Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 4 Foto's: wat vertellen ze ons over de komende oorlog?

Niemand weet wat te verwachten van het laatste seizoen van Game of Thrones. De show is al jaren tot dit punt aan het opbouwen en de inzet is nog nooit zo hoog geweest. De personages zijn allemaal klaar voor een epische confrontatie en het toneel is klaar voor de grootste veldslag in de geschiedenis van de televisie. De nieuwste reeks foto's van seizoen 8, aflevering 4, geeft ons een paar aanwijzingen over wat we kunnen verwachten van de komende oorlog. Er zijn verschillende shots van Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) die er serieus en klaar voor de strijd uitzien. Ze worden geflankeerd door hun respectievelijke legers, klaar om alles aan te pakken wat op hun pad komt. We zien ook dat Tyrion Lannister (Peter Dinklage) erg bezorgd kijkt terwijl hij het slagveld overziet. Dit is niet verwonderlijk, aangezien hij uit de eerste hand weet hoe wreed deze oorlog zal zijn. Hij heeft gezien waar Cersei Lannister (Lena Headey) toe in staat is, en hij weet dat ze voor niets zal stoppen om haar greep op de macht te behouden. Eindelijk zien we Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) de strijd aangaan met zijn zus/geliefde Cersei aan zijn zijde. Dit is een belangrijk moment, omdat het laat zien dat Jaime eindelijk zijn keuze heeft gemaakt tussen zijn familie en zijn eer. Hij zet zich volledig in om voor Cersei te vechten, ook al weet hij dat het waarschijnlijk een verloren zaak is.

Welnu, de Lange Nacht is afgewend en de Nachtkoning en zijn leger zijn officieel overwonnen.

Of je nu enthousiast was over de Slag om Winterfell of een van de velen bent die 90 minuten aan het prutsen was met de helderheidsinstellingen van hun tv in de hoop zien een deel van de actie, is het nu tijd om verder te gaan naar het volgende conflict - de laatste oorlog, zoals Daenerys het noemt.Arya voor alle overwinningen!

En als Aflevering van zondag heeft het niet voor je gedaan, we hebben goed nieuws en slecht nieuws:

Het goede -- met de langste reeks gevechten in de tv-geschiedenis achter de rug, is het terug naar de seks, wijn en politieke intriges die GoT zo bijzonder maakten in zijn eerdere, goedkopere seizoenen.

Het slechte - in ieder geval zal een deel van de actie deze week weer plaatsvinden in Winterfell ... en er moet nog een heleboel zwaardslingeren komen.

Hier zijn enkele onlangs vrijgegeven foto's van de aflevering, die we nu dwangmatig zullen ontleden in een frivole zoektocht naar nuttige informatie:

Jon

Blijkbaar kwam Jon Snow uit de Slag om Winterfee met slechts de minste schrammen.

Het plotpantser is sterk bij deze.

Wij maken natuurlijk grapjes.

Jon vermoorden terwijl Melisandre er nog was, zou tijdverspilling zijn geweest, en niemand wil Aegon freakin 'Targaryen buitenspel zien staan ​​​​met een aasverband op zijn zwaardelleboog tijdens de oorlog tegen Cersei.

Een ongedeerde Jon was altijd een uitgemaakte zaak, en dat vinden we prima.

Arya eert de doden

Natuurlijk hadden veel mensen niet zoveel geluk als onze kerngroep helden.

Hier betuigen Arya en anderen hun respect aan de velen die werden neergehaald door het dodenleger van de Nachtkoning.

Ze kunnen die laatste woorden maar beter snel hebben, want zelfs als de Nachtkoning weg is, kun je nooit voorzichtig genoeg zijn als het gaat om het opruimen van lijken.

Begrafenis in Winterfell

Zoals veel fans al hebben opgemerkt, vertegenwoordigen de fakkeldragers hier de verschillende groepen die in de strijd zijn gesneuveld (Grey Worm voor de Unsullied, Dany voor de Dothraki, enz.).

En dat is niet de enige indicatie dat er veel aandacht is besteed aan deze brandstapelceremonie.

Dany's draken hadden gemakkelijk de hele boel in brand kunnen steken met één keer diep ademhalen.

Dus het lijkt erop dat we een teder moment tegemoet gaan voor het bloedvergieten -- dit is natuurlijk nog steeds Game of Thrones , dus het is een teder moment met een stapel dode lichamen.

Dany en Drogon

Over Dany's draken gesproken - ja, de twee die nog aan de kant van de levenden stonden, hebben de Slag om Winterfell overleefd.

Nu is het tijd om grote schade aan te richten en het hellevuur te regeren in King's Landing!

En als je op ons lijkt, wacht je al geruime tijd tot Cersei, Euron en de wandelende nachtmerrie-brandstof die de berg is, worden verlicht als kerstbomen.

Cersei met euro

Ja, wachtend op Dany en gezelschap in het zuiden is de huidige bewoner van de ijzeren troon en haar sidepiece van het moment.

(Ze staat op dit moment misschien niet op de beste voet met Jaime, maar je weet dat Cersei Euron naar de stoep schopt zodra ze haar broer / boe-geroep ziet.)

Niemand wordt serieus met een kerel die Euron heet.

Vooral als hij eruitziet wat er zou gebeuren als Bam Margera super zou worden in piratencosplay.

Dus daar heb je het - alles wat we tot nu toe weten over de Game of Thrones S09E04 - titel nog niet bekend, omdat HBO ons dit seizoen gewoon voor de gek houdt.

Kom zondagavond gerust terug naar deze plek en wijs erop hoe fout al onze aannames waren.