dat als je iets moeilijks doormaakt, je niet de enige bent. We maken allemaal fouten en we hebben allemaal onze worstelingen. Weet gewoon dat er mensen zijn die om je geven en je willen helpen door wat je ook doormaakt.

Amber Portwood en Gary Shirley hebben nooit echt de beste relatie gehad, maar ze delen wel een dochter, Leah, dus ze moeten vrijwel de rest van hun leven met elkaar opschieten.

Denk daar even over na, de rest van je dagen gedwongen worden om met Amber om te gaan ...

Het is geen wonder dat Gary snauwde, toch?

In de aflevering van Teen Mom OG van gisteravond had hij behoorlijk harde dingen over haar te zeggen - hard, maar waar.

Amber nam het niet goed op, dus geen verrassing, maar wat was verrassend was dat Gary de tijd nam om haar op Twitter zijn excuses aan te bieden voor alles wat hij tijdens de aflevering zei.

Want nogmaals, wat hij zei was waar.

Hier, laten we alles bekijken, en je kunt zien of je denkt dat Gary zich moest verontschuldigen, oké?

1. Een slechte match

Een slechte wedstrijdOK, dus Amber en Gary waren altijd vreselijk samen, vanaf het allereerste moment dat we een van hen ooit zagen in Amber's 16 en Zwangere aflevering. Ze kunnen het gewoon niet goed met elkaar vinden. Zelfs op hun gelukkigste momenten was er altijd een probleem -- weet je nog dat hij een aanzoek probeerde te doen en ze boos werd omdat hij niet de exacte woorden gebruikte die ze wilde horen?

2. SMH

SMHDeze twee gingen uit elkaar, kwamen weer bij elkaar, verloofden zich en gingen daarna vaker uit elkaar dan we zelfs maar kunnen tellen, en het kostte Amber om naar de gevangenis te gaan om de dingen tussen hen echt voorgoed te beëindigen.

3. Hé, Kristina!

Hé Kristina!Terwijl Amber in de gevangenis zat, ontmoette Gary Kristina, met wie hij ging trouwen en nog een kind kreeg. Kristina werd de moederfiguur die de kleine Leah nooit echt had. Iedereen houdt van Kristina.

4. Schande, schande

Schande schandeGary leidde Amber gedurende deze tijd echter een beetje - hij maakte haar niet duidelijk toen hij in de gevangenis zat dat hun relatie voorbij was, en hij hield haar aan het lijntje toen ze vrijkwam. Maar ondanks alles was hij altijd een goede vader voor Leah, en daar hebben we het hier over.

5. Keuzes

KeuzesOndertussen koos Amber ervoor om in de gevangenis te blijven, weg van haar jonge dochter, in plaats van naar de afkickkliniek te gaan, en toen ze weer thuis was, koos ze ervoor om betrokken te raken bij de griezelige Matt Baier in plaats van haar relatie met haar kind opnieuw op te bouwen.

6.Tsk Tsk

Tsk TskZe zei dat ze een paar keer had geprobeerd de voogdij over Leah terug te krijgen, maar er daarna nooit meer echt over sprak. En in de tijd dat ze uit de gevangenis is, lijkt het haar helemaal niet zo belangrijk te vinden om haar te zien.

7. Kom op, Amber

Kom op, AmberZe krijgt hier al een hele tijd kritiek op, maar het is een stuk erger geworden nadat ze in dit seizoen van Teen Mom OG zag dat ze Leah vorig jaar maar twee keer zag tijdens haar hele zomervakantie. Tweemaal.

8. Te depressief?

Te depressief?Vele, vele malen heeft Amber gezegd dat ze gewoon te depressief was om Leah te zien, dat haar breuk met Matt vreselijk was en dat ze niet wilde dat haar dochter haar in zo'n toestand zou zien.

9. Uhm...

Een ....Maar ze was niet te depressief om enkele weken naar L.A. te vliegen om Marriage Boot Camp te filmen, en ze was niet te depressief om Andrew Glennon te ontmoeten, met hem te daten en dan zwanger van hem te worden -- want ja, alle dat gebeurde tijdens Leah's zomervakantie.

10. Geen goed excuus

Geen geweldig excuusIedereen begrijpt dat Amber aan een psychische aandoening lijdt, niemand heeft daar ooit aan getwijfeld, maar het is nog steeds frustrerend om haar te horen zeggen dat ze te depressief was om zelfs maar haar kind te bezoeken terwijl ze dat allemaal kon, weet je?

11. Arme Gary

Arme GaryEn als het frustrerend voor ons is om te horen, stel je dan voor hoe arm Gary zich voelt.

12. Afgaan

AfgaanNou, we hoeven het ons niet echt voor te stellen, want hij was behoorlijk open met zijn gevoelens tijdens de nieuwe aflevering toen hij alles op Kristina uitlaadde.

13. Echt praten

Echt pratenOm alles samen te vatten, moeten we teruggaan naar een gesprek uit een eerdere aflevering waarin Gary vertelde dat Kristina Amber er niet is. Ze is een soort van komen en gaan moeder. Sommige mensen willen ouders zijn, sommige mensen zijn ouders, en sommige mensen geven er gewoon geen fuck om, denk ik.'

14. ... Juist

... RechtsIn de nieuwe aflevering reageerde Amber daarop door een producer te vertellen dat het 'bullsh-t' is voor Gary om zoiets te zeggen omdat 'ik geen afwezige moeder ben, ik ben er voor mijn kind'. Ze wijst er ook op dat ze Leah tijdens haar zomervakantie eigenlijk drie keer heeft gezien, niet slechts twee keer. Weet... kent zij de definitie van het woord 'afwezig' niet?

15. Een last

Een lastNogmaals, ze legde uit dat haar geestesziekte de schuld was van het feit dat ze er niet zo vaak was - ook al zei ze net dat ze geen afwezige moeder is - maar dat 'ik mensen niet nodig heb om dat te begrijpen, wat ik nodig heb is voor Leah om te weten dat ik van haar hou. En ik heb het gevoel dat als haar vader en haar stiefmoeder onzin over haar moeder praten, ze deze dingen gaat denken, als ze het ooit hoort. Dat spul zit me dwars.

16. Allemaal beter?

Allemaal beter?Ze zegt ook dat ze al met Gary heeft gesproken over de dingen die hij zei, en dan zien we de nasleep van dat gesprek van Gary's kant. En het is geweldig.

17. Pak haar, Gary

Pak haar, GaryHij vat het gesprek samen voor Kristina en vertelt haar dat hij Amber iets heeft verteld in de trant van: 'De realiteit is dat je Leah maandenlang niet hebt gezien. Ik begrijp dat je het uitmaakte met Matt, en dat je hier wilt zitten en een pauze wilt nemen. Maar als je het hebt over een pauze voor de hele zomer als je meer dan twee tot drie maanden van je tijd met Leah hebt doorgebracht omdat je depressief bent?'

18. JA, GARY

JA, GARYHij vervolgt met te zeggen wat veel Teen Mom-fans al een tijdje zeggen, dat hij begrijpt dat ze depressief was, 'maar als ik depressief word omdat jij en ik uit elkaar gaan, waar zal Leah dan zijn? Mijn punt is, ik kan geen pauze nemen. Miljoenen ouders kunnen geen pauze nemen omdat ze een slechte dag op het werk hebben, of omdat ze zijn gescheiden, of omdat - dat is de realiteit van het leven.'

19. Anders

Bleek'Ik ga hier niet zitten en haar benaderen en haar kont afvegen elke keer als ik met haar moet praten', vervolgde hij. 'Ik doe het niet! Niet meer. Nee. Mijn hele leven met Leah is het een verdomd excuus geweest - het een na het ander. En ik ben degene die altijd verantwoordelijk is voor haar acties.'

20. Langzaam klappen

Langzame klap'Nee, ik heb haar niet laten doen wat ze deed. Ik heb haar geen pil laten snuiven. Ik heb haar geen pil laten slikken. Ik heb haar geen drugs laten gebruiken. Ik heb haar niet naar de gevangenis laten gaan. Ze koos ervoor om dat te doen wanneer ze buiten had kunnen blijven. Ik zeg gewoon: 'Je hebt het uitgemaakt met Matt en je hebt nog een vriendje voordat je je kind hebt gezien.' Dat is mijn probleem daar. Zet je verdomde kind op de eerste plaats!'

21. Waar is de leugen?

WaarAlles wat hij zei was waar, en het was allemaal volkomen logisch, maar toch tweette hij een openbare verontschuldiging aan Amber vlak voordat de aflevering werd uitgezonden.

22. Stijlvol

Stijlvol'Ik weet dat we veel hebben overwonnen sinds de aflevering van vanavond werd gefilmd', schreef hij, 'maar ik voel me vreselijk voor de dingen die ik heb gezegd in de aflevering van vanavond en waarschijnlijk ook de komende weken. Het spijt me en ik wil de co-ouderschapsrelatie die we hebben blijven versterken. Vergeef me alsjeblieft.'

23. Eerbiedigen

RespectHij voegde eraan toe: 'Je bent mijn baby mama en zelfs als ik een reden krijg om boos op je te zijn, zou ik je nog steeds moeten respecteren. Ik ben niet perfect en dat zal ik ook nooit worden. Ik wil dat je tijd met baby James kostbaar is en ik wil je niet uit deze vreugdevolle tijd in je leven halen. Sorry nogmaals.'

24. Vooruitgaan

Vooruit gaanAmber antwoordde op zijn tweets en zei tegen hem: 'Het enige wat we kunnen doen is vooruitgaan en ons concentreren op het goede in ons gezin en de relatie die we vandaag hebben. Welke worstelingen we ook doormaken, we kunnen het oplossen. Bedankt voor de verontschuldiging.'

25. ...Gefeliciteerd?

... Gefeliciteerd?Veel mensen begrepen niet waarom Gary de moeite nam om op deze manier zijn excuses aan te bieden aan Amber -- nogmaals, hij vertelde de waarheid in wat hij zei -- maar uit haar reactie blijkt duidelijk dat ze weer goed met elkaar overweg kunnen, en dat is duidelijk wat het beste is voor Leah. Dus... hoezo?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: