Garrett Yrigoyen: de onverdraagzame geschiedenis van sociale media van Bachelorette Suitor ONTHULD

Garrett Yrigoyen, een van de vrijers in dit seizoen van 'The Bachelorette', ligt onder vuur vanwege zijn onverdraagzame geschiedenis op sociale media. EXPOSED: de onverdraagzame geschiedenis van sociale media van Garrett Yrigoyen

Eerlijke waarschuwing: sommige van de beelden die je gaat zien zijn verontrustend en zelfs misselijkmakend.

Als je volgt De Vrijgezellin Spoilers, je kent de naam al Becca Kufrins verloofde .Maar op dit moment zijn er een aantal mannen die strijden om haar hand.

Een van hen is Garrett Yrigoyen, een man die weken voordat dit seizoen zelfs maar werd uitgezonden, werd geïdentificeerd als 'iemand om naar te kijken'. Hij is adviseur chirurgische technologie en werd naar verluidt pas in 2015 aangenomen.

Hij is zeker een knappe kerel, en Becca maakte duidelijk dat hij indruk op haar maakte.

Helaas zijn er enkele echt vreselijke onthullingen naar buiten gekomen over de geschiedenis van Garrett op sociale media. Tot het punt dat Garrett zijn Instagram privé maakte en toen verwijderd het.

Zijn feitelijke berichten zijn onschadelijk. Er zijn echter screenshots opgedoken van zijn vermeende likes. Tenzij hij gehackt is, lijkt het erop dat hij op 'Vind ik leuk' heeft geklikt op verontrustend materiaal dat, zoals RealiteitSteve heeft opgemerkt, gaat verder dan de politieke opinie en begeeft zich op het gebied van onfatsoenlijkheid.

Kijk maar, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

1. Garrett Yrigoyen is een knappe, charmante man

Garrett Yrigoyen is een knappe, charmante manMaar, zoals we al zeiden, deze berichten die hij naar verluidt 'leuk vond' op Instagram zijn meer dan alleen politiek. Sommigen van hen zouden genoeg zijn om iemand uit de meeste banen te laten ontslaan.

2. Dit gaat over zoveel meer dan een grensmuur

Dit gaat over zoveel meer dan een grensmuurHet is een grap? Ja. Is het een goede? Absoluut niet. Dit is een grap over het weggooien van bruine kinderen als afval. Iemand kan een negatief beeld van immigratie hebben zonder ... dit.

3. Deze heeft een vergelijkbare smaak

Deze is van een vergelijkbare smaakMerk op dat ongeveer 13% van alle Amerikanen in Californië woont, dat een van de machtigste economieën ter wereld heeft.

4. Kent u de term 'strawman-argument'?

Ben je bekend met de termHet is intellectueel oneerlijk om de weliswaar aantrekkelijke Tomato Lozenge (op de foto, ironisch genoeg, links) te plukken om haar te koppelen aan de eveneens door kersen geplukte linkse. Emily Ratajkowski had net zo goed in dat paneel kunnen passen. Maar dat doet er niet toe, want Becca Kufrin is een Hillary Supporter die de Women's March steunt.

5. Iemand heeft zijn deuren echt zo geschilderd

Iemand heeft zijn deuren echt zo geschilderdWe hopen dat we niet hoeven uit te leggen waarom het hatelijk is om transgenders te bespotten. Caitlyn was altijd een vrouw, maar leefde tientallen jaren met haar echte identiteit als een beschamend geheim.

6. Sommige hiervan zijn gewoon dom

Sommige hiervan zijn gewoon domDeze is gewoon een puinhoop, eerlijk gezegd.

7. Nog een bericht gericht op kinderen ...

Nog een bericht gericht op kinderen ...We zouden kunnen zeggen dat make-up al tientallen jaren voor mannen was, of dat sommige kinderen tegenwoordig worden neergeschoten als ze buiten rondrennen met speelgoedwapens. Maar dat maakt niet uit. Iedereen kan make-up op doen of zijn haar verven.

8. Dit is misschien wel de ergste van allemaal

Dit is misschien wel de ergste van henWe weten allemaal dat de theorie van de 'crisisactor' is ontkracht. Het is een gemene, misselijkmakende beschuldiging en een duidelijk wanhopige poging om het pleidooi te ondermijnen dat tieners doen om hun leven veiliger te maken.

9. Naar verluidt vond hij dit bericht ook 'leuk'

Hij naar verluidt ookColin Kaepernick is effectief op de zwarte lijst gezet door de NFL omdat hij een standpunt heeft ingenomen tegen de moorden op ongewapende zwarte mannen.

10. Deze is bijzonder slecht van smaak

Deze is bijzonder slecht van smaakIk weet niet precies wanneer 'liberalen het overnamen'. De worstelingen van Detroit zijn echt, hoewel soms overdreven, en komen voort uit een verscheidenheid aan problemen. Economieën veranderen, en steden en dorpen die zich niet aanpassen, zullen het moeilijk krijgen. Het is ongelukkig.

11. Nog een voetbalvergelijking

Nog een voetbalvergelijkingHet is interessant dat stil knielen mensen woedend lijkt te maken, omdat het volkomen vredig en stil is en niemand schaadt. En werd het volkslied niet pas zo'n tien jaar geleden geïntroduceerd tijdens voetbalwedstrijden?

12. Garrett lijkt echt niet van enige vorm van vooruitgang te houden

Garrett doet het echtHet negeren van de opzettelijke verkeerde voorstelling van zaken over wat 'veilige ruimte' betekent, waarom ... waarom lijkt deze post te verlangen dat tieners opnieuw hun dood tegemoet marcheren?

13. Garrett maakte zijn Instagram privé... en verwijderde het vervolgens

Garrett maakte zijn Instagram privé... en verwijderde het vervolgensDeze nieuwe heeft er niet veel aan. We stellen ons voor dat hij voorzichtiger zal zijn met zijn 'likes' nu de wereld toekijkt.

14. Maar is het te laat?

Maar is het te laat?We weten allemaal hoe Becca over politiek denkt. Ze steunt de Women's March en Hillary. Ze geeft niet om de GOP of om Trump. Komt dit dit seizoen naar voren ... of moeten we wachten op Men Tell All?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: